за фитнес вапрос
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
за фитнес вапрос
мом4ета знам 4е има доста от вас които се занимават активно с този спорт
моят вапрос е по какъф на4ин може да се наблегне единствено и само за овели4аване на бицепсите и гърдите смисал с какви опражнения само сдъмпели в домашни ословия можежли ?наложително лие и да се ходи на фитнес и да позваш лежанките за да полу4иш резултат? не се боря за много просто малко здравина и овели4ение поне с сантиметри и дали трябва да пия и некви протеини на фитнес по4ти нямам време да ходя но имам вазможност по наи прост на4ин да си го добавя в къщи дет се вика с подръ4ни средства ,имам и щанга 29 килограма лежанка е в процес на изработване мисалтами е може ли някаква прости4ка програмка да ми састави някои при добро желание колко дена какви опражнения е ако е вазможно благодаря предварително
моят вапрос е по какъф на4ин може да се наблегне единствено и само за овели4аване на бицепсите и гърдите смисал с какви опражнения само сдъмпели в домашни ословия можежли ?наложително лие и да се ходи на фитнес и да позваш лежанките за да полу4иш резултат? не се боря за много просто малко здравина и овели4ение поне с сантиметри и дали трябва да пия и некви протеини на фитнес по4ти нямам време да ходя но имам вазможност по наи прост на4ин да си го добавя в къщи дет се вика с подръ4ни средства ,имам и щанга 29 килограма лежанка е в процес на изработване мисалтами е може ли някаква прости4ка програмка да ми састави някои при добро желание колко дена какви опражнения е ако е вазможно благодаря предварително

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Брат мога да ти помогна така с писане сложно е
Иначе с гиричките може има няколко вида опражненя за битсепс,който се изпълняват по специфичен начин за да имат ефективност и т.н
Иначе с гиричките може има няколко вида опражненя за битсепс,който се изпълняват по специфичен начин за да имат ефективност и т.н

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Ма така у вас с гиричките нема да има голем резултат да знаеш само! за гардите си трябва ллежанка яко тежести
и хапването тряя да зсаилиш
аиде на Л-с

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
за бицепсите тая 29 килограмовата ти е добре. правиш 5-8 повторения до отказ със залепен гръб на стената 3 пъти в седмица. за гърдите ти трябва лежанка и с наклон, за горната част на гърдите - лежанката под ъгъл и долната част - права лежанка.
не виждам смисъл да блъскаш само за гърди и бицепс
важно е дишането и яката храна.
все пак не си написал релеф ли гониш или маса ?
пиши едно ЛС
не виждам смисъл да блъскаш само за гърди и бицепс

важно е дишането и яката храна.
все пак не си написал релеф ли гониш или маса ?
пиши едно ЛС

Лесен отговор ...клембутерол , метанец , ефедринче , малко сороватъчно протеинче за вкус 20-тина таблетки аминокиселинки за гладка и нежна кожа
И ефекта е на лице
А иначе по темата - мойто мнение е , че без сериозни тренировки в залата и най-малкото хранителни добвки...видими ефекти много трудно се постигат

А иначе по темата - мойто мнение е , че без сериозни тренировки в залата и най-малкото хранителни добвки...видими ефекти много трудно се постигат

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
mafia написа:Лесен отговор ...клембутерол , метанец , ефедринче , малко сороватъчно протеинче за вкус 20-тина таблетки аминокиселинки за гладка и нежна кожаИ ефекта е на лице
![]()
клеНбутерол е =) и точно с тия ралти нищо няма да постигне
http://www.gohard.org
ако искаш "само" гърди и бицепс зарежи гири мири и щанги - лицеви опори, ама като луд
по 1000 на ден
имам един приятел на който тялото му е само от лицеви... изрудщина
гърди и бицепс макс, но си има и гръб и корем. общо взето лицевите са за всичко. тва е моя съвет. и евентуално протеини ако не можеш да се храниш добре, или този форум който дадох линк четеш и се боцкаш с химии зоб наркотици и т.н. =)
4 8 15 16 23 42
|`oTuH написа:ако искаш "само" гърди и бицепс зарежи гири мири и щанги - лицеви опори, ама като луд
по 1000 на ден
имам един приятел на който тялото му е само от лицеви... изрудщина
гърди и бицепс макс, но си има и гръб и корем. общо взето лицевите са за всичко. тва е моя съвет. и евентуално протеини ако не можеш да се храниш добре, или този форум който дадох линк четеш и се боцкаш с химии зоб наркотици и т.н. =)

В домашни условия лицеви опори за гърди. Като едните са хоризонтални, а другите си качваш краката на един стол на висока и с ръцете се подпираш на земята и така тялото ти е под наклон и правиш лицевите.
Също така кофички/много важно упражнение/
За корем, сутрин преди да закусиш и се правят коремни преси, с цел да нямаш вуглехидрати в тялото

за гръб и бицепс - лостове. Говоря за набирания ужасно голям ефект.
Намери този филм

Храненето трябва да бъде чисто - малко мазнини, ако искаш да качваш килограмите повече въглехидрати и естествено много белтъчини.
За въглехидратите има един хляб Мюнхен продава се в Фантастико, който по официални данни/пиша официални, защото не се знае в действиетелно за какво става въпрос

За белтъчините, което е най-трудното според мен:
Пилешко месо от гърди - около 23 г протеин и 5г мазнини /само във варен вид/
Риба тон в консерва/една бяла с гръцки надписи/ - 23 г протеин и 0,1г манини
Риба тон "Clever" от Била - 25г протеин и 0,1 мазнини
Почти всякаква риба можеш да ядеш и няма да се притесняваш от мазнините им тъй като те са ненаситени омега 3 мазнини, които са полезни за тялото.
Също така можеш и ленено олио да пиеш по една лъжица/мен това ми е много гадно и не мога да го правя/
Като въглехидрати можеш да приемаш, варен ориз, варени картофи, зеленчуци, плодове/заради фруктозата и витамините/
Алкохола забавя метаболизма, и "изяжда" витамините от тялото

Всичко можеш да постигнеш трябва ти само воля и постоянство Видим резултат по горната схема след около 2-3 месеца.
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
За бицепса вече някой каза 29 кг са екстра, а в съчетание с опрян гръб в стената и правене до отказ ще постигнеш ефект. Прави две упражнения с щанга и две с дъмпел. Като понапреднеш малко ги съчетай в суперсерия с трицепса и ето ти оформена ръка.
За гърдите си трябва лежанка и доста по-сериозни тежести от 29кг.
Според мен обаче ако имаш време да правиш упражнения в къщи, ще имаш време и да отидеш до някоя зала. Тъй като ако само правиш упражнения за двете мускулни групи ще напредваш мноого малко, трябват си комплексни тренировки. А относно добавките - само ще хабиш материал при този начин на трениране.
Както казва един приятел:
NO PAY NO GAY!
За гърдите си трябва лежанка и доста по-сериозни тежести от 29кг.
Според мен обаче ако имаш време да правиш упражнения в къщи, ще имаш време и да отидеш до някоя зала. Тъй като ако само правиш упражнения за двете мускулни групи ще напредваш мноого малко, трябват си комплексни тренировки. А относно добавките - само ще хабиш материал при този начин на трениране.
Както казва един приятел:
NO PAY NO GAY!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
по принцип гърдите са свързани с гърба, а бицепсите с трицепсите, т.е. става дума за бутане-дърпане(гърди и гръб) и сгъване-разгъване(бицепс-трицепс).
Интересно е колко хора искат да правят бицепс и гърди само. Несравнимо по добре е да тренираш и антагонистичните мускули (гръб и трицепс) както визуално така и чисто физиологически (добре развития трицепс подкрепя бицепса както и гърба - гърдите).
Така достатъчно философия, сега конкретно - две са основните упражнения ако искаш да си стегнеш тялото в домашни условия:
лицеви опори и набирания.
Големи мускули няма да направиш но в твоя случай определено ще се промениш визуално сравнително бързо.
Конкретно: лицеви опори -
понеделник сряда и петък - 3-5 серии по колкото можеш (до отказ) ръцете разтворени на ширината на раменете
набирания - след лицевите пак понеделник сряда и петък 3-5 серии по колкото можеш. (нормален хват на ширината на раменете)
това го правиш 2 месеца. после можеш да минеш на разделна програма пон-четв. . лицеви - увеличаваш сериите на 8
вторник-петък набирания 5 с нормален хват, 5 с обратен
трябва да се помни че
- развити мускули трябва да се тренират редовно защото иначе се връщат в първоначалната си големина (т.е. философии от рода - на сега ще направя малко мускули и после ще спра да тренирам не вървят)
- мускулите растат по време на почивка (претоварването - трениране всеки ден по много и т.н. има обратен ефект)
материята е мноооого широка и по принцип трябва да се обясни лице в лице а не с писане
лицевите опори - развиват главно гърдите и трицепса както и рамо до някаква степен
набираниятя развиват - гърба и бицепса
Интересно е колко хора искат да правят бицепс и гърди само. Несравнимо по добре е да тренираш и антагонистичните мускули (гръб и трицепс) както визуално така и чисто физиологически (добре развития трицепс подкрепя бицепса както и гърба - гърдите).
Така достатъчно философия, сега конкретно - две са основните упражнения ако искаш да си стегнеш тялото в домашни условия:
лицеви опори и набирания.
Големи мускули няма да направиш но в твоя случай определено ще се промениш визуално сравнително бързо.
Конкретно: лицеви опори -
понеделник сряда и петък - 3-5 серии по колкото можеш (до отказ) ръцете разтворени на ширината на раменете
набирания - след лицевите пак понеделник сряда и петък 3-5 серии по колкото можеш. (нормален хват на ширината на раменете)
това го правиш 2 месеца. после можеш да минеш на разделна програма пон-четв. . лицеви - увеличаваш сериите на 8
вторник-петък набирания 5 с нормален хват, 5 с обратен
трябва да се помни че
- развити мускули трябва да се тренират редовно защото иначе се връщат в първоначалната си големина (т.е. философии от рода - на сега ще направя малко мускули и после ще спра да тренирам не вървят)
- мускулите растат по време на почивка (претоварването - трениране всеки ден по много и т.н. има обратен ефект)
материята е мноооого широка и по принцип трябва да се обясни лице в лице а не с писане
лицевите опори - развиват главно гърдите и трицепса както и рамо до някаква степен
набираниятя развиват - гърба и бицепса
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
И освен храненето,което трябва да ти е добро белтъчините и вуглехидратите,важното е и да не претренираш.Ако все пак решиш и гръб да тренираш, с щангата можеш да правиш и мъртва тяга,гребане с щанга и за рамо можеш да правиш.Само,че за мъртва тяга май ще са ти малко килограмите.
Tux0 Ca !

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
e39-fan написа:Намери този филмМного добър [BODYBUILDING] - Thug Workout - Fitness From The Streets
брат ти можеш ли да направиш едно упражнение от тоя филм? ... аз бях мноо надъхан да тренирам по него ама тея са НЕхора... бахти нигга тата ...
4 8 15 16 23 42
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4