Дъжд или сняг+несъобразена скорост=изпръскани пешеходци
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BIRICHKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ис-требител
Дъжд или сняг+несъобразена скорост=изпръскани пешеходци
Значи онзиден за пореден път си седя на спирката на 78 и си чакам с един приятел. И по едно време мина един бус и в следващия момент всички бяхме мокри. Не ме мокрят за пръв път и ми писна. Даже в закона си пише, че при дъждовни условия трябва скороста на движение да е такава че да се предпазват пешеходците от изпръскване(е в закона е формулирано по друг начин , но сега не ми се търси). Много хора зад волана не го спазват
Весели празници на всички

Some say he spends most of his time on bmwpower-bg.net
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Re: Дъжд или сняг+несъобразена скорост=изпръскани пешеходци
BIRICHKA написа:Значи онзиден за пореден път си седя на спирката на 78 и си чакам с един приятел. И по едно време мина един бус и в следващия момент всички бяхме мокри. Не ме мокрят за пръв път и ми писна. Даже в закона си пише, че при дъждовни условия трябва скороста на движение да е такава че да се предпазват пешеходците от изпръскване(е в закона е формулирано по друг начин , но сега не ми се търси). Много хора зад волана не го спазват
Тотално не си прав пример... едвам се влачих вчера по една тъпа улица до нас която е като лунен пейзаж (въпреки че се води асвалт) и тъкмо тръгнах ниама и 2-3 метра (сметни с каква скорост съм се движел) и лум в една дупка а до нея майка с дете... естествено закарах ги, изчаках ги и отново ги закарах до една детска градина... :-( к'во да направя... добрече имах време... мен колк са ме къпали ма не виня шофьорите (казвам шофьорите не жените зад волана... там не минава ток през главния) а управниците и състоянието на пътната ни инфраструктура...
За това че трябва да се намали скоростта го изисква шофьорската етика но тя е до възпитание и манталитет... Той не се фиксира със закон обаче...
- BIRICHKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ис-требител
Е аз не говоря за малки улички, ами за Сливница - на спирката на Лъвов мост в посока Сточна гара та там много често коли си минават с 50-60 през бус лентата и много хора биват изкъпани. Знам че вината не е само в шофиорите даже тяхната вина не е толкова голяма, но при по-ниска скорост могат да се избягват тези инциденти
Some say he spends most of his time on bmwpower-bg.net
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
!
BIRICHKA написа:Е аз не говоря за малки улички, ами за Сливница - на спирката на Лъвов мост в посока Сточна гара та там много често коли си минават с 50-60 през бус лентата и много хора биват изкъпани. Знам че вината не е само в шофиорите даже тяхната вина не е толкова голяма, но при по-ниска скорост могат да се избягват тези инциденти
тук вече съгласен

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
И аз съм изпръсквал хора, но без да искам
Веднъж даже някакво момче ме напсуа и аз върнах назад да му се извиня, а той пък избяга
А мен са ме пръскали илядо пъти.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
ми на всички се е случвало, проблема е че има хора на които не импука че го правят, например:
препълнена спирка с народ и 2 платна, лявото заето, пред спирката гигантска локва и някой си джигит минава да изпревари от дясно, демек от към спирката и с колко може газ през локвата и въпреки че я е видял сигур си вика "ебал съм ги, кво да направа, нема да се влачим след тоя тюфлек"
препълнена спирка с народ и 2 платна, лявото заето, пред спирката гигантска локва и някой си джигит минава да изпревари от дясно, демек от към спирката и с колко може газ през локвата и въпреки че я е видял сигур си вика "ебал съм ги, кво да направа, нема да се влачим след тоя тюфлек"

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Въпрос на култура! Много се радвам, че 90% от хората, които сме в този форум сме добри хора и културни 

- don_mimo
- ентусиаст
-
така и трябва да бъде културни и добри
все пак до 18г възраст вси4ки сме били пешеходци и продължаваме да бъдем 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
напълно съм съгласен с вас,макар вчера да опръсках 2 момичета на един светофар по малинов...бях мн ядосан,заради приятелката се бърках с пари за куки и просто не се замислих изобщо за тях
после се върнах ест и се извиних...

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- don_mimo
- ентусиаст
-
всеки е правил такива грешки ама важното е 4е си се ивнинил накрая
ако каките са били яки що не ги повози малко

ако каките са били яки що не ги повози малко

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
don_mimo написа:всеки е правил такива грешки ама важното е 4е си се ивнинил накрая![]()
ако каките са били яки що не ги повози малко![]()
![]()
биричед изтрезня ли

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2