Мотоавангард
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Мотоавангард
Преди 20-тина минути гледах Мотоавангард, темата беше MB S500 /хубава кола/ Но Аспарухчо отново потхвърли ръкавицата на "бемвистите" дайте да се съберем и да вразумим малко Минчев относно исказванията. Аз лично се издразних от изказването / сравняваше S500 с 7-ma серия. " Задницата на седмицата била ръбеста. Лично мнение несъм съгласен. Имах шанса да покарам една седмица и немися че е ръбеста. Вярно всеки има собствено мнение но Аспарух отново загатна "бемвистите" Не се имам за бемвист, защото карам BMW от година и половина но ми е болно когато някой, който си няма на идея за какво иде реч да се изказва неподготвен. Има разлика в това да покараш БМВ за 20-тина минути и това да притежаваш БМВ и да знаеш какво в същност представлява. / Нищо лично към МИнчев и предаването му, напротив евала но малко корекция в изказванията.
- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
аспарухчо е култов ъъ не той е невероятен неземен бе изобщо нема такъв разбирач в автожурналистиката за последно го гледах кат представяше некакво волво почна да коментира интериора и след като не можа да каже направо че е ръбеста безвкусица удари 10 минути реч от която разбрах само че баба му е добре и има книжка бе изобщо аз лично съм му фен завинаги ама незнам защо по време на предаването му тв-то ми винаги си губи звука 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
минчев
кво евала на тоя тъпанар,не мога го дишам.тоя няма никво отношение към автомобилите и се прави на лош.това е реалността в бг,тая шуробаджанащина ебава всико хубаво в зародиш.
кажете ми 1 предаване за автомобили,дето си струва и можеш да научиш нещо ново,само лиготии и некви водещи дето имат проблеми с изговарянето на техн термини.
кажете ми 1 предаване за автомобили,дето си струва и можеш да научиш нещо ново,само лиготии и некви водещи дето имат проблеми с изговарянето на техн термини.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Ако Минчев се съсредоточи върху автомобилите и си спести коментарите според мен ще се получи добро предаване. Поне тестват по-истински автомобили, за разлика от други предавания визиращи Дачиа Логан и.тн но с в този ред на мисли и изказвания аз лично смятам че има доста субективни виждания. Връшам се на едно предаване посветено на BMW M6
и Мерцедеса, в което водещия изказа доста несмислени заключения и коментари. Е да ако аз съм карам 10 години лада и се кача на автомобил в пъти по-висок клас сигурно и аз ще се изказвам по подобен начин но нали идеята е обективен тест на всички автомобили.......
Абе в крайна сметка BMW е колата другото е въпрос на съображения.......

Абе в крайна сметка BMW е колата другото е въпрос на съображения.......

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
redex написа:Е да ако аз съм карам 10 години лада и се кача на автомобил в пъти по-висок клас сигурно и аз ще се изказвам по подобен начин но нали идеята е обективен тест на всички автомобили.......
Минчев не го харесвам изобщо, даже е пълен идиот, но бъди сигурен че преди да стане водещ на мотоавангард е имал в пъти по-хубава кола от повечето тук.
Сигурно е така, дай боже всеки му да може да си позволи колата, която е на сърцето му, но ставаше въпрос за това че в автопредаванията водещите трябва да отразяват обективно събитиятя, в случая автомобилите, които тестват. Според мен не е логично водещия да има пристрастия към една или друга Марка. не е правилно да се появи водещ фен на Casio примерно и да ни разпрявя че Ролекс неструва нищо и.тн... / Лично мнение/
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
The_Ancient написа:Минчев не го харесвам изобщо, даже е пълен идиот, но бъди сигурен че преди да стане водещ на мотоавангард е имал в пъти по-хубава кола от повечето тук.
е сега да се комплексираме от него значи,браво..

Днеска тъкмо ме зарадва че говори почти 15 минути свързано по темата и логично и после пак започна словесното му разстройство

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Казвал съм го и преди и сега ще го кажа
не си губете времето да гледате това предаване
Владо Туртурело нали прави предаване,което не съм гледал все още и мисля ,че трябва да се преориентирате натам ...
Има през няколко теми по-долу тема за Владовото предаване
Георги Пенчев

Има през няколко теми по-долу тема за Владовото предаване

Георги Пенчев
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Showroom наистина си струва в пъти повече от тая тъпня, а и си имаме тест-пилот от наща партия
А тоя Аспарух не заслужава и коментар, динята смачка хлебарката.... 

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
пробвах се и аз да го гледам това предаване един път.няма да повторя!! Ще чакам Къци Вапцаров да направи някое мотопредаване,може пък да е по-добро 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Gottlos написа:пробвах се и аз да го гледам това предаване един път.няма да повторя!! Ще чакам Къци Вапцаров да направи някое мотопредаване,може пък да е по-добро

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Аз вече го наредих малко тоя Минчев във Форума на Мотоавангард относно BMW M6 & Sl55 AMG щото нещо не ми харесва как се изказа за BMW 

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
^Joreto написа:Аз вече го наредих малко тоя Минчев във Форума на Мотоавангард относно BMW M6 & Sl55 AMG щото нещо не ми харесва как се изказа за BMW
и аз мислех да го наредя там, обаче като се замислих колко много неща исках да напиша и ме домързя

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2