Спешно - квартира в Пловдив
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Спешно - квартира в Пловдив
Проблема е следния - моя приятелка е приета да учи в Пловдив и сега се издирва квартира. По възможност гарсониера полу или напълно обзаведена. Проблема е, че семестъра започва от 18 септември, а, дотогава всичко трябва да е уточнено. Ако някой има нещо в предвид и може да помогне, нека пусне едно ЛС за да дам координатите на момичето пък тя да решава.
Благодаря ви предварително.
Благодаря ви предварително.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
нямам нещо впредвид пък не казваш в кой ценови диапазон ти трябва...нова кооперация или панел?къде ще учи?също така ако не можеш чрез интернет да намериш някоя агенция мога единствено да ти пратя Пловдивска Марица с рейса или някой друг колега да се захване..там вътре има страшно много телефони от агенции и собственици също така вестник ало пловдив само обяви и т.н.
аз съм в скайп така че ако не се намери нещо казвай...бих ти помогнал но аз като чужденец ще ми кажат други цени отколкото са всъщност
аз съм в скайп така че ако не се намери нещо казвай...бих ти помогнал но аз като чужденец ще ми кажат други цени отколкото са всъщност
3 мнения
• Страница 1 от 1