Забравени светлини случка :)
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Забравени светлини случка :)
Вчера бях в София да взема лубимата си от летището...
Тъкмо тръгвам аз от новия терминал и на няма и на 50м КАТ
Аз такъв спокоен... защото преди да тръгна задължавам всички да си сложат коланите защото сега шофьота го отнася... дори и на задните седалки...
И гледам го оня, хоп... палката
и аз такъв в недвоумение тоя какво иска
Обаче се сещам че преди това направих една много грозна маневра заедно със vicho и викам си тея са ни видели и само заради това ще е... и тоя ми вика майна... забравени светлини
и аз такъв изпадам в шок майна... гледам колата и наистина съм ги забравил. А това ми се случва за първи път и немога да повярвам че съм ги забравил... ама напрежение тва онова... от очакването... и аз още немога да кача за какво става въпрос майна... пък то шоу преди това, аз незнам че има нов терминал и че пътниците ще бъдат разтоварени там
Ние си бичим на стария терминал и си чакаме, чакаме и никой не идва...
По едно време гисиема ми дрънчи и гледам мойто злато...
-къде си???
-ами на летището???
-еми аз не те виждам!
-ъ??
-аз излезнах вече теб те няма!
-е как ние сме пред вратата??? (а знам че няма от каде другаде да излезне)
-еми аз излезнах!
-каде си? какво виждаш?
-ми паркинга отпред съм пред входната врата!
-ъ???
-чакай ще ви намеря
хлоп!
Излизам аз гледам и нищо невида
Дзън... дзън...
-ало
-немога да ви намеря никаде не ви виждам пък и тука няма много хора и е някаква нова сграда, аз не тръгнах от тук???
-ае ти да не си кацнала в някой друг град???
-не ве в София съм!
-е каква нова сграда аз тука невиждам нищо ново!
-ми май е някакъв нов терминал
-ъ???
-чакай ще питам някой...
хлоп!
Аз такъв в недвоумение какво става майна
Питам vicho, и той незнае...
Питам аз един чичко полицай някакъв нов терминал да има?
Той ми вика да ей тук на светофарите наляфо и на 2-3 мин е.
Аз такъв немога да повярвам.
Обаждам се аз на мойта и викам чакай ме пред входа да не се изгубим тотално. Идвам!
Паля колата и гас... до новия терминал. Ебаси и лаберинта. Неможахме да загреем каде е входа за да застана пред входовете. vicho ме заби пак в някакъв паркинг... оо викам няма пак да плащам 6лв за паркинг и газ назад и се намерихме най-накрая. А то от цялата работа никъде непишеше че самолета ще кацне там.
Еми цялата ралта е тва.. просто полудях майна... и най-накрая тоя ме спира майна...
а btw някой да знае колко е глобата и колко точки взимат за забравени светлини?
Тъкмо тръгвам аз от новия терминал и на няма и на 50м КАТ

Аз такъв спокоен... защото преди да тръгна задължавам всички да си сложат коланите защото сега шофьота го отнася... дори и на задните седалки...
И гледам го оня, хоп... палката

Обаче се сещам че преди това направих една много грозна маневра заедно със vicho и викам си тея са ни видели и само заради това ще е... и тоя ми вика майна... забравени светлини

По едно време гисиема ми дрънчи и гледам мойто злато...
-къде си???
-ами на летището???
-еми аз не те виждам!
-ъ??
-аз излезнах вече теб те няма!
-е как ние сме пред вратата??? (а знам че няма от каде другаде да излезне)
-еми аз излезнах!
-каде си? какво виждаш?
-ми паркинга отпред съм пред входната врата!
-ъ???
-чакай ще ви намеря

хлоп!
Излизам аз гледам и нищо невида

Дзън... дзън...
-ало
-немога да ви намеря никаде не ви виждам пък и тука няма много хора и е някаква нова сграда, аз не тръгнах от тук???
-ае ти да не си кацнала в някой друг град???
-не ве в София съм!
-е каква нова сграда аз тука невиждам нищо ново!
-ми май е някакъв нов терминал
-ъ???
-чакай ще питам някой...
хлоп!
Аз такъв в недвоумение какво става майна

Питам vicho, и той незнае...
Питам аз един чичко полицай някакъв нов терминал да има?
Той ми вика да ей тук на светофарите наляфо и на 2-3 мин е.
Аз такъв немога да повярвам.
Обаждам се аз на мойта и викам чакай ме пред входа да не се изгубим тотално. Идвам!

Паля колата и гас... до новия терминал. Ебаси и лаберинта. Неможахме да загреем каде е входа за да застана пред входовете. vicho ме заби пак в някакъв паркинг... оо викам няма пак да плащам 6лв за паркинг и газ назад и се намерихме най-накрая. А то от цялата работа никъде непишеше че самолета ще кацне там.
Еми цялата ралта е тва.. просто полудях майна... и най-накрая тоя ме спира майна...
а btw някой да знае колко е глобата и колко точки взимат за забравени светлини?
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Леле вие телевизия не гледате ли, те се разсипаха да говорят за новия терминал, откриване ала бала
А и на нас ни се случи нещо интересно - изпращаме колегите 6:30 сутринта им е полета. На билетите пише терминал 2 - т.е. новия. 5:30 сме там ама на гишетата е чек-ин за някъв друг полет викаме да отидем да седнем да хапнем нещо след малко ще пуснат нашия полет..
а то ко стаа то било на стария терминал, че едвам успяха да го хванат самолета. Българска работа кво да праиш.. 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
От любов майна стана това,то и на vicho го спряха миналият ден за светлините ама се отърва само с 10 лв.Смилиха се над него.Другият път няма да гледаш в Надя,а дали са ти включени светлините

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Що него почерпи човека!? Сега нямаше да пускаш такава тема и едвали наказателното ти постановление щеше да е по малко от "почерпката" ,нали знаеш те не отказват 

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
редовно има шапка-мизерник напоследък там, и редовно се хваща за глупости(то там няма за какво друго)
няколко човека изгоряха, ВНИМАВАЙТЕ!
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ма те полицаите са така: първо покриват норматива за брой актове, че началниците после ще има да им четат конско. После заработват сухото, а накрая, ако много са се ояли, или си вдигат чукалата, или вече доволни могат да напряват компромис тип "и ний сме ора"
Е, може и да има смяна на приоритетите тук-там, според зависи... 

It's not who You are, it's who You know...
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
ataman написа:редовно има шапка-мизерник напоследък там, и редовно се хваща за глупости(то там няма за какво друго)
Ае забравени фарове не знам дали са глупости... колкото и да е, някой срещу теб ще те види в последния момент, опитвайки се да избегне дупка.... но тия, дето верно са копелета следват "последователността" на logout.... аз познавам няколко, дето пропускат второто....
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Неприятна случка, но всеки човек някой път е разсеян, аз често забравям по нещо като съм емоционален. Вчера вечерта се прибрах на габарити и през цялото време се чудя защо са тъй слаби фаровете и защо улучвам дупките, а то не съм дръпна "смукача" докрай

BMW only!
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio

Такава случка с объркването на терминала и аз имах много скоро.
Отивам да чакам майка ми, която изобщо не ми е споменала на кой от двата терминала ще кацне. И аз естествено отивам на стария след 1 час и 30 минути пътуване и сменяне на маршрутки... Влизам и гледам самолета кацнал преди 20 минути, но майка ми я няма.
Завъня и на gsm-а и се получава следният разговор:
-Ало (някакъв мъж отсреща)

- А!?! Ама ти кой си? (питам аз)
- А ти кой търсиш?
- Ами, това е на майка ми номера!
- Аз съм с този номер от 1 месец.. (той)
- Ами айде честито тогава!

Леко шокирана отивам на информация, при което служителката ми казва: " Самолета от Рим е кацнал на новия терминал"

- Далече ли е много от тук? (питам аз)
- Ами ако сте пеша си е далече. Излезте на вън и отидете точно пред входа на "Заминаващи" спира едно автобусче, което ще ви закара там.
Отивам пред входа и гледам един полицай. Вижда ме, че го приближавам и с една голяма

и аз " Ами много ясно, че има иначе за какво ми е да те заговарям?? Тук ли спира автобусчето за новия терминал? И точно преди да ми отговори минава някаква патрулка с двама служители на реда, които минавайки покрай нас надуват клаксона, мислейки си че полицаят ми прави некви опити за свалка.

Започвам аз да се карам на полицая (незнайно защо

- Е, ще те изчака разбира се (казва той)
- Ти да не си наследник на Ванга та да знаеш (казвам аз)
В този момент идва автобусчето.. Качвам се аз и шофьора казва, че ще тръгне за новия терминал след 15 минути.. Минава вече час време от както е кацнал самолета и аз все още съм в невидение чака ли ме още родителското тяло.. В този момент ми звъни телефона..
- Къде сииии? (майка ми и тя леко поизнервена)
- На стария терминал съм ( аз много поизнервена) Чакай ме след малко съм при тебе..
Стигнах там, видяхме се и решаваме да си хванем такси.. Гледам един чичко и решавам да се качиме при него.. Тъкмо да отворя задната врата при което виждам ценоразписа " 7лв. за 1 км пробег"

После още 10 минути минаха докато обиколя всички таксита, за да намеря подходящото от към цените...
Каква е поуката?
Отговор: две са-
1. Когато посрещате някой на летището изисквайте от него да ви каже точното място, където ще кацне

2. Ако решите да си хванете такси от паркинга много внимателно се огледайте, за да не се наложи да си дадете заплатата на някой кофти бакшиш.

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
за най-добре поискаите номера на билета и с коя компания лети този,който ще посрещате...онзи ден чаках сестра ми и всичко си беше ок 

15 мнения
• Страница 1 от 1