Терорът над българското население в област Кърджали
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Терорът над българското население в област Кърджали
В българия имад над 900 храма мюсюлмански храма въпреки това в някои области като кърджали продължават да се опитват да строят още храмове и българите там трябва да търпят този шум и пеене нищо против уважавам тази вяра оказва се обаче че там в общинският съвет няма нито един българин,в момента се опитват да строят джамия върху общинска земя предназначена за парк или жилища за бездомни.ДПС масово влага всички ресурси за да прокара проекта.Българският министър Савин ковачев отказва да разреши и казва категорично не.Но ДПС това не ги интересува.
Паскал паскалев жител на кърджали:"В последно време ДПС се проявява като агресор специално във нашия район и немога да си представя как може да се решават такива въпроси в съвета след като целият съвет е само турци.Аз съм ходил в търция толкова джамии няма колкото тука построиха в нашия район."
Българите са наплашени масово тай като няма как да доидат там и да намерят работа защото всичката работа е в турски ръце.
Димо Бодъров жител на кърджали:"Аз съм дискриминиран тай като съм уволняван 5-6 пъти само защото не съм член на ДПС,Това го казвам наи спокоино и въобще не ме е страх че някои може да ме обори по мое време имаше 15 служители етнически българи сега в момента са само 3ма.Ето това е конкретен пример как лека полека с икономически средства се съкращават.Нещо повече съкращават се със висше образование българи и се назначават активисти на ДПС със средно образование и със заплати които не оспорвам но си е жива дискриминация.Ние всички знаем кой е шеф на комисията по дискриминацията и като отидем да се оплачем на Кемал Уюп едва ли ще направи нещо в наша полза."
Елена Лазарова жител на кърджали."Цели семеиства се изселват таи като немогат да си намерят работа таи като повечето се избират турци които говорят турски език.Внучето ми учи 2ри клас и когато отива на училище и във всеки клас минават активисти и ги молят да се записват децата на турски език.Масово записват българчетата да учат турски цели класове.И внучето ми ме пита бабо да уча ли турски и аз му казах ти си българин как ще учиш турски."
Терорът на българското население в област Кърджали не пожали и покойниците преди години в гробището там е погребан Радослав Бонев и именно заради това миналата година 3ма души изместват оградата като оставят гроба му извън гробищния парк.Близките отказват да сменят името на баща си за да им разреши общината баща им да почива в този гробищен парк.Това са българи мюсюлмани чиита баща неможе да почива в мир и до днес.
Дамен Бонев син на починалия:"Причината била плочата че сме сложили българско име на плочата ако сменим името с турско ще ни включат в гробищния парк а ние не сме съгласни.Имаше един момент в който бях извикан от началника на полицията имаше 6 жени които са близки и погребани на умрелите в гробището които нямаха един 1 българско но все пак аз разбирам търски все пак живея тук и те ми казаха че трябва да говоря турски и да съм турчин за да живея в Джебел."
Книгата ако дунав може да говори разпространявана свободно и дори безплатно пише че кърджали са окупирани от българите 1912 година.
На саита на община кърджали пише за историята на кърджали че е окупиран от българите 1912.
Гр. Търговище терорът и потъпкването продължават.На годишните награди за наи толерантна личност на годината е обявен д-р Тунджер Кърджалиев като лидер на турската общност.
Оказа се че условието да намериш работа в търговище е да си член на ДПС и да владееш турски.
Самият Кърджалиев твърди че българите в Гр.Търговище толерират турците.
При запитване до жител на града тои споделя че това е вярно и във центъра всички говорят на турски вече не говорят на български.баба веска не посмя да си каже името да не я пребият някъде турците.
Множество жители споделят че се назначават предимно турци само и се говори само турски.
Не за първи път турски сепаратисти биват награждавани.Георги Първанов награди на церемония Ахмед Доган с най-високият орден стара планина 1ва степен.А Доган не пропусна възможността да унизи България заявявайки че не желае ордена защото не било в негов стил.С този жест Първанов изпревари Турция която отдавна иска да го награди с орден за разгромяването на Държавна Сигурност (предаваики списъка с имената на всички агенти на турското разузнаване МИТ)и усилената работа за разложението на Българската Държава
128 години след освобождението ще я има ли България или ще остане само географското понятие...
Паскал паскалев жител на кърджали:"В последно време ДПС се проявява като агресор специално във нашия район и немога да си представя как може да се решават такива въпроси в съвета след като целият съвет е само турци.Аз съм ходил в търция толкова джамии няма колкото тука построиха в нашия район."
Българите са наплашени масово тай като няма как да доидат там и да намерят работа защото всичката работа е в турски ръце.
Димо Бодъров жител на кърджали:"Аз съм дискриминиран тай като съм уволняван 5-6 пъти само защото не съм член на ДПС,Това го казвам наи спокоино и въобще не ме е страх че някои може да ме обори по мое време имаше 15 служители етнически българи сега в момента са само 3ма.Ето това е конкретен пример как лека полека с икономически средства се съкращават.Нещо повече съкращават се със висше образование българи и се назначават активисти на ДПС със средно образование и със заплати които не оспорвам но си е жива дискриминация.Ние всички знаем кой е шеф на комисията по дискриминацията и като отидем да се оплачем на Кемал Уюп едва ли ще направи нещо в наша полза."
Елена Лазарова жител на кърджали."Цели семеиства се изселват таи като немогат да си намерят работа таи като повечето се избират турци които говорят турски език.Внучето ми учи 2ри клас и когато отива на училище и във всеки клас минават активисти и ги молят да се записват децата на турски език.Масово записват българчетата да учат турски цели класове.И внучето ми ме пита бабо да уча ли турски и аз му казах ти си българин как ще учиш турски."
Терорът на българското население в област Кърджали не пожали и покойниците преди години в гробището там е погребан Радослав Бонев и именно заради това миналата година 3ма души изместват оградата като оставят гроба му извън гробищния парк.Близките отказват да сменят името на баща си за да им разреши общината баща им да почива в този гробищен парк.Това са българи мюсюлмани чиита баща неможе да почива в мир и до днес.
Дамен Бонев син на починалия:"Причината била плочата че сме сложили българско име на плочата ако сменим името с турско ще ни включат в гробищния парк а ние не сме съгласни.Имаше един момент в който бях извикан от началника на полицията имаше 6 жени които са близки и погребани на умрелите в гробището които нямаха един 1 българско но все пак аз разбирам търски все пак живея тук и те ми казаха че трябва да говоря турски и да съм турчин за да живея в Джебел."
Книгата ако дунав може да говори разпространявана свободно и дори безплатно пише че кърджали са окупирани от българите 1912 година.
На саита на община кърджали пише за историята на кърджали че е окупиран от българите 1912.
Гр. Търговище терорът и потъпкването продължават.На годишните награди за наи толерантна личност на годината е обявен д-р Тунджер Кърджалиев като лидер на турската общност.
Оказа се че условието да намериш работа в търговище е да си член на ДПС и да владееш турски.
Самият Кърджалиев твърди че българите в Гр.Търговище толерират турците.
При запитване до жител на града тои споделя че това е вярно и във центъра всички говорят на турски вече не говорят на български.баба веска не посмя да си каже името да не я пребият някъде турците.
Множество жители споделят че се назначават предимно турци само и се говори само турски.
Не за първи път турски сепаратисти биват награждавани.Георги Първанов награди на церемония Ахмед Доган с най-високият орден стара планина 1ва степен.А Доган не пропусна възможността да унизи България заявявайки че не желае ордена защото не било в негов стил.С този жест Първанов изпревари Турция която отдавна иска да го награди с орден за разгромяването на Държавна Сигурност (предаваики списъка с имената на всички агенти на турското разузнаване МИТ)и усилената работа за разложението на Българската Държава
128 години след освобождението ще я има ли България или ще остане само географското понятие...
Последна промяна DroW на 07 Окт 2006, 2:30, променена общо 2 пъти
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Ей как няма някой като Тодор Живков както е направил едно време...от неска Хасан е Христо Асан е Асен и така всичките да ги побългарят да им спират проектите за джамии и да им дадат да разберат че тва е България а не турция, който иска джамия да си заминава в турция

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Няма лошо джамиите ама защо корана е само на турски а не на български примерно.Защо карат децата ни да учат турски и ни потурчват.Наричат ни Гяури в родопите ние българите сме един топящ се народ топящ се толкова бързо и изчезващ масово във южна българия етнически българи говорят само турски носят турски имена и ни наричат КАУРИ в превод ГЯУРИ до тук ни докараха ДПС и наще умни управници които ги е страх да и се противопоставят.
Англииският вестник Гуардиан дори писа за нас че в родопите се строят джамии с парите на сепаратистки организации и се обучават будещи терористи.
Англииският вестник Гуардиан дори писа за нас че в родопите се строят джамии с парите на сепаратистки организации и се обучават будещи терористи.
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Цитати от Корана:
Не вие ги убихте, а Аллах ги уби, и не ти хвърли, когато хвърли, а Аллах хвърли, за да подложи вярващите на добро изпитание от Него
"А срещу онези от жените ви, които извършат прелюбодеяние, вземете четирима измежду вас за свидетели. А засвидетелстват ли, дръжте жените в домовете, докато смъртта ги прибере или Аллах им стори път.
И на двамата от вас, които го извършат, причинете страдания! А ако се разкаят и поправят, оставете ги! Аллах е приемащ покаянието, милосърден."
(Според повечето тълкуватели, и двете горни знамения се отнасят до прелюбодеянието като форма на разврата. Първото разкрива наказанието за прелюбодеяние при семейните, а второто наказанието за прелюбодеяние при несемейните. Те се прилагали през ранноислямския период. С по-късните знамения и хадиси тези положения са отменени и са въведени други наказания определен брой удари с тояга за прелюбодеяние на несемейни и убиване с камъни за прелюбодеяние на семейни.)
Тези хора не убиват за себе си, а в името на Аалах! От самото си раждане те живеят по законите на Корана и в името на тяхния Господ! И тежко му на този, който се възпротиви на Корана! За мен няма по-страшна секта от Исляма! Мога много да изпиша, но не виждам смисъл...
Ако на някой му е интересно и иска да прочете Корана може да си изтегли превода оттук
http://64.233.183.104/search?q=cache:Bq ... =clnk&cd=1
Не вие ги убихте, а Аллах ги уби, и не ти хвърли, когато хвърли, а Аллах хвърли, за да подложи вярващите на добро изпитание от Него
"А срещу онези от жените ви, които извършат прелюбодеяние, вземете четирима измежду вас за свидетели. А засвидетелстват ли, дръжте жените в домовете, докато смъртта ги прибере или Аллах им стори път.
И на двамата от вас, които го извършат, причинете страдания! А ако се разкаят и поправят, оставете ги! Аллах е приемащ покаянието, милосърден."
(Според повечето тълкуватели, и двете горни знамения се отнасят до прелюбодеянието като форма на разврата. Първото разкрива наказанието за прелюбодеяние при семейните, а второто наказанието за прелюбодеяние при несемейните. Те се прилагали през ранноислямския период. С по-късните знамения и хадиси тези положения са отменени и са въведени други наказания определен брой удари с тояга за прелюбодеяние на несемейни и убиване с камъни за прелюбодеяние на семейни.)
Тези хора не убиват за себе си, а в името на Аалах! От самото си раждане те живеят по законите на Корана и в името на тяхния Господ! И тежко му на този, който се възпротиви на Корана! За мен няма по-страшна секта от Исляма! Мога много да изпиша, но не виждам смисъл...

Ако на някой му е интересно и иска да прочете Корана може да си изтегли превода оттук

http://64.233.183.104/search?q=cache:Bq ... =clnk&cd=1
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
RE:
Същото но директно http://www.koran.hit.bg
- Eliana
-
Re: RE:
На шега ли го поиска или не-ето

Темата е сериозна и интересна

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Re: RE:
Eliana написа:
На шега ли го поиска или не-етоhttp://www.biblia.hit.bg/ макар че е оффтопик, за което се извинявам
Темата е сериозна и интересна
Няма шега

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
В Кърджали наистина е много тежко положението. Там чуваш само и единствено турска реч. Поне всички надписи са на български език иначе все едно си в Турция. Вечер след 18-19 часа по улиците няма кой да те напсува. Българите казват, че не знаеш ли турски език не можеш да заемаш по-високи постове във фирми, не можеш да си намериш свястна работа почти никъде. Дори български фирми не взимали на работа хора не знаещи турски!
Мисля си, че положението в този регион е необратимо и неспасяемо и ще става по-зле.
Мисля си, че положението в този регион е необратимо и неспасяемо и ще става по-зле.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Eliana
-
stanchev написа:Бате Волен ше ги оправи набързо, само требе да гласуваме
Бате Волен го поставям на почетната скамейка след Хитлер и Чаушеско. Както всички знаеме последните двама са свършили с лош край за тях и за много невинни хора....
Идеята не е да се избиват хора, които имат различна религия от нашата била тя лоша или не. Една религия не трябва да се налага на сила въху хора, които не я почитат. В България официалната религия е християнската и на който не му изнася това и начина на живот тук, може спокойно да си смени местожителството и да отиде на място, където ще се чувства удовлетворен от националността си и вярванията си. Това естествено няма да стане докато все още има хора, които им показват, че са добре дошли тук ( кой влезе в коалиция с ДПС? и защо след като това се случи ние като българи и избиратели не го предотвратихме още в зардоиш?).
И после се оплакваме,че сме окупирани от турското население... Така сме се оплаквали и когато сме били под турско робство, но ние българите знаеме само да мрънкаме от какво сме недоволни и чакаме някой да ни разреши проблемите ( както знаеме не сме се освободили сами). Ето затова всеки ден ще се строят джамии и децата ни ще учат турски, а ние само ще седим отстрани и ще се оплакваме..

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Eliana
-
viper написа:Добре, какво предлагаш? Да вземем автоматите и да избием половината Кърджали
Както написах по-горе това само Волен може да го предложи! Не е това начина. Преди време имаше една тема пусната тук http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=38433. Ето това трябва да стане! Но няма да е скоро докато българските партии влизат в коалиция с турски партии.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Това, което си написала е ОК, но не си ми отговорила на въпроса.... И така, какво предлагаш да се направи 

- Eliana
-
viper написа:Това, което си написала е ОК, но не си ми отговорила на въпроса.... И така, какво предлагаш да се направи
Мисля, че горният ми пост показва кратко и ясно какво трябва да се направи. Прочети темата за австралийското законодателство и ще разбереш.
Това предлагам аз и мисля, че много хора ще се съгласят с мен. А ти какво предлагаш да се направи?
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4