Нужда от помощ (HTML + PHP)
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Нужда от помощ (HTML + PHP)
Трябва ми човек, който може да ми даде идеи как да интегрирам логин система на хтмл сайт. И второто нещо е, да ми помогне да направя форум на сайт в стила - sait.***/forum
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
хм интегрираш
много общо
1. предполагам имаш логин за нещо-си и искаш който се е логнал там, да е логнат и в друг сайт - това или подобно, ами пачваш другия сайт.
от раз идеи: с cookie / phpsession() предаваш инфото
(не е тривиално) (или поне аз незнам тривиално решение
)
(с куукито е по-лесно, но другия трябва винаги да проверява за валидно куукие, слагаш го с изтичане 1 час примерно)
2. какъв ти е проблема, сваляш форум енджин фрее (обаче не phpBB а SMF), правиш на машината на който е сайта, в директорията и една /форум директория и качваш там. Са има малко играчка с настройки и базите данни но това отделен проблем
(доста тривиално)

1. предполагам имаш логин за нещо-си и искаш който се е логнал там, да е логнат и в друг сайт - това или подобно, ами пачваш другия сайт.
от раз идеи: с cookie / phpsession() предаваш инфото
(не е тривиално) (или поне аз незнам тривиално решение

(с куукито е по-лесно, но другия трябва винаги да проверява за валидно куукие, слагаш го с изтичане 1 час примерно)
2. какъв ти е проблема, сваляш форум енджин фрее (обаче не phpBB а SMF), правиш на машината на който е сайта, в директорията и една /форум директория и качваш там. Са има малко играчка с настройки и базите данни но това отделен проблем

(доста тривиално)
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
A изобщо хостинга на който ти е сайта, има ли поддръжка на пхп?
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Asterix
- младши ентусиаст
-
Значи да ви обясня.
1. Искам в самият сайт да може да се логват хората. Да им помни user-и и да може да се регистрират на него. Как по-точно мога да 'синхронизирам' тази работа например - При регистрация в сайта да ги регистрира във форума и обратното ?
2. Именно тези 'настройки и бази данни' ме пънат мен
Ако може малко повече информация за тях

1. Искам в самият сайт да може да се логват хората. Да им помни user-и и да може да се регистрират на него. Как по-точно мога да 'синхронизирам' тази работа например - При регистрация в сайта да ги регистрира във форума и обратното ?
2. Именно тези 'настройки и бази данни' ме пънат мен

- Asterix
- младши ентусиаст
-
Приятел, аз ако исках някой друг да ми го направи нямаше да пускам такива теми във форума. Плюс това не падам току що от клона, че да ми подхвърляш такива суми. 

6 мнения
• Страница 1 от 1