За кого ще гласуваме?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кого ще гласуваме?

Георги Първанов / Ангел Марин
58
53%
Неделчо Беронов / Юлияна Николова
15
14%
Волен Сидеров / Павел Шопов
31
28%
Георги Марков / Мария Иванова
3
3%
Проф. д-р Григор Велев / Йордан Мутафчиев
0
Няма гласували
Любен Петров / Нели Топалова
0
Няма гласували
Петър Берон / Стела Банкова
3
3%

Общо гласове : 110
младши ентусиаст
Аватар

За кого ще гласуваме?

Мнение от smamf » 17 Сеп 2006, 20:48

За кого ще гласуваме?

:arrow: Седем кандидатпрезидентски двойки се класираха за изборната надпревара на 22 октомври. Това са сигурните участници на изборите, съобщи говорителят на Централната избирателна комисия (ЦИК) Ралица Негенцова.

Изображение

:arrow: Първи регистриран в ЦИК и рекордьор по събрани подписи е сегашният държавен глава Георги Първанов, който се явява отново в тандем с вицепрезидента Ангел Марин.

:arrow: Инициативният комитет, който ги издигна, се оглавява от министъра на културата Стефан Данаилов. Сам той занесе 39 папки с 229 103 подписа, като обясни, че такава е повелята на гражданите. Първанов и Марин получиха подкрепата и на Коалиция за България, макар да не бяха официално издигнати от нея.

Изображение

:arrow: Кандидат-президентската двойка Неделчо Беронов и Юлиана Николова декларираха в комисията над 27 000 подписа. Доверие на шефа на Конституционния съд и дипломирания инженер гласуваха от ДСБ (DSB.bg), СДС (SDS.bg), Земеделския народен съюз на Личев и Демократическата партия (DemParty.org).

:arrow: Николова беше зам.-министър на икономиката в правителството на Иван Костов, после бе директор на "Европейска интеграция" в Министерски съвет, а след това оглави неправителствения Европейски институт.

Изображение

:arrow: С 36 725 подписа подкрепа ЦИК регистрира кандидатите на "Атака" (Ataka.bg) Волен Сидеров и Павел Шопов. Подписите за лидера на националистическата партия били събрани за пет дни.

:arrow: В централата на партията обаче продължавали да пристигат бланки с подписи, които щели да бъдат държани "за резерв". Хората на Волен очакват да се съберат общо над 50 000 подписа.

:arrow: Сидеров бе кандидат за депутат на СДС през 1990 г., но загуби от Александър Лилов. Той стана главен редактор на в. "Демокрация", а по-късно и анализатор във в. "Монитор"; след това пресаташе на "Овергаз". Шопов е заместник на Сидеров в "Атака". Той е юрист и е един от основателите на СДС в Пловдив.

Изображение

:arrow: Повече от 19 500 внесе в ЦИК двойката, издигната от партия "Ред, законност и справедливост" (RZS.fmedia.bg) Георги Марков и Мария Иванова. Главният секретар на партията и шеф на предизборния щаб Яне Янев обясни, че подписите "не са събрани насила, а от сърце".

:arrow: Марков е бивш конституционен съдия, набеждаван за бивш сътрудник на Държавна сигурност, основател на СДС в София, член на управата на ПФК "Левски". За Иванова се знае само, че е икономист и майка на четири деца. През януари за кандидат на партията се сочеше проф. Александър Чирков.

Изображение

:arrow: Патолог и генерал също ще се появят като имена в бюлетините. Проф. др. Григор Велев и армейският генерал Йордан Мутафчиев от Обединение на българските националисти "Целокупна България" събраха 22 298 подписа на граждани и обясниха, че ще разчитат на гласовете на 800 000 пенсионирани офицери, сержанти и цивилни за вота.

:arrow: Професорът (GrigorVelev.com) е писал национална доктрина на България, приета от парламента при синьото управление. Генералът, който е съветски възпитаник, бе посланик в Северна Корея в периода 1993-1997 г.

Изображение

:arrow: Друг генерал, но този път в тандем с актриса, също ще се опита да бутне Първанов. Любен Петров и Нели Топалова си извоюваха 27 122 гласа, с които бяха регистрирани в ЦИК.

:arrow: Той беше депутат от БСП, но я напусна и учреди Народно патриотично обединение. 78-годишният генерал от резерва нашумя с позицията си против членството на страната ни в НАТО и втората поправка в конституцията, която дава право на чужденци да купуват земя у нас.

:arrow: Русокосата Топалова, която иска да е вице, е дублирала Лин от телевизионния сериал "Алф", дефилирала е по модните подиуми и е била водеща на тв игри. Снимала се е във филмите "Голямото нощно къпане" и "Хищна птица".

Изображение

:arrow: Сидеров и Шопов не са единствените от депутати от "Атака" с аспирации за президентската институция. Петър Берон и Стела Банкова също подадоха документи за регистрация.

:arrow: Берон участва за трети път на президентски избори след 1992 г. - като подгласник на Жорж Ганчев, и 2001 г., когато беше кандидат за държавен глава заедно с о.р. ген. Стоян Андреев.

:arrow: Банкова стана известна с рокадите си в парламента. Тя бе член на ръководството на НДСВ в 39-ото Народно събрание, но лидерът на жълтите Симеон Сакскобургготски я помоли да напусне. Заедно с други отцепници отиде в "Национален идеал за единство" (НИЕ), после групата се разпадна и Банкова стана независима. В това Народно събрание влезе с квотата на "Атака", но при Волен Сидеров не й се понрави и сега отново е независима.

И така, колеги, за кого ще гласуваме :help: :?:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Сеп 2006, 21:00

Земи включи в тая анкета и "Няма да гласувам за тия прасета"
Това твойто е като с ония двата бутона на Искате ли да продължите "No" и "Cancel"
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 17 Сеп 2006, 21:04

zAcK написа:Земи включи в тая анкета и "Няма да гласувам за тия прасета" :evil:
Това твойто е като с ония двата бутона на Искате ли да продължите "No" и "Cancel"

Много правилно го каза . :yes:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 17 Сеп 2006, 21:06

Не виждам откъде да променя анкетата :uups: Някой модератор ако има тази възможност да го направи :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 17 Сеп 2006, 21:18

zAcK написа:Земи включи в тая анкета и "Няма да гласувам за тия прасета"

И кат не гласуваш за тез прасета, кво мислиш, че постигаш? Тез двамата симпатяги на първата снимка дето се смеят виждаш ли ги? Ти явно си от техните :lol:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 17 Сеп 2006, 21:37

Винаги съм смятала, че да не гласуваш е отказ от позиция и бягство от отговорност за направения избор, но при този невероятен :roll: избор, който ни се предлага на тези избори, мисля да се въздържа от глас този път. Единственото нещо, което би ме накарало да гласувам е ако Сидеров отиде на втори тур - ще гласувам за неговия опонент.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Сеп 2006, 21:39

Не ги виждам, че нещо не ми се отваря ама сигурно искаш да кажеш, че пак бабите ще избират президент. Не ми дреме. Може да гласувам само за
"Защото Волен е много болен
плющях го лошо със брачеда Гошо"

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ти да не си мислиш, че между тия има нормални хора дето няма да осурнат де що намерят. Така че не ми дреме. Американците казват не ме интересува кой ме управлява щом съм добре, а ние казваме не меинтересува кой ме управлява, всеки ще ме краде :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аре и прочети в темата за Испания за бирата :mhihi: :mhihi: :mhihi: дето ще я пием :mhihi: :mhihi: :mhihi: като се върна :have one:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 17 Сеп 2006, 21:47

ъвкорс ;) :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 17 Сеп 2006, 23:01

zAcK написа:Не ги виждам, че нещо не ми се отваря ама сигурно искаш да кажеш, че пак бабите ще избират президент. Не ми дреме. Може да гласувам само за
"Защото Волен е много болен
плющях го лошо със брачеда Гошо"

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ти да не си мислиш, че между тия има нормални хора дето няма да осурнат де що намерят. Така че не ми дреме. Американците казват не ме интересува кой ме управлява щом съм добре, а ние казваме не меинтересува кой ме управлява, всеки ще ме краде :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аре и прочети в темата за Испания за бирата :mhihi: :mhihi: :mhihi: дето ще я пием :mhihi: :mhihi: :mhihi: като се върна :have one:

Мда и ти си прав :idea: :ok: :yes:
За бирата видях разбира се като се върнеш пиши да се разберем нещо :)
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 17 Сеп 2006, 23:15

За никой няма да гласувам!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 17 Сеп 2006, 23:21

В никакъв случай немога да гласувам за селяндура от Сирищник. Избираме президент все пак, а не перчемлия солист на ансамбъл "Българе". Само това, че натика парите на България в ръцете на ДПС стига.
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 17 Сеп 2006, 23:49

Така като гледам кандидатите, няма да гласувам за никой. Никой не е достоен да дадем своя глас за него. Замислете се през последните години, колко обещания се дадоха и колко от тях се изпълниха. Всички ни продават, а ние отиваме и гласуваме отново и отново, за някой, който ни подвежда. Спомнете си предишните избори. Гласувахме тамън 2 пъти и накрая като се разбра кой е спечелил, 3 партии се коалираха и то кои - Комунистите, Царя,който ни ограби и не на последно място, Турците, които взеха най-важните министерства и заеха почетно място в управляващите ни институции... Е за какво да гласувам?
Не разбрахме ли най-накрая, че преброяването става без ние да виждаме какво се случва и може да се манипулира по някакъв безумен начин? Не разбрахме ли, че президента не е най-висшата фигура в нашата държава? Не разбрахме ли, че държавата приема закони удобни за престъпниците? Не разбрахме ли, че който и да дойде на власт няма да ни оправи и то защото ние сами не можем да си помогнем? Не разбрахме ли, че ще се отстраняват дадени лица само и само да се замажат очите на комисарите от ЕС и те да си мислят, че се върши някаква работа?
Замислете си след като смениха началника на КАТ, кой от вас отиде да си сменя номерата и кой даде по 120лв. за да получи номер Х-3344-ХХ или номер Х-7771-ХХ? Да не би след като е настъпила промяната нещо да се е променило???? Не, не се е променило и няма да се промени, защото колкото и да ни е тъжно ще се примирим със всичко не за друго, ами защото нямаме силата и волята да се изправим срещу правителството.

Няма да гласувам, защото когато агитират те са "НАЙ" а след това са като всички останали...

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 18 Сеп 2006, 0:07

За АТАКА ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 18 Сеп 2006, 0:07

Аз смятам, че президентските избори са вятър и мъгла пред парламентарните избори. Чесно казано, боли ме фара, кой ще е президент. Ще се напия в деня на изборите, може да се надрусам и като влезна в урната, ще знам, че каквото и да избера, няма да съм го избирал аз.
Според мен всичко е наредено. Айде ме убедете, че не е. :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 18 Сеп 2006, 0:11

егати само пенсионери бах като ги гледаш дали ще изкарат и мандата и един дето си мисли 4е строи държава ама незнае от каде да по4не неспоменавам имена голем българин се води
ИзображениеИзображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата