Да ви питам нещичко
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
Да ви питам нещичко
Моля ви дайте съвет за някое свястно и готино списание за автомобили!!!!!!!!!!!!!!!
Всеки път едно и също -изтипосвам се аз пред някой щанд,геледам 15 мин.,пуля се многозначително,продавача е
(е баси женка пък разглежда списания за автомобили),и първото на което видя БМВ е в чантата ми,обаче не от всичко съм доволна Абе общо взето ви моля да ми кажете някое свястно списание дето да си го следя редовно и което си струва да се чете! А и да ви питам -Абе защо не съм виждала специално списание за БМВ и въобще има ли тъкова? И ако има от къде аджаба да си го намеря,защото по обикновените бутки го няма.
Благодаря предварително

Всеки път едно и също -изтипосвам се аз пред някой щанд,геледам 15 мин.,пуля се многозначително,продавача е

Благодаря предварително

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%ED%E8%E5
това за БМВ списанието, за другото аз чета AutoBild
това за БМВ списанието, за другото аз чета AutoBild

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
Fking написа:по-добро четиво на тема БМВ, от форума едва ли ще намериш
пък и е безплатно

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
BMW Magazine ама го разпространява Камор Ауто, иначе е безплатно ама трябва да ходиш до при тях за да си го взимаш от шоурума им
По сергиите е единствено BMW Scene, него го нося обикновено на Еко, ако идваш ще ти го покажа да видиш дали ще ти хареса, но за мен най-ценни са му плакатите. Иначе аз лично купувах едно италиянско Genete Motori и бях доволен докато не го направиха 12лв и се отказах от него, сега както казва колегат имам най-доброто четиво, интернет и форума.

По сергиите е единствено BMW Scene, него го нося обикновено на Еко, ако идваш ще ти го покажа да видиш дали ще ти хареса, но за мен най-ценни са му плакатите. Иначе аз лично купувах едно италиянско Genete Motori и бях доволен докато не го направиха 12лв и се отказах от него, сега както казва колегат имам най-доброто четиво, интернет и форума.

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Fking написа:по-добро четиво на тема БМВ, от форума едва ли ще намериш
пък и е безплатно
Ми, то след тази реклама най-одбре да го направим платено, да изкараме некой леф

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-

П.С. Dimo може да се възползвам от поканата

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ilinka_loves_BMW написа::D Благодаря ви момчетаВи е сте злато !!!!!!!!
Ще ви кажа какво съм си купила. Ей сега хващам гората на лов за списаниица
![]()
П.С. Dimo може да се възползвам от поканата![]()
BMW Scene - много добро, само, че е 9 лв. бройката

You said: "Time will change!" What if it changes you?
8 мнения
• Страница 1 от 1