Чисто ново е39?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Чисто ново е39?
Пробвах с търсачката, не намерих нищо, затова пускам тази тема. От няколко седмици ми се върти един странен въпрос в главата.
Има ли някаква вероятност някъде (то е ясно, че ако има няма да е в България) да си намеря чисто нова е39? Не говоря за кола "карана от швейцарски пенсионер"
а за наистина новичка кола от магазина.
А иначе, ако се чудите що си го задавам този въпрос - искам да си купя петица, но на е60 не мога да им гледам грозния ГЪЗ...и не само...
(просто не мога да си представя, че ще карам нещо с толкова отвратителна задница), в същото време обожавам линията на е39,
но пък не искам да се налетя на някой "гримиран" кокошкарник, който е разсипан от каране. Особено пък след като един познат ми разказа как един италианец му е хвалил колата, която е искал да му продаде - "Много е добра колата! Чисто нова я взех, досега съм минал 80 000 километра и нищо не съм и сменял, масло дори не съм сменял, просто е невероятно здрава тая кола!" Затова.
А за е60 - това си е мое, чисто субективно мнение, така че собствениците на такива не е нужно да ми налитат веднага
Тук просто съм длъжен да отбележа - за вътрешния дизайн и двигателите на е60 - respect!
Има ли някаква вероятност някъде (то е ясно, че ако има няма да е в България) да си намеря чисто нова е39? Не говоря за кола "карана от швейцарски пенсионер"

А иначе, ако се чудите що си го задавам този въпрос - искам да си купя петица, но на е60 не мога да им гледам грозния ГЪЗ...и не само...

(просто не мога да си представя, че ще карам нещо с толкова отвратителна задница), в същото време обожавам линията на е39,

но пък не искам да се налетя на някой "гримиран" кокошкарник, който е разсипан от каране. Особено пък след като един познат ми разказа как един италианец му е хвалил колата, която е искал да му продаде - "Много е добра колата! Чисто нова я взех, досега съм минал 80 000 километра и нищо не съм и сменял, масло дори не съм сменял, просто е невероятно здрава тая кола!" Затова.
А за е60 - това си е мое, чисто субективно мнение, така че собствениците на такива не е нужно да ми налитат веднага

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- someone
-
И аз така си мисля
, ама все пак не ме напуска надеждата, че в Зимбабве, да речем, в шоуруума на гр. Хараре имат изостанали няколко такива 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Питаи в камор ауто би трябвало да не е толкова трудно все пак не всички произведени броики излезли на пазара си намират собственик /горкичките
/

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
SuPeR_FLY написа:Mission Imposible![]()
Напротив!
Ето само е един сърч в мобиле.де какво открих.., а малко повече търсене ще излезнат и повече:
http://mobile.de/SIDUX3N2HQhU6hYZS.EE8enbg-t-vaNexlCsCsK~BmSB11Iindex_cgiJ1171585365A1D1100CCar/cgi-bin/index_cgi.pl?formType=pkwQuick&_form=search&sr_qual=GN&sr_make=3500&sr_modelId=16%7C17%7C18%7C19%7C20%7C21%7C22%7C23%7C24%7C25%7C26&sr_model=&sr_priceFrom=-2&sr_priceTo=-2&sr_category=1100&sr_powerFrom=-2&sr_powerTo=-2&sr_registrationDateFrom=1996&sr_registrationDateTo=2004&sr_mileageFrom=-2&sr_mileageTo=5000&sr_country=-2&sr_zip=&sr_zipRadiusTo=-2&doSearch.x=39&doSearch.y=4
Погледнете първите 3.. чисто нови!

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- SlipKnoT
- devildriver
-
///MapTo написа:SlipKnoT написа:Напротив!
е,за теб чисто нова ли е кола на 103 000км??![]()
520D последната снимка
Е това е една от трите.. ОК изключваме я.. на комбито си пише НЮ.., а и казвам това е един сърч за 2 мин работа.., найстина човек има парите и е готов да си купи ще си намери!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Я
Наистина ,нови коли има изостанали ...
Колега, сега ти си на ход - капарирай и купувай
Георги Пенчев

Колега, сега ти си на ход - капарирай и купувай

Георги Пенчев
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Преди врвме имаше в Дару Е34 чисто нови изостанали броики ма чистак барсак
Защо пък да няма и Е39 пък и с пари няма не възможи неща 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Абе има и някакъв шанс да се намери някое изостанало, защото все пак последните са до 2003 година... 

- someone
-
Малкия написа: пък и с пари няма не възможи неща
Е, аз няма да си купувам колекционерска кола...Търся нещо на разумна цена

- SlipKnoT
- devildriver
-
someone написа:Малкия написа: пък и с пари няма не възможи неща
Е, аз няма да си купувам колекционерска кола...Търся нещо на разумна цена
Еми тези изглеждат на разумна цена..
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
комбито 530 е перфектно останаха ми очите , с данаците ще дойде ли до към 60 к ? колко е акциза на тия 231 кончета? според мен ако стъпи между 50-60 си струва 

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2