Обесиха Саддам

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Обесиха Саддам

Мнение от evans » 31 Дек 2006, 0:41

http://news.ibox.bg/news/id_152828292 може да е глупава темата,ама днес като гледах как му слагат бесилото,много кофти ми стана :confused:Вие какво ще кажете по въпроса?
Последна промяна evans на 31 Дек 2006, 0:45, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 31 Дек 2006, 0:45

Бе колкото и да е направил- не беше това начина. А и не мисля, че е много справедливо, може да е по-евтино от затвора, но не е по-справедливо.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 31 Дек 2006, 0:52

Тези, който го обесиха са същите като него убийци :!: :!: :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 31 Дек 2006, 0:53

Сега ще видите как ще обесят нашите медици.В момента либийците са в тридневен траур,заради Саддам.Щом западния свят може да беси,защо и ние неможем да бесим,па вие си закачайте ленти
Последна промяна evans на 31 Дек 2006, 0:54, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 31 Дек 2006, 0:54

BMW_maniac написа:Бе колкото и да е направил- не беше това начина. А и не мисля, че е много справедливо, може да е по-евтино от затвора, но не е по-справедливо.

Съгласен съм с колегата, не трябваше така да постъпват :nono:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 31 Дек 2006, 1:35

Бесят, защото от затвора той винаги може да напомни някои прости факти... например, кой качи Саддам на власт, защо и с каква цел? Кой му разреши да се въоръжава и кой му даде неконвенционалното оръжие, което впрочем изобщо не беше в тези размери, за които се говореше... Нали търсеха биологическо оръжие в Ирак, намериха ли поне един склад?!!
Изобщо, обесиха го, защото нещата седят като в оня виц: "Откъде американците са толкова сигурни в това, че ирак притежава оръжия за масово поразяване? Ами как откъде - пазят си фактурите."
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 31 Дек 2006, 1:36

sieg написа:Изобщо, обесиха го, защото нещата седят като в оня виц: "Откъде американците са толкова сигурни в това, че ирак притежава оръжия за масово поразяване? Ами как откъде - пазят си фактурите."

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 31 Дек 2006, 2:39

evans написа:Щом западния свят може да беси,защо и ние неможем да бесим,па вие си закачайте ленти

Мисля, че си го обесиха иракчаните.
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 31 Дек 2006, 3:44

Всичко си е нагласено по нечий сценарий... по-опасни са тези, които бесят :roll:
Изображение
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 31 Дек 2006, 4:02

mastorpetko написа:
evans написа:Щом западния свят може да беси,защо и ние неможем да бесим,па вие си закачайте ленти

Мисля, че си го обесиха иракчаните.

е па то и ние си избирахме народния представител от Ботевградския окръг Тодор Живков...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 31 Дек 2006, 4:18

а той колко хора е обесил с лека ръка а ???? 150 шаитй е убил тва нормално ли е? а за други не разкрити убиства ? Целият живот е една подигравка.. Как може да сме били толкова години под турско робство и са изнасилвали българките и грабежи са става ли и ние пак да изберем мисиумани да ни водят държавата(нямам нищо против тях) но не е редно след всичко случиоло се..Поне малко ако се уважавахме трябваше само българи да ни оправляват. Според мен мисиулманите имат някаква страна гледна точка за живота.
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 31 Дек 2006, 4:19

ditko1 написа:а той колко хора е обесил с лека ръка а ???? 150 шаитй е убил тва нормално ли е? а за други не разкрити убиства ? Целият живот е една подигравка.. Как може да сме били толкова години под турско робство и са изнасилвали българките и грабежи са става ли и ние пак да изберем мисиумани да ни водят държавата(нямам нищо против тях) но не е редно след всичко случиоло се..Поне малко ако се уважавахме трябваше само българи да ни оправляват. Според мен мисиулманите имат някаква страна гледна точка за живота.

е тва кво общо има с темата?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 31 Дек 2006, 4:44

абе не знам ма иракчаните бяха по-добре,че като ли под диктатура.Гледайте сега кфа демокрация се получава там :confused: По 50 жертви от терористи,безредици и не знам си кво :confused:
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 31 Дек 2006, 4:48

Bavarishe
Всеки човек има право на свобода неможеш да преценяваш на хората живота от своя гледна точка как е по добре. Със диктаторски режим и прилагане на сила не е по добре.
Изображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 31 Дек 2006, 6:51

evans написа:Сега ще видите как ще обесят нашите медици.В момента либийците са в тридневен траур,заради Саддам.Щом западния свят може да беси,защо и ние неможем да бесим,па вие си закачайте ленти

Е това е нещо дето яко ми бега, защо са тея ленти.Пълни глупости,сигурна съм че няма 1 нормален човек който да не е съпричастен със съдбата на нашите, и кво като го показваме по тоя странен начин(с тези ленти).И цялата да се накача с тях няма по никакъв начин да променя каквото и да е било.Ако някой от нас до сега е могъл да промени съдбата им е щял да го направи хиляди пъти.
НЕ СМЕ НИЕ ТЕЗИ КОИТО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО!!!!
Куму е нужна тази показност.....на 01.01.2006г , те пак ще са там .....БЕЗ ВИНА, ВИНОВНИ в очакване на присъдата!!!!

Някой трябва да плати за тези невинни деца, но трябва ли това да са хора,подтикнати да отидат там за да дадат едно по-добро бъдеще на собствените си.........и защо....защтото "големите" не си гледат работата...........

Аз ще нося лента, носете и вие.... ДАНО ПРОМЕНИМ НЕЩО.....[/b]

Следваща

Назад към Извън Темата