Въпрос за бракуване на кола..
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Въпрос за бракуване на кола..
Абе някой занимавал ли се е с тая галимация? Първо в данъчното ли се плаща данъка и тогава в кат или обратното? А номерата в КАТ ли се връщат или да си ги пазя за следващата щото ме кефят 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Re: Въпрос за бракуване на кола..
Дилян Пенчев написа:Абе някой занимавал ли се е с тая галимация? Първо в данъчното ли се плаща данъка и тогава в кат или обратното? А номерата в КАТ ли се връщат или да си ги пазя за следващата щото ме кефят
Първо отиваш в КАТ. В деловодството даваш номерата и документите. Мисля, че ще трябва да попълниш декларация, че колата се съхранява в частен имот или фаткура от оторизирана фирма ( ако е така в твоя случай), че колата е изкупена на скраб. След това чак се отиваш в данъчното, за да я премахнат оттам от отчет.
Необходимите документи за тази процедурка са:
1. Заявление за регистрация/ за фирми с печат на фирмата/ 2. Протокол за брак 3. Регистрационните табели на МПС 4. Регистрационното свидетелство на автомобила 5. Личен паспорт на собственика или упълномощеното лице с нотариално заверено пълномощно /за фирми:пълномощно с печат и изх. №, копие от “Булстат” / 6. Собственика декларира писмено какво е състоянието на автомобила и къде се намира
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Отиваш ако ти си собственик иначе нестава, гледай да си платил преди тва данъците, носиш си лична карта, талони и двата номера, първо в тва дето е от дясно на каналите, взимаш заявление и попълваш и после където се подават декларациите даваш заявлението и номерата и май тва трябва да е, по нататъка не стигнах щот се оказа че требвало да я бракува само и единствено собственика колата, а баща ми не беше с мен 

аз отидох с лична карта преди 1 месец
аз отидох с лична карта преди 1 месец
без познати
влезнах в залата дето е преди каналите палтих 4 лежа дадох талона и личната карта и всичко намиасотто популних
след това след каналите оставих номерата
набиха ми печати на талона унищожен
и с него в даначното ако искаш плащаш ако искаш не ...
ако ен сега догодина ще платиш то си варви лихва и това е ....
без познати
влезнах в залата дето е преди каналите палтих 4 лежа дадох талона и личната карта и всичко намиасотто популних
след това след каналите оставих номерата
набиха ми печати на талона унищожен
и с него в даначното ако искаш плащаш ако искаш не ...
ако ен сега догодина ще платиш то си варви лихва и това е ....
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Аз съм си собственик, значи работата е лесна - отивам в кат с талона и посе в данъчното да си оправя задълженията за неколкото години
Мерси за Информацията, ако има още нещо като приключа с процедурата ще пиша и после мое да се заключва темата

Мерси за Информацията, ако има още нещо като приключа с процедурата ще пиша и после мое да се заключва темата

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

6 мнения
• Страница 1 от 1