15 дни арест за превишена скорост в Сърбия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

15 дни арест за превишена скорост в Сърбия

Мнение от Демирев » 01 Апр 2010, 11:03

Започва великото преселение през 4-те почивни дни и почти всеки ще тръгне на дълъг път днес, а някой може би вече са тръгнали.

От пътна полиция предупреждават тръгналите към Гърция и напъващата се за влизане в ЕС Сърбия, че глобите са огромни и тежки в тези две държави!
В Гърция отскоро ви чака зловеща глоба от 2000 евро, ако ви хванат с монтиран антирадар - 400 euro глоба за пресечена осева линия, а в Сърбия за превишена скорост с над 50 км в час може да полежите и две седмици в ареста!

Изпатили българи предупреждават в Сърбия да се оглеждате зорко по магистрали и извънградски пътища за цивилни черни БМВ 530 - Ауди А 6 3.0 Битурбо или Пасат В5 с всички затъмнени стъкла - това са автомобили радари и първо ви заснемат, след което спират.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: 15 дни арест за превишена скорост в Сърбия

Мнение от dimithur » 01 Апр 2010, 11:14

Требва и тука да оборудват катаджийте с такива автомобили :yes:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 01 Апр 2010, 11:17

dimithur написа:Требва и тука да оборудват катаджийте с такива автомобили :yes:

И после да ни лепнат още някой данък, за да могат да ги изплатят :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 01 Апр 2010, 11:20

Глобата за пресечена осова линия според мен е малко пресилена ,но щом са сметнали... :dunno:
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 01 Апр 2010, 11:23

M3 E92 написа:
dimithur написа:Требва и тука да оборудват катаджийте с такива автомобили :yes:

И после да ни лепнат още някой данък, за да могат да ги изплатят :mhihi:

Te ще се изплатят от глоби за по-малко от седмица, повярвай ми ;)
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 01 Апр 2010, 11:28

KUM4o написа:Глобата за пресечена осова линия според мен е малко пресилена ,но щом са сметнали... :dunno:

Защо смяташ така? Нали знаеш къде има такава? Места където няма видимост! 90% пресечеш ли тази линия следва челен сблъсък и смърт!
През наще проходи и някакъв ад. Пътувам всяка седмица до Сл.Бряг и на прохода с.Баня - Слънчев Бряг винаги има по няколко тъпира, които не издържат да се движат през целия проход с 50 км в час и тръгват да изпреварват. Следва често засичане - забиране към тревата..ставал съм свидел на набиране на мантинелата...преобръщане и прочие.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 01 Апр 2010, 11:33

Тия сърбите не си играят ,не че 2000 евра са малко ,ама па 15 дни затвор некък си :conf:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 01 Апр 2010, 12:36

Bella написа:Тия сърбите не си играят ,не че 2000 евра са малко ,ама па 15 дни затвор некък си :conf:

Бой, секс и српска музика. :winky:
Иначе балканския манталитет не може да се изкорени. Евала и на двете държави. Дано и тук някой ден стане така.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Аватар

Мнение от dimithur » 01 Апр 2010, 12:47

Doberman_vas написа:
Bella написа:Тия сърбите не си играят ,не че 2000 евра са малко ,ама па 15 дни затвор некък си :conf:

Иначе балканския манталитет не може да се изкорени. Евала и на двете държави. Дано и тук някой ден стане така.

+1 :yes: Съзтезателите да си карат по пистите
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 01 Апр 2010, 12:50

Едно малко уточнение.В Гърция глобата от 2000 евро за радар детектор или антирадар не е само за монтиран такъв,а изобщо нямаш право да е в колата дори и в багажника.Не се успокоявайте че сте го скрили защото имат гадния навик като видат кола с български табли да тарашат за дрога и после да нема хър мър.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 01 Апр 2010, 13:53

Ебре аз карах по магистралите в Сърбия с 140-150. :mhihi: А в Гърция са ме возили с 200-210 :mhihi:
Бати късмета. :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Демирев » 01 Апр 2010, 15:54

Toneloker написа:Ебре аз карах по магистралите в Сърбия с 140-150. :mhihi:

130 км в час е максимална разрешена скорост на магистрала в целия ЕС - важи и за Сърбия.
140 км в час е съвсем нормална скорост за магистрала /без дупки/, не си заслужа да спират такъв за 10 км/ч, като има стотици летящи с 230-250 км/ч.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 01 Апр 2010, 16:08

dimithur написа:
Doberman_vas написа:

Де ги тия писти да ходя да покарам, че аз се сещам за една дето ако дигнеш 200 значи караш драгстер :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 01 Апр 2010, 16:11

Sharo написа:
dimithur написа:
Doberman_vas написа:

Де ги тия писти да ходя да покарам, че аз се сещам за една дето ако дигнеш 200 значи караш драгстер :mhihi:

ТамЪн и аз тУй щяУ да питам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 01 Апр 2010, 16:12

Демирев написа:Започва великото преселение през 4-те почивни дни и почти всеки ще тръгне на дълъг път днес, а някой може би вече са тръгнали.

От пътна полиция предупреждават тръгналите към Гърция и напъващата се за влизане в ЕС Сърбия, че глобите са огромни и тежки в тези две държави!
В Гърция отскоро ви чака зловеща глоба от 2000 евро, ако ви хванат с монтиран антирадар - 400 euro глоба за пресечена осева линия, а в Сърбия за превишена скорост с над 50 км в час може да полежите и две седмици в ареста!

Изпатили българи предупреждават в Сърбия да се оглеждате зорко по магистрали и извънградски пътища за цивилни черни БМВ 530 - Ауди А 6 3.0 Битурбо или Пасат В5 с всички затъмнени стъкла - това са автомобили радари и първо ви заснемат, след което спират.

Е така е като си имат осови линии :winky: :mhihi:

Иначе наще тука вадят камерите от колите и ги слагат върху нещо ниско да не се виждат до пътя и прикриват с кашони ала бала ... после те спират и ти викат.. . видиш ли ония кашон ей там .. ей там имаме камера, дай са данните ти вземем ехеххе
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Следваща

Назад към Извън Темата