ЕКОНТ?!?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Andronoff
- триногата
-
ЕКОНТ?!?
Гледам из тоя форум масово се ползва ЕКОНТ за доставки на стикери, части и какво ли още не. Та въпроса ми е защо ЕКОНТ? Аз съм много разочарован от услугите им, а и току-що прочетох ето това:
Явно не съм само аз!
П.С. С тази тема не целя реклама/антиреклама, просто изразявам мнение.
vicho написа:ЕКОНТ - пфу
ще им правя антиреклама до живот на тея педерастчета мазни
3 седмици ми бавят наложен платеж, не знам си какви грешки в системата, не знам си какво, не знам си що... ааааай сиктир
ПОЛЗВАЙТЕ СПИЙДИ!
п.с. сори за офтопика, ама само като някой ги спомене тея от еКОНт и ми призлява, де*ба и тъпаците
Явно не съм само аз!
П.С. С тази тема не целя реклама/антиреклама, просто изразявам мнение.
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- Andronoff
- триногата
-
До момента само една доставка от ЕКОНТ съм получил без премеждия и ядове, а именно стикерите.
Понеже живея в Гълъбово, пратката ми редовно заминава за Габрово, което е доста далеч от тук, а веднъж в Стара Загора я бяха дали на друг клиент, че чакахме докато го издирят и големи ядове бяха.. Имаше и случай, когато пратката беше от Бургас, а я пратили до София, 2 дни звъняхме по телефоните и след още 2 дни чак я получихме и дори се оказа, че не била в София, а в Раднево, което е на 30 км от тук!
Просто съм адски недоволен от тях!
Понеже живея в Гълъбово, пратката ми редовно заминава за Габрово, което е доста далеч от тук, а веднъж в Стара Загора я бяха дали на друг клиент, че чакахме докато го издирят и големи ядове бяха.. Имаше и случай, когато пратката беше от Бургас, а я пратили до София, 2 дни звъняхме по телефоните и след още 2 дни чак я получихме и дори се оказа, че не била в София, а в Раднево, което е на 30 км от тук!
Просто съм адски недоволен от тях!

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Ние ги позваме във фирмата и сме доволни. Незнам да е имало "издънки". Аз лично досега само три пъти и също нямам забележки 

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
да си призная и аз рядко използвам ЕКОНТ,повечето случаи използвам услугите на спидито(но те пък не можеш да изпратиш стока или пратка с наложен платеж,преди да си направил договор с тях....,а именно да си фирма и да имаш печат.....а аз нямам нито едното от двете)та с една дума използвам еконта само когато ми се налага да изпращам с наложен платеж 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Andronoff
- триногата
-
the_gate написа:да си призная и аз рядко използвам ЕКОНТ,повечето случаи използвам услугите на спидито(но те пък не можеш да изпратиш стока или пратка с наложен платеж,преди да си направил договор с тях....,а именно да си фирма и да имаш печат.....а аз нямам нито едното от двете)та с една дума използвам еконта само когато ми се налага да изпращам с наложен платеж
Е, има и други фирми - DHL, InterLogistica и т.н.
Във фирмата сме най-доволни от DHL, досега никакви проблеми с тях.
Между другото, един от собствениците на DHL май бил българин, който преди много години се преместил в Канада и с още 2-ма души направили фирмата (не съм сигурен, просто слух)
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
При мен се случи преди Нова Година, разбрахме се да пратя 2 халогена на Дефлепард във Варна по ЕКОНТ.
Първо - обадих им се (това в понеделник) и им казах адрес и т.н., казаха, че ще дойдат от 17-21:00
Хубаво, нямах работа и ги чаках. Стана 22:00++ и ми се чука на вратата, излизам и гледам куриера
, дори не ми се извини, че идва след 10 вечерта тоя. Баси наглостта. Бях опаковал всичко, подписах се и т.н. Халогените бяха пристигнали още на другия ден наобяд. Деф ги беше взел, платил, всичко точно.
Обади ми се, за което му благодаря. Аз им звъня на тея, те казват, че пратката още била в офиса на Варна, според БАЗА ДАННИ и така ... ЦЕЛИ 2 седмици, като им звъня почти всеки ден. 20+ лв. за телефон ще ги преглътна, ама нервите
С какво ли не ги плаших, с шефове, с не знам си какво, хич не ги грее. 2 пъти за 2 седмици ми казаха, че ще пратят парите от 9:00 до 12:00 на обяд, да обаче аз съм зает и оставях приятелката ми да чака... чака ама МИХАЛЯ, после им звъня да се разправям и те "О ИМА ГРЕШКА" и пак се обесняват.
Накрая на 3тата седмица бях изтрещял и ги бях отписал тея пари, викам си Жив и здрав Деф, да ги ползва халогените, а на тея п**** им лелина. Обадих им се за последно да ги понапсувам доволно по телефона и накрая и казах, на тея овци "оставям ви ги тия пари, купете си хапчета с тях, а аз ще звънна на шефовете ви" ... точно след 15 мин ми се звъни и казаха, довечера ви носим наложения платеж.
3 седмици сага за 70 лв.
мама им проста на тея!!!
Първо - обадих им се (това в понеделник) и им казах адрес и т.н., казаха, че ще дойдат от 17-21:00

3 седмици сага за 70 лв.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Както казах и в другата тема досега 7-8 години работя само с Еконт и досега не съм имал никакви проблеми
, явно всичко е въпрос на късмет 

- Гост
-
Ние пращаме всеки божи ден без неделя с Еконт и няма никакви ядове!
И отделно ги ползвам за мои си лични неща и с наложен платеж и няма ядове,ма никакви!!!
Преди 3г бяхме със Спиди ,обаче толкова претенции и закъснения и разправии и се отказахме!
Не знам-явно си зависи от клиента ли...или е до късмет....!??
Не знам - божа работа ,но аз съм доволен!!
И отделно ги ползвам за мои си лични неща и с наложен платеж и няма ядове,ма никакви!!!
Преди 3г бяхме със Спиди ,обаче толкова претенции и закъснения и разправии и се отказахме!
Не знам-явно си зависи от клиента ли...или е до късмет....!??
Не знам - божа работа ,но аз съм доволен!!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Еконт : 500 лв от наложен платеж ги бавиха повече от 1 месец !!!
Оправданието им беше, че нямало никой на адреса
Трябваше да се обаждам до управителите и да разговарям с тях ... после имаше извинения от тяхна страна, но мен ме загубиха като клиент! 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
CheGevara написа:Еконт : 500 лв от наложен платеж ги бавиха повече от 1 месец !!!Оправданието им беше, че нямало никой на адреса
Трябваше да се обаждам до управителите и да разговарям с тях ... после имаше извинения от тяхна страна, но мен ме загубиха като клиент!
не само теб, колега

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Andronoff
- триногата
-
vicho написа:CheGevara написа:Еконт : 500 лв от наложен платеж ги бавиха повече от 1 месец !!!Оправданието им беше, че нямало никой на адреса
не само теб, колега
И мен, и мен!
Както казах от DHL сме най-доволни, когато имаме пратка се обаждаме и човека идва още същия ден по едно и също време - на обед. Нямало е разправии и нерви, въпреки, че живеем в малък град и рядко ни огрява слънцето.
От ЕКОНТ останах "доволен" само веднъж и това беше, когато ми пратиха стикерите. Написах го в кавички, понеже като поръчвах стикерите дадох точен адрес, а куриера ми се обади по телефона да ми каже, че бил еди къде си и аз да отида да си ги получа... Все пак можеше и по-зле да е - да ги пратят в Габрово, да ми се обадят с думите "Ми аз съм ей тука до хотела в центъра(забравих му името.. Родина ли беше, България ли беше, Република ли беше..), айде ела да си вземеш пратката..!"
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Явно сме много недоволните от Еконт
аз поне се наложи 2 дена да чакам някой да се отбие до вкъщи да вземе пратката- е , отби се в крайна сметка, но аз вързах човек да седи и да го чака
И не ми стига това, ами и пратката пътува 3(три) дена от Варна до В. Търново... Отделен въпрос е, че като не ме намерят на адреса който съм им дал когато получавам нещо нито ми въртят един тел. да кажат, нито бележка ми оставят и аз разбира се псувам като каруцар, а тя стоката била тук от 2 дена...
Просто отдавна за мен Еконт не е фирма на която да вярвам и не ги ползвам...

Просто отдавна за мен Еконт не е фирма на която да вярвам и не ги ползвам...
- Andronoff
- триногата
-
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2