Посъветвайте ме
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Посъветвайте ме
Здравейте,решил съм да си купувам нова кола и нещо се чудя каква да бъде.Бих ви бил благодарен,ако ме посъветвате каква да си купя,като говорим за чисто нова кола и да е до максимум 40 000лв.
Нещо се колебая между Тойота и Шкода,но нещо страшно много ми хареса и едно комби на Крайслер (направо съм се влюбил),но ми е много скъпичка тя
Благодаря ви предварително
Поздрави
Нещо се колебая между Тойота и Шкода,но нещо страшно много ми хареса и едно комби на Крайслер (направо съм се влюбил),но ми е много скъпичка тя

Поздрави

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
За тези парички Пасат 6, Голф 5, Шкода Октавия, Сеат Толедо или Леон.
Това е VAG групата в този ценови клас. Виж какво предлагат за такива парички и Хюндай, защото дават 5 години гаранция, което си е добра оферта също. Не поглеждай към Пежо, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, тия дето се продават в България са уникални коруби.
В Италия ми прави впечатление че с новата си продуктова гама Форд избиха рибата, по кончесионариите най-много коли в момента купувам от там след тези на Фиат, което за Италия е нещо нормално.
Относно Тойота, се чуват много оплаквания от ТМ Ауто, а и в Ауди форума един пич си купи чисто нов Авенсис и за 6м. каране изписа 5 страници псувни по адрес на ТМ Ауто от една страна и на самия автомобил от друга. Ника на момчето е kokonai и ако се разтърсиш ще прочетеш какви ги е преживял покрай тия маймуни.
Когато купуваш нова кола се ослушвай много вниматлено за това какво говорят клиентите на въпросната фирма за официалния представител да няма ситуации в които чакаш за смяна на масло по 1 седмица или ако имаш дефектирал съединител докато колата е гаранционна да те сапунисват че трябва да го платиш защото е "консуматив"...
Това е VAG групата в този ценови клас. Виж какво предлагат за такива парички и Хюндай, защото дават 5 години гаранция, което си е добра оферта също. Не поглеждай към Пежо, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, тия дето се продават в България са уникални коруби.
В Италия ми прави впечатление че с новата си продуктова гама Форд избиха рибата, по кончесионариите най-много коли в момента купувам от там след тези на Фиат, което за Италия е нещо нормално.
Относно Тойота, се чуват много оплаквания от ТМ Ауто, а и в Ауди форума един пич си купи чисто нов Авенсис и за 6м. каране изписа 5 страници псувни по адрес на ТМ Ауто от една страна и на самия автомобил от друга. Ника на момчето е kokonai и ако се разтърсиш ще прочетеш какви ги е преживял покрай тия маймуни.
Когато купуваш нова кола се ослушвай много вниматлено за това какво говорят клиентите на въпросната фирма за официалния представител да няма ситуации в които чакаш за смяна на масло по 1 седмица или ако имаш дефектирал съединител докато колата е гаранционна да те сапунисват че трябва да го платиш защото е "консуматив"...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
За другите марки не знам ама Шкода не бих си взел повече никога
Купувах ме я чисто нова 99 г. в момента е толкова изгнила че не можеш да познаеш дали е шкода, а пък как се триши окачването не е истина 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

520i написа:Май ще бъде Пасатче,нещо много ми хареса и Голфа е добра оферта , но точно 5 въобще не ми харесва.А да ви питам,колко ще излезе горе долу една тройчица 316 базов модел?И Камор предлагат ли лизинг?Благодаря предварително
Те лизинг предлагат, ама 316и не предлагат.
Предлагат 318и което струва 49,500 с ддс, 318д е 53,500 с ддс.
За 40 000 единственото БМВ което можеш да вземеш е 116и(37,900), а 118и е 42,100...
Също така можеш да вземеш мини купър.
Mini Cooper 1.6 115 конски сили струва 34,500
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Това за 118и не е баш така понеже с ексрти (нормалните, не абсолютно всички ) и с лизинг и оскъпяване ние на 62333 левчета.
Пасатче ще е.Тия 62 000 ++ за единичка ще чакат ... За толко пари си взимам Крайслера без да се замисля,дума за сравнение не може да става.Понеже почти 100% съм решил да е Пасата и преди да тръгна към околовръстното да го купувам последно да ми кажете сега ли да го купя или след нова година ще е по-добре.Даже към Коледа не може да няма някакви намаления,а пък след това нали уж нещо евро съюз , това онова,какво ще кажете?

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Dimo написа:МИ 120Д не влиза ли до 40к?
За съжаление не

520i, мога да ти предложа 118d с доста екстри, на около година, за 35-36 000 лева

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
E.. OK Пасата.. ама тои е 40 000 със стандартните екстри, които не са малко, но като му сложиш и още някои неща като го застраховаш и т.н. и ще излезе най малко 45 000. 

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Пасат 6 е уникален автомобил, возия, визия, екстри, супер е, а да не говорим че за 40хил няма по-добра кола като съревнувание екстри/цена/клас!
Относно това кога да го купиш - купувай сега!
Относно това кога да го купиш - купувай сега!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
И аз мисля че бмв си е най-разумно,първо че е ново,второ си е бмв.Разни шкоди и всякакви ей такива селскостопански машини,просто не си струватMaXimal написа:520i написа:Май ще бъде Пасатче,нещо много ми хареса и Голфа е добра оферта , но точно 5 въобще не ми харесва.А да ви питам,колко ще излезе горе долу една тройчица 316 базов модел?И Камор предлагат ли лизинг?Благодаря предварително
Те лизинг предлагат, ама 316и не предлагат.
Предлагат 318и което струва 49,500 с ддс, 318д е 53,500 с ддс.
За 40 000 единственото БМВ което можеш да вземеш е 116и(37,900), а 118и е 42,100...
Също така можеш да вземеш мини купър.
Mini Cooper 1.6 115 конски сили струва 34,500
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2