Относно BMW PS

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Относно BMW PS

Мнение от 520i » 16 Яну 2007, 21:02

Здравейте,дано не ви стана досаден с моя стар "проблем",но все пак ще рискувам.Преди време си бях харесал една тройка е46 от колите втора употреба в Камор,но уж я купиха преди време.Вчера разбрах че сделката се е провалила и аз с радост днес нося една торба пари да си я купувам.Но като отидох там започна едно шикалкавене от страна на дилъра,ама той собственика на колата трудно ще я прехвърли на твое име,без абсол.тно никакво обяснение защо :shock: След това ми разправя защо не си избереш някой друга,ето има една петица,една тройка,джип и т.н. аз му отговарям че не искам да си избирам друга дошъл съм (за трети път) за точно тази кола.Едва ли не моля му се да му дам доста сериозна сума пари :shock: .Най-накрая след около 1 час стигаме до разбиране и изведнъж (вече чета да подписвам договора) той ми изръсва,но ще ми дадеш на мен парите ей така на ръка (първоначално се бяхме разбрали да ги внеса в сметката на Камор,както е описано и в договора).След като го питам защо на теб,а и на ръка той ми отговаря че "така трябвяло" :shock: Аз му казвам че в договора пише друго,той не.Казва дай ми парите и след 2-3 дни ще ти се обадим да си вземеш колата.Почти се бях съгласил когато разбрах че срещу тези пари той няма да ми даде никакъв документ,абсол.тно никакъв дори и някаква най-елементарна бележка :shock: Разбира се както се досещате не се стигна до сделка,но ми е много чудно защо трябва да се молиш за да дадеш пари,чак толкова ли са забогатели,че се държат по този начин с клиентите си ?

Лека вечер

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 16 Яну 2007, 21:16

На твое място директно щях да поискам да говоря с шефа.... ама директно.... за 60 бона клиент не мисля, че на никой няма да му дреме за твоите желания...

Утре отиди и вместо да се обясняваш с тоя говори с който трябва.... да си купиш колата.... и да не се ядосваш :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 16 Яну 2007, 21:20

Според мен са искали да те откажат от покупката :idea:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 16 Яну 2007, 21:24

Honzik написа:На твое място директно щях да поискам да говоря с шефа.... ама директно.... за 60 бона клиент не мисля, че на никой няма да му дреме за твоите желания...

Утре отиди и вместо да се обясняваш с тоя говори с който трябва.... да си купиш колата.... и да не се ядосваш :)

Именно !!! Дигаш скандал, питаш как е възможно подобно нещо и че ша се оплачеш в комисията за защита на потребителите, за защита правата на човека и всички феминистки организации, защото отказват да ти продадат кола, която е за жена ти примерно с обяснението не е женска кола, пък те нека ходят да доказват че не е вярно после :mhihi:
Правиш ги на пух и прах и тва е :)
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 16 Яну 2007, 21:37

Според мен хич не трябва да се нервираш в подобна ситуация... ако беше някой дришльо, дето само зяпа.... става.... ама човек, дето отива с 60 бона кеш, в брой и на ръка... много хладнокръвно изисквам да говоря с шефа му... тогава има вероятност изведнъж да промени "песента"... но проблема е негов... викаш шефа и му обясняваш... така и така, колата е тука, тоя бастун ме ебава нещо... идвам ви на крак с парите в ръка.... кво правим?

Ако и шефа му е педераст - откажи се... няма сми да се занимаваш с некадърници... но едва ли ще стане така ;) 60 бона са 60 бона ;) чудеса правят ;)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Яну 2007, 23:02

А аз мисля че дилъра се е опитал да изкара доста дебела комисионна :idea:
Само дето когато е имал лекции на тази тема явно не е бил в час :mhihi:
То не че това се учи в училище ама все пак.
Ебати лимона!
Колега съвсем сериозно отиди при шефа на търговския отдел току виж колата ти излезв с 10к по евтино и един куп извинения :idea:
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 16 Яну 2007, 23:22

vld написа:и един куп извинения :idea:

.... и едно уволнение.... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 520i » 16 Яну 2007, 23:58

Говорих с Рафи по телефона,но за съжаление в момента е в Изреал.След няколко дни ще се прибере и ще се случат интересни неща ;) Ще ви държа в течение по въпроса.

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 17 Яну 2007, 0:10

520i написа:Говорих с Рафи по телефона,но за съжаление в момента е в Изреал.След няколко дни ще се прибере и ще се случат интересни неща ;) Ще ви държа в течение по въпроса.

Браво колега,дано тоя лайнар го изхвърлят от фирмата...
Това, което е направил е яко уронване на престижа на марката, което мисля няма да бъде допуснато!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Яну 2007, 0:16

520i написа:Говорих с Рафи по телефона,но за съжаление в момента е в Изреал.След няколко дни ще се прибере и ще се случат интересни неща ;) Ще ви държа в течение по въпроса.

Тоя яко е искал да се нагуши май, а :evil: Майка им. Само така. На шефа и да го духат дришльовците :twisted: Да ходи да продава домати на женския.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Яну 2007, 11:50

Чета поста и направо не знам какво да си мисля за тоя ... Не знам как са го взимали на работа, обаче такива хора и домати на женския не трябва да им позволяват да продават :) Еб :censored: ти наглоста, тоя как може така да ти говори и ти да не реагираш още там на момента... И все пак тоя си заслужава поне уволнение как може така да се гаври с тебе, направо не ми го побира главата... явно си доста уравновесен човек, иначе нз...

ПС Сега остава наистина само да го обърнеш това в твоя полза и да си издействаш някоя отстъпчица компенсираща гореописаните преживявания.
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 17 Яну 2007, 11:58

Чакаме развитието и тъй като АЗ ти казах, че е още там колицата :mhihi: тряа ено кръгче да ми напраиш по главната като я вземеш :))

Айде успех колега!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 520i » 17 Яну 2007, 12:03

Tvrrr написа:

Чакаме развитието и тъй като АЗ ти казах, че е още там колицата :mhihi: тряа ено кръгче да ми напраиш по главната като я вземеш :))

Айде успех колега!

Аз между другото благодарение на теб се качих пак там.Бях се примирил,а за кръкчетата и почерпките сме се разбрали ;)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 17 Яну 2007, 12:06

Недейте да обвинявате колегата,че не е реагирал на момента :!:
Нормално е да не се усъмни в първия момент!
Защото това все пак е Камор Ауто не кой да е дребен търговец,и е нормално да очакваш че няма да се опитат да те изпържат толкова долнопробно.
А повечето от нас знаят,че любовта е сляпа и нашия човек описа колко много е харесал колата и как едва ли не на всяка цена е готов да стане нейн собственик.
В такива моменти е трудно да прецениш дали не те будалкат.
Дано всичко мине добре,дилъра да си получи заслуженото,а нашия съфорумец да се сдобие със желаната красавица.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 17 Яну 2007, 14:03

някакви дребни български далаверки пак... на секундата викаш шефа другия път - или не е тази цената а той разправя каквото си иска, или друг му е бутнал пари да му я пази още месец щото са не може да я плати, и подобни.

да те мотае - пак си играе с уволнение защото върти някакви лични интереси а фирмата не е негова, но да иска пари на РЪКА без фактура и дори бележка - в КАМОР - е заеби :shock:

Следваща

Назад към Извън Темата