Тема форумен-протест
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Тема форумен-протест
Мисля е крайно време да се премахнат правата на господин канадския модератор BMW_POWER. Дори не знам дали има смисъл да се обяснява защо ? Ежедневно триене на мнения, които лично не го кефят, редакции, сеене на пропаганда. Дори не знам кой и защо му даде - за мен не веднъж е бил за бан.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Тема форумен-протест
Като лично потърпевш аз ще гласувам с против и ще кажа даже "моля да не се маха".
Не за друго, ами защото е останал с крайно грешни впечатления за отношението ми към него, а и така си калявам нервите като видя поредното незаслужено изтрито мнение, което явно според никой друг модератор не е за триене. Може и да съм прекалявал някога в постовете си излизайки извън темата, но в масовия случай е било пренебрежимо, а в още по-масовия нещата са били в тясна връзка. Пример, обяснява се в икономическата тема някакви неща, които касаят Европа и Русия заедно, понеже така е било последните 70-80, да не кажа 280 години, но понеже не са много хубави за Русия, това се маха. Е не знам защо честно казано. Аз не съм виновен, че отношенията с Русия са такива, нито някой друг. Значи като се обяснява как Волксваген затваря врати, как в Германия горят пейки, как в Европа има само гейове във властта е ок, но ако случайно се спомене, че Путин не е яхнал кафява мечка и не гази наред всичко живо, това не е ок.
Според мен не е редно да ми се маха поста заради такива субективни възгледи.
Другите неща там за редовно спорене пораждащо разединение ТНТ ги описва бегло, а уж от рози форум се махна темата за война, че да нямало такова. Политическата едва скоро се отвори с особен надзор.
Та аз съм за да остане, ако му се махнат правата ще има голям потоп по много теми и още спорове и няма да споменавам една от причините да се предоставят тези права.
Може пък да си вземе бележка, че не винаги е прав. Едно време алх беше модератор и заради недоволство от страна на потребителите беше махнат ако помните по-старите. Но там причината беше друга, не триене на постове, а отношение към пишещите.
Добавям изтритият ми пост и тук, че си пазя скрийншотче защото взеха да ме питат във форума как така съм копейка вече.
Според мен не е редно да ми се маха поста заради такива субективни възгледи.
Другите неща там за редовно спорене пораждащо разединение ТНТ ги описва бегло, а уж от рози форум се махна темата за война, че да нямало такова. Политическата едва скоро се отвори с особен надзор.
Та аз съм за да остане, ако му се махнат правата ще има голям потоп по много теми и още спорове и няма да споменавам една от причините да се предоставят тези права.
Може пък да си вземе бележка, че не винаги е прав. Едно време алх беше модератор и заради недоволство от страна на потребителите беше махнат ако помните по-старите. Но там причината беше друга, не триене на постове, а отношение към пишещите.Добавям изтритият ми пост и тук, че си пазя скрийншотче защото взеха да ме питат във форума как така съм копейка вече.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Абсолютно ЗА и не само за Крум.
Модераторите трябва да са хора за пример, не за посмешище.
Отделно трябва да са на мандат и да се избират пряко от съфорумците.
Модераторите трябва да са хора за пример, не за посмешище.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
empar написа:Модераторите трябва да са хора за пример
Това!!!
Лично аз нямам претенции към Повера, но наистина би било яко ние сами да преценяме кой да въдворява ред и дисциплина
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Това според мен в много трудно да се оставя да се решава с гласуване, понеже половината гласуващи реално няма да зная за кого гласуват. Някои са активни в едни раздели, други в други раздели и се губи реалното наблюдение. Има си управа, да си слагат, който решат. Вече после дали се одобрява от някакъв кръг хора е лесно да се види с времето.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Top Gun Maverick написа:Това според мен в много трудно да се оставя да се решава с гласуване, понеже половината гласуващи реално няма да зная за кого гласуват. Някои са активни в едни раздели, други в други раздели и се губи реалното наблюдение. Има си управа, да си слагат, който решат. Вече после дали се одобрява от някакъв кръг хора е лесно да се види с времето.
То за това си има модератори по раздел! По техническите раздели за модератори стоят хора, които не са влизали от години.
А за Извън Темата може да се проведе една семпла и прозрачна НЕанонимна предизборна кампания, тъкмо да покажем как се правят честни избори.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Те политиците доказано четат форума, та може и това да вземат да копират. 
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Нали знаете, че тая "служба" е безплатна и едва ли има много желаещи да я работят.
Може би е добре мненията, които нарушават нещо от правилата да остават известно време оцветени в червено и по-късно повече хора да вземат решение да ги трият и да отстрелят виновния/-те.
За съжаление "общите модератори" са по-работливи от техническите по останалите подфоруми, които последните години скучаят.
Може би е добре мненията, които нарушават нещо от правилата да остават известно време оцветени в червено и по-късно повече хора да вземат решение да ги трият и да отстрелят виновния/-те.
За съжаление "общите модератори" са по-работливи от техническите по останалите подфоруми, които последните години скучаят.
Адмирирам темата на ТНТ-то. Крайно време е, да се направят някакви промени. Аз съм единственият, който е "хвърлен на кучетата" (който изобщо прави нещо в тази част на форума) и е естествено да отнасям всички негативи. Работата е доброволна, безплатна и неблагодарна. Трябва да се лавира между правото на различни мнения и да е по възможност така, че да има минимум недоволни.
В техническите форуми понякога няма мнения с месеци. Тук се случва да няма скандали по няколко дни. В техническите форуми не можеш да обясниш хлабава верига с 250 години история на Русия и как са нападнали Украйна, за да си оправят икономиката.
Няма да коментирам липсата на примери в първото мнение. "Сеене на пропаганда", хм, всяко мое мнение, което се различава от фундаменталните истини на Нова и БТВ явно е пропаганда.
Както и да е.
Пак казвам, съгласен съм с автора
Веднага го предлагам да "позеленее" на мое място и да поеме тази прекрасна работа. Включително и втория потърпевш от моя терор. Единият е тук пет дни в седмицата, другият е денонощно. Бъдете съдници и преценявайте, кой има право и кой не. Взимайте решения на базата на това, кое мнение или тема могат да доведат до раздори. Бъдете "Out of the box" и преценявайте, кога едно мнение може да засегне някой друг и кога не. Водете тази част на форума така, че всички да са доволни. Опитвайте се да помните, на какви теми се създават дразги и се ставайте да не ги допускате. Не на последно място. Трябва да знаете, кой на колко ракии коментира. Ще ви се наложи да следите и на кого и кога жена му "сменя маслото". Има хора, които на всеки четири седмици се изнервят сериозно и физически не носят вина за това.
Не на последно място. Зеленият ник не дава права за бан. Можеш да триеш, "редактираш" (правил съм го единствено в правописен смисъл, но явно има засегнати) и променяш мнения. Последното зависи от много неща. Променял съм обидни думи, но основното не.
Та накратко. Кой е мераклия да застане на мястото на дъртия Чичак
И без "Аз не, някой друг!" Щом мислиш, че можеш по-добре, добре дошъл в екипа. Всеки е ОК, щом нещо води към подобрение
Защото, ако само ще се мрънка, просто не виждам смисъл.
В техническите форуми понякога няма мнения с месеци. Тук се случва да няма скандали по няколко дни. В техническите форуми не можеш да обясниш хлабава верига с 250 години история на Русия и как са нападнали Украйна, за да си оправят икономиката.
Няма да коментирам липсата на примери в първото мнение. "Сеене на пропаганда", хм, всяко мое мнение, което се различава от фундаменталните истини на Нова и БТВ явно е пропаганда.
Както и да е.
Пак казвам, съгласен съм с автора
Веднага го предлагам да "позеленее" на мое място и да поеме тази прекрасна работа. Включително и втория потърпевш от моя терор. Единият е тук пет дни в седмицата, другият е денонощно. Бъдете съдници и преценявайте, кой има право и кой не. Взимайте решения на базата на това, кое мнение или тема могат да доведат до раздори. Бъдете "Out of the box" и преценявайте, кога едно мнение може да засегне някой друг и кога не. Водете тази част на форума така, че всички да са доволни. Опитвайте се да помните, на какви теми се създават дразги и се ставайте да не ги допускате. Не на последно място. Трябва да знаете, кой на колко ракии коментира. Ще ви се наложи да следите и на кого и кога жена му "сменя маслото". Има хора, които на всеки четири седмици се изнервят сериозно и физически не носят вина за това.
Не на последно място. Зеленият ник не дава права за бан. Можеш да триеш, "редактираш" (правил съм го единствено в правописен смисъл, но явно има засегнати) и променяш мнения. Последното зависи от много неща. Променял съм обидни думи, но основното не.
Та накратко. Кой е мераклия да застане на мястото на дъртия Чичак
И без "Аз не, някой друг!" Щом мислиш, че можеш по-добре, добре дошъл в екипа. Всеки е ОК, щом нещо води към подобрение
Защото, ако само ще се мрънка, просто не виждам смисъл.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Аз съм против и обяснявам "защо". За да му е гадно и да продължава да извършва безплатна дейност
п.с. Който каквото сам си направи --> никой друг не може да му го направи
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
BMW_POWER написа:"редактираш" (правил съм го единствено в правописен смисъл, но явно има засегнати)
Ше ма извиняваш, ама тука излъга. Веднага ми идва на ум един пример дето не беше баш в правописен смисъл редакцията...
А триенето на мнения трябва да е някакъв много краен вариант, не универсален инструмент за поддържане на "реда". Тва да забраниш горещите теми да не се обиди някой е крайност която дразни почти всички. Както и безразборното триене на мнения защото някой така е решил. Не виждам какво толкова трябва да се модерира тоя раздел, според мен тука докато не почнем да се псуваме на майка не би трябвало да има кой знае каква модераторска намеса... В крайна сметка няма как всички да сме на едно мнение, а аз поне обичам да чувам и отсрещната гледна точка дори и да не съм съгласен с нея.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Така е, на мен лично източната пропаганда винаги ми е любопитна ако не е еднотипна.
Ти си прекалено долен.
Иначе не виждам защо някой трябва да изявява желание да модерира. Това е свързано с някакви неща да даваш пример и да не участваш в много полемики. Аз от тази свобода не бих се лишил.
Като има коментар откровено и брутално нарушаващ правилата, колегите сами докладват и на модераторите им излиза като са онлайн, съответно вземат мерки ако преценят. Та не е чак разхайтена работата ако нон стоп не се следи за запетайката в мъжки форум. Откровени заяждайки скоро не съм виждал, последното беше от Димов към Кроки и за няколко минути получи временен БАН. Чак такова нещо два дена рядко минавали без скандали...някакъв обикновен спор с някой не е скандал. Мъжки форум сме, не женски тийн. То даже те спорят повече.
Лошо е човек никога да не пада по гръб и даже да не допуска, че може да не е бил перфектен всеки път.
vicho написа:Аз съм против и обяснявам "защо". За да му е гадно и да продължава да извършва безплатна дейност![]()
Ти си прекалено долен.
Иначе не виждам защо някой трябва да изявява желание да модерира. Това е свързано с някакви неща да даваш пример и да не участваш в много полемики. Аз от тази свобода не бих се лишил.
Като има коментар откровено и брутално нарушаващ правилата, колегите сами докладват и на модераторите им излиза като са онлайн, съответно вземат мерки ако преценят. Та не е чак разхайтена работата ако нон стоп не се следи за запетайката в мъжки форум. Откровени заяждайки скоро не съм виждал, последното беше от Димов към Кроки и за няколко минути получи временен БАН. Чак такова нещо два дена рядко минавали без скандали...някакъв обикновен спор с някой не е скандал. Мъжки форум сме, не женски тийн. То даже те спорят повече.
Лошо е човек никога да не пада по гръб и даже да не допуска, че може да не е бил перфектен всеки път.
"Идва ти наум един пример", Бубо, ти сериозно ли? Ако не се лъжа, от три години се занимавам с тази дейност и ти се сещаш "за един пример"? Нека да са 10, нека да са 100. Това "ежедневно" ли е, както пише горе колегата? Посипвам си главата с пепел, за този "един пример".
Защо се заключиха темите темите за соца, за войната, първата политическа? Там на майка никой не е псувал. Признавам си като грешка, че отключих темата за войната. Останалите от екипа бяха против. Ми сгреших, пак се хванахте гуша за гуша. Никой някого не е псувал на майка.
Ти, а и ме само ти можеш да обичаш да чуваш другата гледна точка. Но не забравяй, че тук има няколко крайни инстанции и тяхното мнение не подлежи на коментар.
Не забравяй, че има и един провокатор, който непрекъснато хвърля фитили и после гледа сеир.
Отстрани всичко е лесно
Аз съм ОК, TNT и лично потърпевшия да поемат още от този момент. Аз Коледна премия няма да получа, ама ще го преживея.
Едно е да четеш мнения, друго е да се стараеш да предотвратиш кавги межди хората. Няма да давам примери, че пак ще има "засегнати".
Защо се заключиха темите темите за соца, за войната, първата политическа? Там на майка никой не е псувал. Признавам си като грешка, че отключих темата за войната. Останалите от екипа бяха против. Ми сгреших, пак се хванахте гуша за гуша. Никой някого не е псувал на майка.
Ти, а и ме само ти можеш да обичаш да чуваш другата гледна точка. Но не забравяй, че тук има няколко крайни инстанции и тяхното мнение не подлежи на коментар.
Не забравяй, че има и един провокатор, който непрекъснато хвърля фитили и после гледа сеир.
Отстрани всичко е лесно
Аз съм ОК, TNT и лично потърпевшия да поемат още от този момент. Аз Коледна премия няма да получа, ама ще го преживея.
Едно е да четеш мнения, друго е да се стараеш да предотвратиш кавги межди хората. Няма да давам примери, че пак ще има "засегнати".
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
b_u_b_o написа:А триенето на мнения трябва да е някакъв много краен вариант, не универсален инструмент за поддържане на "реда". Тва да забраниш горещите теми да не се обиди някой е крайност която дразни почти всички. Както и безразборното триене на мнения защото някой така е решил. Не виждам какво толкова трябва да се модерира тоя раздел, според мен тука докато не почнем да се псуваме на майка не би трябвало да има кой знае каква модераторска намеса... В крайна сметка няма как всички да сме на едно мнение, а аз поне обичам да чувам и отсрещната гледна точка дори и да не съм съгласен с нея.
Е това. И аз съм ЗА. Твърде пристрастно действа, освен, че сам си казва, че се “старае да предотвратява кавги между хората”. Това е груба, всеобхватна и ненужна цензура. Всички сме възрастни хора, ако някой прескочи добрия тон, докладване и мерки срещу нарушителя, трябва да е достатъчно.
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2