Забравени светлини случка :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Забравени светлини случка :)

Мнение от DJJonny » 08 Фев 2007, 11:57

Вчера бях в София да взема лубимата си от летището...
Тъкмо тръгвам аз от новия терминал и на няма и на 50м КАТ :shock: :cop: :wtf:
Аз такъв спокоен... защото преди да тръгна задължавам всички да си сложат коланите защото сега шофьота го отнася... дори и на задните седалки...
И гледам го оня, хоп... палката :wtf: и аз такъв в недвоумение тоя какво иска :kuku:
Обаче се сещам че преди това направих една много грозна маневра заедно със vicho и викам си тея са ни видели и само заради това ще е... и тоя ми вика майна... забравени светлини :++ и аз такъв изпадам в шок майна... гледам колата и наистина съм ги забравил. А това ми се случва за първи път и немога да повярвам че съм ги забравил... ама напрежение тва онова... от очакването... и аз още немога да кача за какво става въпрос майна... пък то шоу преди това, аз незнам че има нов терминал и че пътниците ще бъдат разтоварени там :) Ние си бичим на стария терминал и си чакаме, чакаме и никой не идва...
По едно време гисиема ми дрънчи и гледам мойто злато...
-къде си???
-ами на летището???
-еми аз не те виждам!
-ъ??
-аз излезнах вече теб те няма!
-е как ние сме пред вратата??? (а знам че няма от каде другаде да излезне)
-еми аз излезнах!
-каде си? какво виждаш?
-ми паркинга отпред съм пред входната врата!
-ъ???
-чакай ще ви намеря :uups:
хлоп!
Излизам аз гледам и нищо невида :)
Дзън... дзън...
-ало
-немога да ви намеря никаде не ви виждам пък и тука няма много хора и е някаква нова сграда, аз не тръгнах от тук???
-ае ти да не си кацнала в някой друг град???
-не ве в София съм!
-е каква нова сграда аз тука невиждам нищо ново!
-ми май е някакъв нов терминал
-ъ???
-чакай ще питам някой...
хлоп!
Аз такъв в недвоумение какво става майна :dunno: :drinking:
Питам vicho, и той незнае...
Питам аз един чичко полицай някакъв нов терминал да има?
Той ми вика да ей тук на светофарите наляфо и на 2-3 мин е.
Аз такъв немога да повярвам.
Обаждам се аз на мойта и викам чакай ме пред входа да не се изгубим тотално. Идвам! :)
Паля колата и гас... до новия терминал. Ебаси и лаберинта. Неможахме да загреем каде е входа за да застана пред входовете. vicho ме заби пак в някакъв паркинг... оо викам няма пак да плащам 6лв за паркинг и газ назад и се намерихме най-накрая. А то от цялата работа никъде непишеше че самолета ще кацне там.
Еми цялата ралта е тва.. просто полудях майна... и най-накрая тоя ме спира майна...

а btw някой да знае колко е глобата и колко точки взимат за забравени светлини?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 08 Фев 2007, 12:03

Жоро, ти си се замаял от любов :mhihi:
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 08 Фев 2007, 12:06

Леле вие телевизия не гледате ли, те се разсипаха да говорят за новия терминал, откриване ала бала :mhihi: А и на нас ни се случи нещо интересно - изпращаме колегите 6:30 сутринта им е полета. На билетите пише терминал 2 - т.е. новия. 5:30 сме там ама на гишетата е чек-ин за някъв друг полет викаме да отидем да седнем да хапнем нещо след малко ще пуснат нашия полет.. :mhihi: а то ко стаа то било на стария терминал, че едвам успяха да го хванат самолета. Българска работа кво да праиш.. :lol:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 08 Фев 2007, 12:38

От любов майна стана това,то и на vicho го спряха миналият ден за светлините ама се отърва само с 10 лв.Смилиха се над него.Другият път няма да гледаш в Надя,а дали са ти включени светлините :winky: :winky: :winky:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 08 Фев 2007, 12:39

Що него почерпи човека!? Сега нямаше да пускаш такава тема и едвали наказателното ти постановление щеше да е по малко от "почерпката" ,нали знаеш те не отказват :mhihi:
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 08 Фев 2007, 12:41

Нещяха почерпка...
А бях със служебна сотаджийска кола. Дори и с "колега недей така" пак нестана.
Корав се оказа, явно са наплашени да взимат такса на ръка.
И наиш ли кво вика... как се сетихте да сложите колани отзад а светлините забрави...
Но писах възражение... колкото и да е загубена клауза.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 08 Фев 2007, 13:35

редовно има шапка-мизерник напоследък там, и редовно се хваща за глупости(то там няма за какво друго)
няколко човека изгоряха, ВНИМАВАЙТЕ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 08 Фев 2007, 13:37

Ма те полицаите са така: първо покриват норматива за брой актове, че началниците после ще има да им четат конско. После заработват сухото, а накрая, ако много са се ояли, или си вдигат чукалата, или вече доволни могат да напряват компромис тип "и ний сме ора" :mhihi: Е, може и да има смяна на приоритетите тук-там, според зависи... :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 08 Фев 2007, 17:12

Имам в задния джоб един фиш за 20 кинта;)
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Фев 2007, 18:14

ataman написа:редовно има шапка-мизерник напоследък там, и редовно се хваща за глупости(то там няма за какво друго)
няколко човека изгоряха, ВНИМАВАЙТЕ!

Ае забравени фарове не знам дали са глупости... колкото и да е, някой срещу теб ще те види в последния момент, опитвайки се да избегне дупка.... но тия, дето верно са копелета следват "последователността" на logout.... аз познавам няколко, дето пропускат второто....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 01 Мар 2007, 13:49

От днес вече не е задължително, а пожелателно, нали.... В закона като погледнах това установих. :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 01 Мар 2007, 14:04

Дали е задължително или препоръчително те сами решават. Зависи на какав попаднеш.
Доколкото знам искаха за постоянно да ги въведат но незнам дали се прие закона.

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 01 Мар 2007, 14:43

Неприятна случка, но всеки човек някой път е разсеян, аз често забравям по нещо като съм емоционален. Вчера вечерта се прибрах на габарити и през цялото време се чудя защо са тъй слаби фаровете и защо улучвам дупките, а то не съм дръпна "смукача" докрай :mhihi: :mhihi:
BMW only!

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 01 Мар 2007, 15:18

:mhihi: :mhihi:

Такава случка с объркването на терминала и аз имах много скоро.
Отивам да чакам майка ми, която изобщо не ми е споменала на кой от двата терминала ще кацне. И аз естествено отивам на стария след 1 час и 30 минути пътуване и сменяне на маршрутки... Влизам и гледам самолета кацнал преди 20 минути, но майка ми я няма.
Завъня и на gsm-а и се получава следният разговор:

-Ало (някакъв мъж отсреща) :shock:
- А!?! Ама ти кой си? (питам аз)
- А ти кой търсиш?
- Ами, това е на майка ми номера!
- Аз съм с този номер от 1 месец.. (той)
- Ами айде честито тогава! :bchug:

Леко шокирана отивам на информация, при което служителката ми казва: " Самолета от Рим е кацнал на новия терминал" :gay:
- Далече ли е много от тук? (питам аз)
- Ами ако сте пеша си е далече. Излезте на вън и отидете точно пред входа на "Заминаващи" спира едно автобусче, което ще ви закара там.

Отивам пред входа и гледам един полицай. Вижда ме, че го приближавам и с една голяма :D ме пита: " Има ли някакъв проблем?"
и аз " Ами много ясно, че има иначе за какво ми е да те заговарям?? Тук ли спира автобусчето за новия терминал? И точно преди да ми отговори минава някаква патрулка с двама служители на реда, които минавайки покрай нас надуват клаксона, мислейки си че полицаят ми прави некви опити за свалка. :shock: и отминават..

Започвам аз да се карам на полицая (незнайно защо :mhihi: като ли че ми е виновен за нещо). Обяснявам му,че майка ми вече е кацнала отдавна, но няма телефон и вече не съм сигурна дали ме чака.
- Е, ще те изчака разбира се (казва той)
- Ти да не си наследник на Ванга та да знаеш (казвам аз)

В този момент идва автобусчето.. Качвам се аз и шофьора казва, че ще тръгне за новия терминал след 15 минути.. Минава вече час време от както е кацнал самолета и аз все още съм в невидение чака ли ме още родителското тяло.. В този момент ми звъни телефона..
- Къде сииии? (майка ми и тя леко поизнервена)
- На стария терминал съм ( аз много поизнервена) Чакай ме след малко съм при тебе..
Стигнах там, видяхме се и решаваме да си хванем такси.. Гледам един чичко и решавам да се качиме при него.. Тъкмо да отворя задната врата при което виждам ценоразписа " 7лв. за 1 км пробег" :shock: Отказвам да вляза и го подминавам :lol:
После още 10 минути минаха докато обиколя всички таксита, за да намеря подходящото от към цените...

Каква е поуката?
Отговор: две са-
1. Когато посрещате някой на летището изисквайте от него да ви каже точното място, където ще кацне :lol:
2. Ако решите да си хванете такси от паркинга много внимателно се огледайте, за да не се наложи да си дадете заплатата на някой кофти бакшиш. :evil:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 01 Мар 2007, 15:42

за най-добре поискаите номера на билета и с коя компания лети този,който ще посрещате...онзи ден чаках сестра ми и всичко си беше ок ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Назад към Извън Темата