Относно фиш
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Относно фиш
Значи карам си аз градско ама ме жулна нещо в главата
и настъпах педала малко
спирам аз на един светофар и гледам некав колега с бмв и помпи газта
, той в средна лента аз в най-лява, светва жълто, зелено и газ - първа до лютеницата, втора до лютеницата, слагам трета и след миг гледам от най-лявата лента тича ченгела с една палка и маха НА МЕН
а двете коли вървяхме почти равно, аз може би с половин кола напред, както и да е, скачам на кучките и АБС-а се задейства, но колегата май нямаше АБС и щеше да повози ушатия на капака
Палашока си хареса мен, и ми посочи с палката да мина в най-дясно. Спирам аз и мазния ушав доволен вече че ще има за вечеря ми поиска документите и ме извика да отида до патрулката. Слизам аз и гледам на радара 110 км/ч
Веднага хладнокръвно реагирам "Това не е моята скорост
аз карах зад бмв-то, не може вашия радар да засича през кола" И се почна "ти беше първа кола", "Не не бях"
"Ще пишем акт" викам "ами давай аз не съм съгласен, имам възражение, че тази скорост е на бмв-то дето караше пред мен" След около 5 минути разправий явно им писна и стария ченгел вика "айде не ми се занимава, ще пишем само фиш" и явно си чакаше дажбата, но аз твърдо им казах да ми пишат фиш, щом трябва и ми праснаха един фиш по чл.185 за 20 кинта, аз съответно подписах, защото ако се бях заял още малко и щях да си остана без книжка 60 км/ч над допустимото в града
Разписах го и ми казаха да го внеса в данъчното до 1 седмица да могат да ми го заведат и че ако не го занеса щяли да ми вземат 2 точки
ТА въпроса ми е ако не го внеса какво става ?

ТА въпроса ми е ако не го внеса какво става ?

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
x3mDriver написа:Незнам аз твоя случаи ама аз имам незнам си колко фиша от които нито един не съм платил и ако е така както казваш ти трява съм без книжка вече
и аз имам много фишове, но ме интересува конкретния случай дали ще ми отнемат точки, друго не ме интересува

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
абе няма фиш за "60 км. превишена".С фиш няма ти земат нищо.Просто точки се вземат само с акт!Нали и нас ни спряха за колан и ни писаха същия и фиш и кво?-Някой ден...може и да го платим.
..споко.Не се набутвай,секнал си му мензиса и иска кат не си му дал пари на него,все пак да се набуташ,че да спи спокойно 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
като ми писа фиша и пише "по чл.185..." питам "какъв е тоя 185-ти член" и куката ми вика "ОБЩ ЧЛЕН"
засмях се и подписах 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
stanchev написа:като ми писа фиша и пише "по чл.185..." питам "какъв е тоя 185-ти член" и куката ми вика "ОБЩ ЧЛЕН"![]()
засмях се и подписах
ЗДП написа:Чл. 185. За нарушение на този закон и на издадените въз основа на него нормативни актове, за което не е предвидено друго наказание, виновните се наказват с глоба до 20 лв
По този член могат да те еб@ват както си искат

- prosto_pi4
- кандидат ентусиаст
-
ако нв ти вземат синия талон на книжката няма как да ти вземат точки
Умното си е умно .В кенефа да го затвориш - лафка ще отвори!
връщам тази стара тема с мотив че днес на асеновградския надлез ,точно там където се разделя пътя за тези идващи от Асеновград имаше патрулка която ми написа фиш за 10 лв...ясно е че ще ходя да го платя но имам поне още 2 фиша които не съм платил и съм ги загубил на всичко отгоре...не искам коментари от рода на "изобщо не ги плащай и т.н." искам да знам дали ако ходя в КАТ ще проверят че имам неплатени фишове?дали фигурират там както актовете?Без майтап ,имах неплатени актове общо 120 лв от 2003 година и ходих преди 3-4 месеца и ги платих..Лелката ме гледаше изумително и веднага ме обслужи
та къде да проверя за фишовете?в КАТ?в общината?в Еврофутбола?
без майтап искам да ги плащам даже и 5 лв да са
лек ден

та къде да проверя за фишовете?в КАТ?в общината?в Еврофутбола?

без майтап искам да ги плащам даже и 5 лв да са
лек ден
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
До колкото знам връщат от границата само ако имаш давания към митническите служби, аз в БГ още имам за плаюане актови и фишове, но никой не ме е спрял да напусна страната.
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2