Равносметка
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Равносметка
Май си нямаме скорошна такава тема, а във форума на милЮнерите е редно всеки да се похвали колко пъти увеличи състоянието си през изминалата година
Кратко и ясно - кой какво постигна, спечели, загуби и каква оценка дава на изминалата година в личен план. Също какви изводи сте си направили за себе си от собствените си действия или бездействия през нея

Кратко и ясно - кой какво постигна, спечели, загуби и каква оценка дава на изминалата година в личен план. Също какви изводи сте си направили за себе си от собствените си действия или бездействия през нея

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Равносметка
На първо място станах баща
, смених колата с 17 години по-нова, повишиха ме и макар с доста условности съм почти х2. Всичко се случи много трудно с много проблеми. Изгубих отношения с роднини. Една от най-успешните, но и една от най-стресовите ми години. За следващата година си пожелавам по-малко стрес, че имах периоди с минус половин килограм на ден.

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
В личен план съм доволен - всички близки са живи здрави, даже сме в добри отношения. Жената продължава да ме търпи, даже май ще се престраши за второ дете (ще трябва да е секцио по медицински причини, а тя видя какъв ташак е първия път и се дърпа. И аз да бях - и аз нямаше да искам, видях на живо за какво става дума). В материален план също не мога се оплача май. Разкарах ипотеката. Поръчах ново BMW и живот и здраве скоро влиза за производство. Търпят ме на работа все още, не съм стъпвал в офиса от 2020-та
Разделих се с Е36-цата
Вероятно голяма грешка, но нямаше смисъл да я държа и да чака да ѝ дойде времето за ремонт (по-скоро реставрация).

Разделих се с Е36-цата

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Споко бе, жената два пъти ражда секцио, когато екипа е ок, няма драми. Седмица след това правеше почти всичко.
Равносметката за 2024-та ще я правя в края на 2025-та.
Но да кажем, че беше ок годината, за другата ми се иска да имам малко повече свободно време.
Равносметката за 2024-та ще я правя в края на 2025-та.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Я да пресека хубавата серия
Най-ужасната година от последните 15 във всеки един аспект... Единственото положително е, че както аз, така и всички (важни) около мен сме живи и здрави
Дано следващата да е по-добра...

Най-ужасната година от последните 15 във всеки един аспект... Единственото положително е, че както аз, така и всички (важни) около мен сме живи и здрави

Дано следващата да е по-добра...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Всички вкъщи са живи и здрави и се разбираме!
В риболовно отношение счупих всички досегашни рекорди по реките и се завърнах към морския риболов!
От там нататък си ЕПМ!
В началото на Февруари поради форсмажорни обстоятелства ме направиха лийд на екипа. Съвсем други кариерни планове имаше за мен в хоризонтална посока.
Работата и екипа са топ към днешна дата, но ми се ЕПМ от ядове, повишението на заплатата се оказа 1/3 от обещаното, зарязах всичкия спорт и качих 5 кила.
Е46цата продължава неумолимо да ръждясва.
За догодина ме чака още една сериозна реконструкция и обзавеждане на къщата на стойност прилична шестцифрена сума!
В риболовно отношение счупих всички досегашни рекорди по реките и се завърнах към морския риболов!
От там нататък си ЕПМ!
В началото на Февруари поради форсмажорни обстоятелства ме направиха лийд на екипа. Съвсем други кариерни планове имаше за мен в хоризонтална посока.
Работата и екипа са топ към днешна дата, но ми се ЕПМ от ядове, повишението на заплатата се оказа 1/3 от обещаното, зарязах всичкия спорт и качих 5 кила.

Е46цата продължава неумолимо да ръждясва.
За догодина ме чака още една сериозна реконструкция и обзавеждане на къщата на стойност прилична шестцифрена сума!

Равносметката ми е, че някои неща трябва да ги правиш навреме в живота - деца, коли, екскурзии..
С второ дете на 34/35 рязко намалих съня за сметка на нервите, но нещата с децата невинаги стават от първия (или втория) опит, затова съвета ми е - ако го искате, не го отлагайте.
Мечтаната от едно време кола, пък се оказа не това, което очаквах, може би и щото нямам време да я карам. Купих парцел и битката в близките години ще е да построя нещо скромно и уютно, но отсега се плаша, че резултата няма да ми достави това удоволствие, колкото самия процес.
Поне за 2025 наредих доста различни дестинации и преживявания, май това ме прави най-щастлив.
С второ дете на 34/35 рязко намалих съня за сметка на нервите, но нещата с децата невинаги стават от първия (или втория) опит, затова съвета ми е - ако го искате, не го отлагайте.
Мечтаната от едно време кола, пък се оказа не това, което очаквах, може би и щото нямам време да я карам. Купих парцел и битката в близките години ще е да построя нещо скромно и уютно, но отсега се плаша, че резултата няма да ми достави това удоволствие, колкото самия процес.
Поне за 2025 наредих доста различни дестинации и преживявания, май това ме прави най-щастлив.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Всичко е топ. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
не се бях замислял върху годината... което поне за мене е индикатор, че нямам за какво да се оплача.
в случаен ред:
избягах бостонския маратон- не го бях бягал от едно 20 години примерно - доволен съм.
най- накрая (след години) преодолях и загърбих смъртта на много близък човек.
помлях състезателната кола но аз се отървах само с комоцио.
направих си малко и скромно за момента часовникарско студио в къщи- смятам в 2025 да наблегна на това хоби
погрижих се за себе си повече и в момента нямам почти никакви забележки към здравето и формата си
отдалечих се от хората от които исках да се отдалеча в житейски план
допълнително си опростих живота и отношенията със себе си (
) и околните
и така. с две думи - всичко е наред
в случаен ред:
избягах бостонския маратон- не го бях бягал от едно 20 години примерно - доволен съм.
най- накрая (след години) преодолях и загърбих смъртта на много близък човек.
помлях състезателната кола но аз се отървах само с комоцио.
направих си малко и скромно за момента часовникарско студио в къщи- смятам в 2025 да наблегна на това хоби
погрижих се за себе си повече и в момента нямам почти никакви забележки към здравето и формата си
отдалечих се от хората от които исках да се отдалеча в житейски план
допълнително си опростих живота и отношенията със себе си (

и така. с две думи - всичко е наред
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
При мен беше като асансьор годината
Имаше спадове, имаше пикове...важното е като има спад да е краткотраен и да си е "подложил" човек, че да не му е безкрайно тежко да се вдигне пак, нито пък да чака наготово
За годината - започна бавно и мудно...откъм работа дори демотивирано и с 0 желание за каквото и да било. После започна да набира скорост, каквото имах като лична цел го постигнах. Доста поработих летните месеци, донякъде поизгубих от личното си време, но пък много спечелих (не визирам парите) от хората, с които работих. Наученото и mood boost-a, който получих през това време ми дадоха друг поглед над нещата и от лятото насам съм като прероден. Супер мотивиран и с много положително настроение ще вляза в нея + големи планове
Здравословно - подобрих нещата значително, продължавам си със стриктния лето режим и всички показатели са ми отлични + че губя тегло
. Като минус бих определил нуждата от подмяна на гардероба и какво обичам да пазарувам...хич не е добре работата
От към пътувания и преживявания - много силна година изпращам! Само 2 месеца имах когато не съм излизал от страната, все на нови места ходих, видях Северното сияние с любимия човек до мен..абе повече от супер беше откъм пътувания. Вече редим планове за новата година къде и кога да ходим
Семейство: всички са здрави, което е най-важно. Дрязги има и ще има, те са неизбежни. Важното е, че когато има нужда - забравяме за тях и се подкрепяме.
С милото - направихме 1 година съвместен живот...разбираме се по-добре отколкото преди това, направо съм изненадан колко лесно се напаснахме в това отношение.
За следващата година плановете са големи, та посока е само напред и нагоре

Имаше спадове, имаше пикове...важното е като има спад да е краткотраен и да си е "подложил" човек, че да не му е безкрайно тежко да се вдигне пак, нито пък да чака наготово

За годината - започна бавно и мудно...откъм работа дори демотивирано и с 0 желание за каквото и да било. После започна да набира скорост, каквото имах като лична цел го постигнах. Доста поработих летните месеци, донякъде поизгубих от личното си време, но пък много спечелих (не визирам парите) от хората, с които работих. Наученото и mood boost-a, който получих през това време ми дадоха друг поглед над нещата и от лятото насам съм като прероден. Супер мотивиран и с много положително настроение ще вляза в нея + големи планове
Здравословно - подобрих нещата значително, продължавам си със стриктния лето режим и всички показатели са ми отлични + че губя тегло

От към пътувания и преживявания - много силна година изпращам! Само 2 месеца имах когато не съм излизал от страната, все на нови места ходих, видях Северното сияние с любимия човек до мен..абе повече от супер беше откъм пътувания. Вече редим планове за новата година къде и кога да ходим

Семейство: всички са здрави, което е най-важно. Дрязги има и ще има, те са неизбежни. Важното е, че когато има нужда - забравяме за тях и се подкрепяме.
С милото - направихме 1 година съвместен живот...разбираме се по-добре отколкото преди това, направо съм изненадан колко лесно се напаснахме в това отношение.
За следващата година плановете са големи, та посока е само напред и нагоре

- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
В личен план бях малко по болници (всичко е ок вече) надявам се
Детето ми е живо и здраво (бившата жена също)
Откъм автомобили не ми вървеше тая година, какво ли не се разваля по така наречения ми проект, но се отстранява и продължава да се кара.
Като цяло смятам 2024 за един вид каръшка година за мен.

Детето ми е живо и здраво (бившата жена също)

Откъм автомобили не ми вървеше тая година, какво ли не се разваля по така наречения ми проект, но се отстранява и продължава да се кара.
Като цяло смятам 2024 за един вид каръшка година за мен.

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
И двамата с жена ми сменихме работните места ,голямата е на 22 -развива се добре ,самостоятелна клетка на обществото е от 18 годишна .Сестрите и карат много ,ама много тежък пубертет.Днес прибегнах до крути мерки -спрях им мобилния нет ,следващата стъпка ще е смяна на паролата на домашният.Майка ми прескочи трапа след неколкомесечно митарстване по болници и различни лекари, смяна на клапа на сърцето, над 50 банки преляти кръв за 6 месеца.Лекарите в Света Марина облещиха очи като видяха какво бяха натворили колегите им в Шумен.За в момента всички близки са добре здравословно.Годината беше много тежко емоционална и стресиращо натоварена.
А забравих ,лятото бехме на море от тренировъчения лагер от каратето на малките.Бунгала от соца
,столова храна ,спартански условия .
А забравих ,лятото бехме на море от тренировъчения лагер от каратето на малките.Бунгала от соца

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
TNT написа: че имах периоди с минус половин килограм на ден.
Демек не си пил бира след работа ли?

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
nickstorm написа:TNT написа: че имах периоди с минус половин килограм на ден.
Демек не си пил бира след работа ли?![]()
Само от дехидратация може да ти варира теглото 1-2 кг нагоре надолу
6кг за 10 дена

- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
TNT написа:nickstorm написа:TNT написа: че имах периоди с минус половин килограм на ден.
Демек не си пил бира след работа ли?![]()
Само от дехидратация може да ти варира теглото 1-2 кг нагоре надолу
6кг за 10 дена
Свалял съм 7-8 кг за две седмици плътно(14 дена) физически труд без почивни дни. Но никога няма да забравя един ден когато към края вече, изпих 1,5 минерална вода и 1 литър бира за около 10 минути време

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4