Протестите в Европа и Турция
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Протестите в Европа и Турция
Как мислите, ще му издържат ли нервите на тоя вече почти отявлен диктатор или ще се прояви като пълен такъв и ще пусне армията да стреля по собствения си народ?
Нещо май не искат да живеят по руски нашите братота. Крайно време беше. Айде да го измитат, утре в ЕС където им е мястото и да си минаваме свободно и от там.
Очаква се това да са най-големите протести в историята на държавата. Съветват се българските граждани да не минават през държавата ако не е наложително, особено край Белград. Възможно е да има блокирани пътища, главната магистрала, липса на медицинска помощ, телефони, нет и бая други неща.
Нещо май не искат да живеят по руски нашите братота. Крайно време беше. Айде да го измитат, утре в ЕС където им е мястото и да си минаваме свободно и от там.
Очаква се това да са най-големите протести в историята на държавата. Съветват се българските граждани да не минават през държавата ако не е наложително, особено край Белград. Възможно е да има блокирани пътища, главната магистрала, липса на медицинска помощ, телефони, нет и бая други неща.
Последна промяна Top Gun Maverick на 25 Мар 2025, 10:53, променена общо 2 пъти
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Re: Протестите в Сърбия
Гледали сме го тоя филм. Спретнаха им един майдан.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ама как бе... Най-хубавия е Вучич! Защо така прави неговия народ? Неблагодарници!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Бях в Сърбия началото на месеца, говорил съм със сърби - нямаше човек който да го харесва тоя /Вучич/. Направо ще го изметат...
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
И в Унгария започнали протести срещу орбанката...
Ex: 96' BMW318ti

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Между другото затварят ли още магистралите протестиращите, че ще се пътува през Сърбия идната седмица и да знам дали да сменя маршрута от сега?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
В България всичко е спокойно
Менте избори, парламент, пътища, храна, съд, прокуратура ... всичко е точно

Менте избори, парламент, пътища, храна, съд, прокуратура ... всичко е точно

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-

Ние сме богат народ бе, масово у суратЯ снимани по Малдиви, Доменикани, Тайланди и т.н. само без Бора Бора, че много далеч, ти искаш някой да протестира, че е...сит ли?

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
И в Украйна беше така. После им спретнаха една война и разрушиха страната. След като избиха над 1 200 000 мъже, сега започнаха да мобилизират и 18 годишни, макар, че пребиването по улиците и товаренето в автобуси с белезници е трудно да се нарече мобилизация. Но това са демократичните ценности, които толкова се харесват и ценят. Някои хора така и не разбраха, че на трапезата на англосаксите може да бъдеш само в ролята на храна. Колкото и да ги величаеш, подмазваш, подлагаш, робуваш. С една дума тези от протестите в Сърбия, ако успеят, ги виждам в ковчези увити със знаме.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Студентите с право протестират, но им яхнаха вълната се измени идеята на протеста. Жалко, че се вързаха младежите и продължават. Когато започнаха те, в нито един момент не казаха искаме да махнем Вучич, все се говореше за наказания на виновните за падналата козирка и нищо друго. Сега изведнъж Вучич да се маха
Наистина има прилики с разни други протести и предвид разкритията покрай USAID започват съмнения

Наистина има прилики с разни други протести и предвид разкритията покрай USAID започват съмнения
Протестите в Сърбия
За мен няма безкористен протест никъде по света. Говоря предимно за организирането, но както виждаме и у нас от време на време - има платени участници-мъпети там заради някой друг лев.
Понякога може и да започне с идеалистични цели и без “задни мисли”, но винаги някой с възможности се намесва, според това на кого му е изгодно.
Понякога може и да започне с идеалистични цели и без “задни мисли”, но винаги някой с възможности се намесва, според това на кого му е изгодно.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Don_Diego написа:Между другото затварят ли още магистралите протестиращите, че ще се пътува през Сърбия идната седмица и да знам дали да сменя маршрута от сега?
Пътувах преди 3 дена, излязох през Калотина от там до Хърватия изцяло само по магистрала в Сърбия. Нямаше протести никъде,но пътувах през нощта. Рано сутринта в 7-8ч ми направиха една проверка тип "тарашене" на излизане от Сърбия за пари,алкохол,цигари,оръжия и т.н. и това беше. Няколко часа по-късно се върнах по същия маршрут през деня, също нямаше протести.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
3186 написа:За мен няма безкористен протест никъде по света. Говоря предимно за организирането, но както виждаме и у нас от време на време - има платени участници-мъпети там заради някой друг лев.
Ами нормално е, не мислите ли? Човек с пари и власт естествено, че гледа да постигне целите си. Ама не било редно. Ами какво да направим, света не е идеален, но някои закономерности никога не се променят. Стига някой да е достатъчно силен и настоятелен, той постига целите си. Просто похватите са различни в различните случаи. Достатъчно войни и е показала историята как се случват.
Като няма повод за война просто казваме, че има ядрени оръжия, влизаме и след няколко години казваме, че...абе май няма точно такива неща.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
BorislavB написа:Don_Diego написа:Между другото затварят ли още магистралите протестиращите, че ще се пътува през Сърбия идната седмица и да знам дали да сменя маршрута от сега?
Пътувах преди 3 дена, излязох през Калотина от там до Хърватия изцяло само по магистрала в Сърбия. Нямаше протести никъде,но пътувах през нощта. Рано сутринта в 7-8ч ми направиха една проверка тип "тарашене" на излизане от Сърбия за пари,алкохол,цигари,оръжия и т.н. и това беше. Няколко часа по-късно се върнах по същия маршрут през деня, също нямаше протести.
При мен едното минаване ще е следобедните часове, другото сутринта…през магистралата през Белград ли мина или по транзитния път?
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Петък пътувах към Копаоник, днес се върнах. Ако не гледах новини нямаше да разбера, че цялата страна се тресе, в онзи край по нищо не личи да има протести, а и по пътя нямаше индикации никакви.
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4