моля ,ако може някой да помогне
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
моля ,ако може някой да помогне
значи става въпрос за ЕГН-та на едни отдавна починали мои роднини ....искам някой компетентен да ми обясни как бих могъл да ги намеря .....да поясня: става въпрос за едни делби ,едни чудесии 

щом е за делби:
1. виж някакви нотариални актове, там ги пише
2. удостоверения за наследници
3. отиваш в служба есграон по местоживеене на родата и искаш удостоверение за наследници, там пише
не си написал, защо са ти егн?? ако ще търсиш по тях имоти, има и друг начин, ако горното не е достатъчно дай повече инфо.
Успех
1. виж някакви нотариални актове, там ги пише
2. удостоверения за наследници
3. отиваш в служба есграон по местоживеене на родата и искаш удостоверение за наследници, там пише
не си написал, защо са ти егн?? ако ще търсиш по тях имоти, има и друг начин, ако горното не е достатъчно дай повече инфо.
Успех
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Колега даи повече информация за случая си,за съжаление съм добре запознат с делбите при починали роднини и мога да ти помогна.
.
.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
аз което знам, е че има много сериозни фирми които с това си изкарват хляба - даваш културен процент и се облягаш, уреждат всичко, ако ще да трябва да търсят в Таджикистан. Имат клонове навсякъде и епстиш нерви, търсене, чакане, пътуване и разправии. В България незнам кои са и къде, но със сигурност ги има - разтърси 

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Изтегли тази програмка и пробвай с генератора ако имаш датата на раждане и годината http://www.atilabs.hit.bg/#p0
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Se7ven написа:Изтегли тази програмка и пробвай с генератора ако имаш датата на раждане и годината http://www.atilabs.hit.bg/#p0
мм сори за мнението, но аз на hit.bg друго освен програми с троянци не съм виждал. за хоби от години съм администратор в не-малката чат мрежа shakeit (abv.bg, kefche i t.n.) и съм се борил и видял пре-достатъчно покрай хилядите юзери правещи глупости.
лично мой съвет - не си дърпай програма оттам НИКОГА, шанса да е читава (без spyware/trojan) е под 0.1% ! безплатен сайт за хостинг без НИКАКЪВ контрол и без НИКАКЪВ съпорт при доказани вируси в съдържанието !!! И дори да го махнат, без НИКАКВИ последствия за този който го е качил... welcome to Bulgaria
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Споко лично това съм го пробвал. А мога и да пратя програмата директно. На майл примерно, програмата е малка и не иска инсталиране.
7 мнения
• Страница 1 от 1