Земи тая дупка на Г.М. Димитров
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Земи тая дупка на Г.М. Димитров
Здравейте Колеги,
Моля за вашето внимание и по-специално на тези, които ще пътуват по бул.Г.М.Димитров.
В отсечката между Драган Цанков и Никола Габровски по посока Драган Цанков в дясната лента има Одромна Яма без грам маркировка, която се простира на цялата дясна лента. Предполагам, че нямя да я запълнят идните дни (празници) та който минава от там да внимава. Аз минах с около 30-40 км през тази дупка и в резултат спотното окачване стана за кофите. Не знам кой е отговорен за това полжение на Пътя там но лично на мен ми писна от безхаберието на тия нещастници и искрено ви пожелавам да не се натъквате на подобни Ями. Ако някой има идея от кого може да се търси отговорност кажете защото това е просто непоносимо....
Моля за вашето внимание и по-специално на тези, които ще пътуват по бул.Г.М.Димитров.
В отсечката между Драган Цанков и Никола Габровски по посока Драган Цанков в дясната лента има Одромна Яма без грам маркировка, която се простира на цялата дясна лента. Предполагам, че нямя да я запълнят идните дни (празници) та който минава от там да внимава. Аз минах с около 30-40 км през тази дупка и в резултат спотното окачване стана за кофите. Не знам кой е отговорен за това полжение на Пътя там но лично на мен ми писна от безхаберието на тия нещастници и искрено ви пожелавам да не се натъквате на подобни Ями. Ако някой има идея от кого може да се търси отговорност кажете защото това е просто непоносимо....
Последна промяна Burningparis на 24 Дек 2006, 14:33, променена общо 1 път
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
карал си с несъобразена скорост момче, тази дупка е за 5 км/ч значи е твой проблем че си превишил.
няма знаци ли? ами то се вижда каква е пътната обстановка.
не се вижда? ами защо караш с повече от 5? ако беше карал с 5 щеше да я видиш.
ново е шосето? с ограничение 50-80? да ама тази отсечка обстановката е за 5 км/ч. пишеме акта 'несъобразена скорост'
Дали да караш из целия град с 5 км/ч? ами ако не виждаш каква е пътната обстановка - да, твой проблем.
това щеше да стане ако беше викнал КАТ, каква отговорност ?!?!?
в най-най-добрия случай да се беше обадил на застрахователя да види за какво става дума, и МОЖЕ БИ щяха да ти платят нещо - но по принцип са за гуми и джанти, за окачване баш зависи колко е пич брокера ти
няма знаци ли? ами то се вижда каква е пътната обстановка.
не се вижда? ами защо караш с повече от 5? ако беше карал с 5 щеше да я видиш.
ново е шосето? с ограничение 50-80? да ама тази отсечка обстановката е за 5 км/ч. пишеме акта 'несъобразена скорост'
Дали да караш из целия град с 5 км/ч? ами ако не виждаш каква е пътната обстановка - да, твой проблем.
това щеше да стане ако беше викнал КАТ, каква отговорност ?!?!?
в най-най-добрия случай да се беше обадил на застрахователя да види за какво става дума, и МОЖЕ БИ щяха да ти платят нещо - но по принцип са за гуми и джанти, за окачване баш зависи колко е пич брокера ти

- C S L
- кандидат ентусиаст
-
За да има протокол трябва да има акт или бъркам 

"Красотата е вид гениалност, дори по възвишена, защото няма нужда от обяснения"
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
- Burningparis
- ентусиаст
-
За акта съм сигурен, че така щеше да стане освен ако няма почерпушки или заплаха от вишестоящ!!! Не знам.... това е приятели правим си колите за да им се кефим точно 1 месец докато някъде някой боклук не изкопае пътя или не разсипе пясък или к'во ли не друго. Основната идея на пост-а ми беше да ви предпазя от краш тест там.
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Бате искрено ти съчуствам понеже преди 1.5 години ми се случи същото точно след като си бях сложил нови спортни амортесьори и прожини:((! Почуствах се отвратително понеже се върнах бая пари назад и колата пак трябваше да седи в бокса
Не съм викал кат понеже знам че застрахователя плаща само серийни части, които за тогавашната ми кола по "експертна оценка" щяха да са към 150лв макс и не ми се занимаваше с актове и куки (на същата стойност).
Просто за съжаление държавата все още е много зле с организацията по много въпроси! Ако всичко беше нормално щеше да има телефон, на който човек като види тайъв кратер да се обади и за 5мин да дойде патрулна кола, която да обезопаси докъто се постави някаква времена маркировка. А сега за ПТП ми се е случвало да чакам 4 часа, представям си ако звънна за дупка какво ще е развитието.
А на тебе в заключение ще ти кажа, че и моята кола сега е в бокса и ми е гадно ама нищо не мога да променя така че се весели по празниците и го мисли после
Не съм викал кат понеже знам че застрахователя плаща само серийни части, които за тогавашната ми кола по "експертна оценка" щяха да са към 150лв макс и не ми се занимаваше с актове и куки (на същата стойност).
Просто за съжаление държавата все още е много зле с организацията по много въпроси! Ако всичко беше нормално щеше да има телефон, на който човек като види тайъв кратер да се обади и за 5мин да дойде патрулна кола, която да обезопаси докъто се постави някаква времена маркировка. А сега за ПТП ми се е случвало да чакам 4 часа, представям си ако звънна за дупка какво ще е развитието.
А на тебе в заключение ще ти кажа, че и моята кола сега е в бокса и ми е гадно ама нищо не мога да променя така че се весели по празниците и го мисли после

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
абе къде е тая дупка?аз живея на две крачки и незнам да има дупка?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Burningparis
- ентусиаст
-
Тръгваш от Студентски град към Цариградско шосе през автокъщата на завоите. Свиваш в дясно по Г.М.Димитров преди Шел и караш в дсната лента към Драган Цанков. След 200-300 метра преди една отсечка е. Оказа се, че задните амортесиори са ми в багажника защото от удара са се скапали тампоните които би трябвало да са Билщайн !!! Ако тва не кътри мивки то определено кърти тампони ... Кажи ми че са я запълнили 

Не е късно да си вземеш парите от каското. В КАТ издават протокол без проблем. Не си виновен ти, че има дупка на пътя. Обаждаш се в КАТ, те ти дават некъв номер, звъниш, от там те питат дали колата е в движение за да не пращат патрулка, ти казваш да, те ти дават некъв номер за протокол , който трябва да запомниш. На другия ден отиваш в КАТ с колата и запомнения номер. Сядаш и пишеш как "дупката е била пълна с вода и..." и др. После при застрахователите и живот и здраве след още месец си вземаш парите. Е поне с мен беше така, и не ми писаха акт, само мъките, ядовете и псувните беха големи.
Успех и весели празници, колата ще я оправиш
Успех и весели празници, колата ще я оправиш

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ето я мойта темичка от снощи http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=43796
да ти кажа попаднах на свестни хорица...иначе с тази зелена книжка щяха да ми напишат акта като стой та гледай...но в закона има едно "водачът е длъжен да намали или да спре при предпоставка за птп" та това или вади хора от затвора...но в моя случай дупката излезе виновна и на нея написаха акта

да ти кажа попаднах на свестни хорица...иначе с тази зелена книжка щяха да ми напишат акта като стой та гледай...но в закона има едно "водачът е длъжен да намали или да спре при предпоставка за птп" та това или вади хора от затвора...но в моя случай дупката излезе виновна и на нея написаха акта

- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
///M Power написа:абе къде е тая дупка?аз живея на две крачки и незнам да има дупка?
дупката е пред софавто точно то и аз там за едната броика да оставя картера на тренировъчната
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
Там има дупка откакто свят светува. Като я запълнят и макс 2-3 седмици и пак я отварят да ровят по тръбите. 

14 мнения
• Страница 1 от 1