Жената с бялата тройка...дано да чете
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Жената с бялата тройка...дано да чете
На жената, която днес щеше да ме мерне докато правеше ляв завой от ул. "Найчо Цанов" по ул. "Антон" (точно пред 113то училище) и караше бяло Е36, искам да и кажа няколко неща:
- миличка, като завиваш на кръстовище не е задължително да минаваш косо на завоя и да караш хората да скачат на спирачките. Верно, че караш кола със спортен дух, обаче за разлика от това, което си виждала по Ф1, воланът ти може да прави повече от 1/4 оборот. Използвай тази опция - полезна е по тесните улички.
- колата ти е точно толкова широка, колкото и моята. Още в завода ги правят такива еднакви. Можеше да погледнеш моята за ориентир, и да се сетиш, че няма как да минете две коли, едновременно покрай спрялото Пунто. Резултатът от това щеше да е, че нямаше да караш човека, който се размина с теб да се качва на тротоара, а ти самата нямаше да счупиш огледалото на Пунтото.
- това, че ти светнах с дългите като влезе в моето платно не беше поздрав, нито пък знак, че на следващата пряка има полиция. Значеше, че караш в МОЕТО платно, а аз не искам да повтарям същото като предния човек, с който се размина.
- вероятно си видяла, че докато се разминавахме говорех нещо и жестикулирах, но сигурно не си чула какво точно съм казал, защото натисках клаксона. Не, не говорех за майка ти или за леля ти...казах ти да продадеш БМВ-то и да си купиш Голфче, по възможност двойка.
Иначе нищо лично - да си жива и здрава, но е добре да се научиш да караш преди да се качиш в кола...виж ако ти се кара танк, съветите ми не са ти необходими...

Иначе нищо лично - да си жива и здрава, но е добре да се научиш да караш преди да се качиш в кола...виж ако ти се кара танк, съветите ми не са ти необходими...
Последна промяна someone на 17 Ное 2006, 2:00, променена общо 1 път
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
хехе женицата сигурно е живяла в англия прекалено дълго или па в япония ... и е объркала от коя страна на пътя да кара ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Една такава мацка с МБ 124 ме избута в насрещното и се разминах с един като той ми остана отдясно

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
В тази връзка да се обърна към човека с червения ситроен AX (който със сигурност не чете), от понеделник сутринта:
Уважаеми Господине,
(и вашата майка, и вашата леля, и баба, и вуйна, и колкото щерки имате и т.н.),
1. Знака СТОП (онзи червения, осмоъгълния) означава да спрете, да се огледате и ако не идват други превозни средства да преминете през кръстовището.
2. Давате ли си сметка че с тези почти два тона, ако вляза през шофьорската ви врата ще изляза през другата без да усетя...
3. Споменах ли за майката, бабата лелята щерките и т.н.
Уважаеми Господине,
(и вашата майка, и вашата леля, и баба, и вуйна, и колкото щерки имате и т.н.),
1. Знака СТОП (онзи червения, осмоъгълния) означава да спрете, да се огледате и ако не идват други превозни средства да преминете през кръстовището.
2. Давате ли си сметка че с тези почти два тона, ако вляза през шофьорската ви врата ще изляза през другата без да усетя...
3. Споменах ли за майката, бабата лелята щерките и т.н.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Тъкмо мислех да пусна една тема с надеждата човека, каращ бмв Е36 купе розово-лилав цвят
с КН регистрация, да прочете и да се вслуша в съветите ми:
1. Колкото и да е бърза колата в едно задръстване няма да стигнеш по далеч като минаваш от крайна дясна в крайна лява с рязко движение. Все пак пътя е четирилентов.
2. Много е дразнещо да се минава в насрещното и да се изпреварва цялата колона, чакаща спокойно да светне зелен светофар. Тъй или иначе не спечели много време.
3. За 5 метровото преместване на колата на светофара не е необходимо всички околни коли да бъдат заглушени от генерацията ти и шашнати от въртенето на гуми.
Иначе колата имаше изключителен вид.

1. Колкото и да е бърза колата в едно задръстване няма да стигнеш по далеч като минаваш от крайна дясна в крайна лява с рязко движение. Все пак пътя е четирилентов.
2. Много е дразнещо да се минава в насрещното и да се изпреварва цялата колона, чакаща спокойно да светне зелен светофар. Тъй или иначе не спечели много време.
3. За 5 метровото преместване на колата на светофара не е необходимо всички околни коли да бъдат заглушени от генерацията ти и шашнати от въртенето на гуми.
Иначе колата имаше изключителен вид.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Абе като сте почнали, давайте по на едро.
Поздрав за всички драйвери из софията
Поздрав за всички драйвери из софията

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- someone
-
El_Loco написа:...бмв Е36 купе розово-лилав цвятс КН регистрация...
Не мисля, че бих могъл да причиня това на колата си...

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...............
Хехехехе-това в Младост, лилавата перла е E-36 ///M3 321 к.с. с две бутилчици NOS, Шрик валове и т.н. Кара го един "слабичък" познат...

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Re: ...............
Тоо Cool написа:Хехехехе-това в Младост, лилавата перла е E-36 ///M3 321 к.с. с две бутилчици NOS, Шрик валове и т.н. Кара го един "слабичък" познат...![]()
![]()
![]()
Това си и мислех, викам си тоя цвят...е36...това да не е ///М

Е, оказах се прав

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Тоо Cool написа:Хехехехе-това в Младост, лилавата перла е E-36 ///M3 321 к.с. с две бутилчици NOS, Шрик валове и т.н. Кара го един "слабичък" познат...![]()
![]()
![]()
Това си и мислех, викам си тоя цвят...е36...това да не е ///М

Е, оказах се прав

someone написа:Не мисля, че бих могъл да причиня това на колата си...
П.С. Сток го шарят

- someone
-
SummonedToDIe написа:П.С. Сток го шарят
Сток, не сток, лилавичкото не ми се вързва с представите за БМВ, пък ако ще и М3 да е...Въпрос на личен вкус

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Е поне готина ли беше? Демек ако се жулнете дали после шсе реваншира? . . . и сега. . . култовата иконка . 

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2