Относно фиш

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Относно фиш

Мнение от Stanchev » 07 Юни 2006, 21:40

Значи карам си аз градско ама ме жулна нещо в главата :mhihi: и настъпах педала малко :mhihi: спирам аз на един светофар и гледам некав колега с бмв и помпи газта :D , той в средна лента аз в най-лява, светва жълто, зелено и газ - първа до лютеницата, втора до лютеницата, слагам трета и след миг гледам от най-лявата лента тича ченгела с една палка и маха НА МЕН :shock: а двете коли вървяхме почти равно, аз може би с половин кола напред, както и да е, скачам на кучките и АБС-а се задейства, но колегата май нямаше АБС и щеше да повози ушатия на капака :mhihi: Палашока си хареса мен, и ми посочи с палката да мина в най-дясно. Спирам аз и мазния ушав доволен вече че ще има за вечеря ми поиска документите и ме извика да отида до патрулката. Слизам аз и гледам на радара 110 км/ч :D Веднага хладнокръвно реагирам "Това не е моята скорост :mhihi: аз карах зад бмв-то, не може вашия радар да засича през кола" И се почна "ти беше първа кола", "Не не бях" :lol: "Ще пишем акт" викам "ами давай аз не съм съгласен, имам възражение, че тази скорост е на бмв-то дето караше пред мен" След около 5 минути разправий явно им писна и стария ченгел вика "айде не ми се занимава, ще пишем само фиш" и явно си чакаше дажбата, но аз твърдо им казах да ми пишат фиш, щом трябва и ми праснаха един фиш по чл.185 за 20 кинта, аз съответно подписах, защото ако се бях заял още малко и щях да си остана без книжка 60 км/ч над допустимото в града :evil: Разписах го и ми казаха да го внеса в данъчното до 1 седмица да могат да ми го заведат и че ако не го занеса щяли да ми вземат 2 точки :roll:
ТА въпроса ми е ако не го внеса какво става ? :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от x3mDriver » 07 Юни 2006, 22:56

Незнам аз твоя случаи ама аз имам незнам си колко фиша от които нито един не съм платил и ако е така както казваш ти трява съм без книжка вече :winky:
Thing fast or die!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 07 Юни 2006, 23:06

x3mDriver написа:Незнам аз твоя случаи ама аз имам незнам си колко фиша от които нито един не съм платил и ако е така както казваш ти трява съм без книжка вече :winky:

и аз имам много фишове, но ме интересува конкретния случай дали ще ми отнемат точки, друго не ме интересува :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 08 Юни 2006, 19:06

едва ли ще ти отнемат точките

Потребител
Аватар

Мнение от shekito » 08 Юни 2006, 22:01

абе няма фиш за "60 км. превишена".С фиш няма ти земат нищо.Просто точки се вземат само с акт!Нали и нас ни спряха за колан и ни писаха същия и фиш и кво?-Някой ден...може и да го платим. :)..споко.Не се набутвай,секнал си му мензиса и иска кат не си му дал пари на него,все пак да се набуташ,че да спи спокойно :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 08 Юни 2006, 22:31

като ми писа фиша и пише "по чл.185..." питам "какъв е тоя 185-ти член" и куката ми вика "ОБЩ ЧЛЕН" :shock: :mhihi: засмях се и подписах :lol:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от shekito » 08 Юни 2006, 22:33

Ебе на мен кат ми писаха фиш ги питах дали ще ми вземат точки и те ми казаха,че само при акт се вземат пък..така че споко :)

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 09 Юни 2006, 9:50

stanchev написа:като ми писа фиша и пише "по чл.185..." питам "какъв е тоя 185-ти член" и куката ми вика "ОБЩ ЧЛЕН" :shock: :mhihi: засмях се и подписах :lol:

ЗДП написа:Чл. 185. За нарушение на този закон и на издадените въз основа на него нормативни актове, за което не е предвидено друго наказание, виновните се наказват с глоба до 20 лв

По този член могат да те еб@ват както си искат :evil: Напсувал си полицая(или каквото се сетиш там) -> хайде минус 20 кинта. Например: слязъл си от колата без полицаят да ти е казал (при проверка е забранено да слизаш от МПС-то, освен ако органът изришно не ти каже) и пак минус 20 кинта. И така докато ти писне и не го застреляш. :twisted:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от shekito » 09 Юни 2006, 16:31

...кат че ли те карат с 50 в града..Трябва да питам дали на "колеги" пишат фишове..а тва със застрелването много ми хареса :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от prosto_pi4 » 11 Юни 2006, 18:16

ако нв ти вземат синия талон на книжката няма как да ти вземат точки
Умното си е умно .В кенефа да го затвориш - лафка ще отвори!

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 24 Апр 2007, 12:42

връщам тази стара тема с мотив че днес на асеновградския надлез ,точно там където се разделя пътя за тези идващи от Асеновград имаше патрулка която ми написа фиш за 10 лв...ясно е че ще ходя да го платя но имам поне още 2 фиша които не съм платил и съм ги загубил на всичко отгоре...не искам коментари от рода на "изобщо не ги плащай и т.н." искам да знам дали ако ходя в КАТ ще проверят че имам неплатени фишове?дали фигурират там както актовете?Без майтап ,имах неплатени актове общо 120 лв от 2003 година и ходих преди 3-4 месеца и ги платих..Лелката ме гледаше изумително и веднага ме обслужи :shock:

та къде да проверя за фишовете?в КАТ?в общината?в Еврофутбола? :lol:
без майтап искам да ги плащам даже и 5 лв да са
лек ден

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 24 Апр 2007, 13:13

grnka, фишовете и актовете се плащат в данъчното. Там ще ти кажат колко им "дължиш"!
_!_

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 24 Апр 2007, 13:20

Не се ли плащат по банков път вече :roll:

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 24 Апр 2007, 14:31

Един познат наскоро за неплатени глоби при опит да
излезе през граница го върнаха.
Изображение

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 24 Апр 2007, 14:44

До колкото знам връщат от границата само ако имаш давания към митническите служби, аз в БГ още имам за плаюане актови и фишове, но никой не ме е спрял да напусна страната.
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Следваща

Назад към Извън Темата