Петрохан или Витиня?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Петрохан или Витиня?
Утре ми се налага да направя един курс до Видин и обратно. Преди често пътувах до този град, но от няколко години не съм. Някой наясно ли е какво е състоянието на прохода Петрохан? По принцип предпочитам да мина през Витиня защото е по-бързо, но този път ще тръгна от Люлин и през Петрохан ще ми е по-удобно. Ако пътят е кофти и има дупки ще си обиколя през София и ще мина през Витиня.

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Витиня 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ми не е чак толкова зле има на места но ако не блееш няма да имаш проблеми през петрохан последно минавах преди месец.
Има един гаден участък преди село Гинци с изненадващи дупки но е 2-3 км.
Разликата в километрите мисля е около 40км. през витиня та не знам както прецениш.
Има един гаден участък преди село Гинци с изненадващи дупки но е 2-3 км.
Разликата в километрите мисля е около 40км. през витиня та не знам както прецениш.
Последна промяна vld на 16 Окт 2006, 11:48, променена общо 1 път

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
хех - вечната дилема на баща ми като пътуваме към София. Витиня има 40 километра отгоре, шофьорите карат като ненормални заради хубавия път - това са лошите страни. Хубавите страни на Витиня са както вече споменах хубавия път и локацията от която влизаш в София. Петрохан е по-спокоен проход - помое мнение от там минават по-опитни шофьори, камиони няма, пътят е по-къс, а и ти е по-удобно. Като цяло Петрохан по ми допада, но пътя не е особено хубав. Има си дупки доста, не го поддържат този проход. Минава се, не е невъзможно, но си друса и трябва да внимаваш. Да ти кажа като минаваш през община Монтана пътя през Петрохан ще ти се стори страхотен
Замисли се върху един друг проблем обаче - вече е студено и е вероятно на Петрохан да има много влага и мъгла, макар, че за сняг е още рано. Прецени!

BMW only!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз лично предпочитам Петрохан, по-приятно е за каране. Дупки има, откъдето и да минеш. Но ако возиш хора, по-добре Витиня. 

Never mistake motion for action...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Leon написа:Аз лично предпочитам Петрохан, по-приятно е за каране. Дупки има, откъдето и да минеш. Но ако возиш хора, по-добре Витиня.
И аз така, Петрохан по ми допада. Като цяло пътя от страната към София е по-добър, но излезе ли извън Софийска област става кофти. Има доста коварни завои, трябва да се внимава много и да не се правят безрасъдни изпреварвания.

- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Петрохан е прекрасен маршрут,но не за това време от годината-16.10.Шанса да има мъгла е огромен,а тя ти ще ти направи пътуването ад.Иначе пътуването през Витиня е кратко и стегнато и до Новачене безрисково се поддържа високо темпо.Оттам зависи от избрания часови пояс и количеството сиво вещество как ще протече пътуването до Враца,но определено е малко изнервящо.От Враца до Монтана са 15мин кеф.От Монтана има 2 варианта,стар и нов път.Стария по принцип е затворен за ремонт,но е напълно завършен в часта си до село Медовница.Липса на куки,трафик,населени места и прекрасен асфалт с много завои.Но има едно но,до Видин има около 20км неотремонтиран участък(отбивките около Димово).Актуалния път пък е натоварен,минаващ през изнервящо много селища,но без солидни изненади(изключвам един супер бабунест участък в началото-пак около 10км)
Аз ползвам винаги петрохан :))
Аз ползвам винаги петрохан
)
по красиво е и зимата като е затворно се кара супер яко !!!
ако можеш де
)
иначе е ясно
) ако ще возиш мама витиня
) 1000 пъти по равно е и е еднакво като време
)

по красиво е и зимата като е затворно се кара супер яко !!!
ако можеш де

иначе е ясно

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
sonny написа:... а Витиня на връщане знаеш, че се отклонява през стария път и е ад.
Напротив, точно там е веселото

Иначе през Петрохан за последно съм минавал преди години и въобще не знам как е пътят. Ама ако ти се пътува комфортно, мини си през Витиня - северната дъга на околомръсното не е натоварена и от Люлин до Ботовградско трябва да го минеш за 20-ина минути.
It's not who You are, it's who You know...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Момчета и момичета, незнаете в какво задръстване по Витиня вчера следобяд бях
Най-дългия тунел, посока София - двупосочен,оттам - ад
После по-нагоре преди последния, ад по стария път,то си има знак,че е еднопосочно,но хората карат в колона по навик та големи наказания раздавах
Аз кати си ходя по Берковица винаги пътувам по Петрохан,обичам го тоя проход ей
Георги Пенчев

Аз кати си ходя по Берковица винаги пътувам по Петрохан,обичам го тоя проход ей

Георги Пенчев
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
с какво си бил,за тез наказания 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Колеги, балгодаря ви за информацията
На отиване ще мина през Петрохан, защото ще гоня време и не ми се иска да губя 20-30 минути от Люлин докато се добера до магистралата. За обратният път предполагам, че ще предпочета Витиня, защото ще пътувам късно вечерта. Ако през Петрохан няма много дупки и пътят е хубав може да се върна и през него. Общо взето ще взимам решенията в движение. Като се върна ще пиша актуални подробности за състоянието на пътя

На отиване ще мина през Петрохан, защото ще гоня време и не ми се иска да губя 20-30 минути от Люлин докато се добера до магистралата. За обратният път предполагам, че ще предпочета Витиня, защото ще пътувам късно вечерта. Ако през Петрохан няма много дупки и пътят е хубав може да се върна и през него. Общо взето ще взимам решенията в движение. Като се върна ще пиша актуални подробности за състоянието на пътя

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Aбе аз миналата неделя ходих до видин (Димово) и аз откак се знам се през витиня си минаваме - така че аз съм за витиня 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2