До г-н Техсъпорта...
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
До г-н Техсъпорта...
Уважаеми г-н Техсъпорт,
При мен постъпи оплакване от потребители/юзъри от този форум и аз съм сериозно обезпокоен от него. Проблемът се състои в следното:
Въпросните потребители/юзъри обичат белото повече от хляба и гледайки летящите снежинки във форума в тях възникват желания за злоупотреба. След явно замъгляване на съзнанието правят опити да изшмъркат въпросните снежинки от екрана със сламчица от малко сокче на "БББ". Имайки предвид твърдите краища на сламчицата всичко завършва с разранен нос и никакво разширение на зениците.
Моля да вземете съотвените мерки и да изпратите на всеки потребител поне по един грам за да може да си опъва спокойно магистрали пред компютъра или в краен случай да премахнете въпросните снежинки за да не се стигне до по-сериозни наранявания.
Надявам се разбирате загрижеността ми и се надявам молбата ми да бъде удовлетворена във възможно най-кратък срок.
С уважение: ваш 'Юбчо
София
23.12.2006
При мен постъпи оплакване от потребители/юзъри от този форум и аз съм сериозно обезпокоен от него. Проблемът се състои в следното:
Въпросните потребители/юзъри обичат белото повече от хляба и гледайки летящите снежинки във форума в тях възникват желания за злоупотреба. След явно замъгляване на съзнанието правят опити да изшмъркат въпросните снежинки от екрана със сламчица от малко сокче на "БББ". Имайки предвид твърдите краища на сламчицата всичко завършва с разранен нос и никакво разширение на зениците.
Моля да вземете съотвените мерки и да изпратите на всеки потребител поне по един грам за да може да си опъва спокойно магистрали пред компютъра или в краен случай да премахнете въпросните снежинки за да не се стигне до по-сериозни наранявания.
Надявам се разбирате загрижеността ми и се надявам молбата ми да бъде удовлетворена във възможно най-кратък срок.
С уважение: ваш 'Юбчо
София
23.12.2006

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Днес съм пратил 100 дози.На пристанището в Бургас, чакам стока от хондурас и утре ще има още няколко килограма. Напиши ми адреса си на Л.С. И не ползвай сламка, ако нямаш 100лв. банкнота ще ти пратя и такава. И трябва да е нова, а не замърсена, за да не стават инфекции 

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
BMW lover написа:На мен, Иво , ми прати неколко такива банкноти (може и мръсни) пък аз ще си ги нагъна как си трябва
Ако искаш да си оползотвориш парите за нещо смислено предлагам компаньонки

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
7 мнения
• Страница 1 от 1