15 дни арест за превишена скорост в Сърбия
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
15 дни арест за превишена скорост в Сърбия
Започва великото преселение през 4-те почивни дни и почти всеки ще тръгне на дълъг път днес, а някой може би вече са тръгнали.
От пътна полиция предупреждават тръгналите към Гърция и напъващата се за влизане в ЕС Сърбия, че глобите са огромни и тежки в тези две държави!
В Гърция отскоро ви чака зловеща глоба от 2000 евро, ако ви хванат с монтиран антирадар - 400 euro глоба за пресечена осева линия, а в Сърбия за превишена скорост с над 50 км в час може да полежите и две седмици в ареста!
Изпатили българи предупреждават в Сърбия да се оглеждате зорко по магистрали и извънградски пътища за цивилни черни БМВ 530 - Ауди А 6 3.0 Битурбо или Пасат В5 с всички затъмнени стъкла - това са автомобили радари и първо ви заснемат, след което спират.
От пътна полиция предупреждават тръгналите към Гърция и напъващата се за влизане в ЕС Сърбия, че глобите са огромни и тежки в тези две държави!
В Гърция отскоро ви чака зловеща глоба от 2000 евро, ако ви хванат с монтиран антирадар - 400 euro глоба за пресечена осева линия, а в Сърбия за превишена скорост с над 50 км в час може да полежите и две седмици в ареста!
Изпатили българи предупреждават в Сърбия да се оглеждате зорко по магистрали и извънградски пътища за цивилни черни БМВ 530 - Ауди А 6 3.0 Битурбо или Пасат В5 с всички затъмнени стъкла - това са автомобили радари и първо ви заснемат, след което спират.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Re: 15 дни арест за превишена скорост в Сърбия
Требва и тука да оборудват катаджийте с такива автомобили 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
dimithur написа:Требва и тука да оборудват катаджийте с такива автомобили
И после да ни лепнат още някой данък, за да могат да ги изплатят

Глобата за пресечена осова линия според мен е малко пресилена ,но щом са сметнали... 

M3 E92 написа:dimithur написа:Требва и тука да оборудват катаджийте с такива автомобили
И после да ни лепнат още някой данък, за да могат да ги изплатят
Te ще се изплатят от глоби за по-малко от седмица, повярвай ми

- Демирев
- ентусиаст
-
KUM4o написа:Глобата за пресечена осова линия според мен е малко пресилена ,но щом са сметнали...
Защо смяташ така? Нали знаеш къде има такава? Места където няма видимост! 90% пресечеш ли тази линия следва челен сблъсък и смърт!
През наще проходи и някакъв ад. Пътувам всяка седмица до Сл.Бряг и на прохода с.Баня - Слънчев Бряг винаги има по няколко тъпира, които не издържат да се движат през целия проход с 50 км в час и тръгват да изпреварват. Следва често засичане - забиране към тревата..ставал съм свидел на набиране на мантинелата...преобръщане и прочие.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Bella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 330 xd , 2003
- Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL
Тия сърбите не си играят ,не че 2000 евра са малко ,ама па 15 дни затвор некък си 

Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват 

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Bella написа:Тия сърбите не си играят ,не че 2000 евра са малко ,ама па 15 дни затвор некък си
Бой, секс и српска музика.

Иначе балканския манталитет не може да се изкорени. Евала и на двете държави. Дано и тук някой ден стане така.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Doberman_vas написа:Bella написа:Тия сърбите не си играят ,не че 2000 евра са малко ,ама па 15 дни затвор некък си
Бой, секс и српска музика.![]()
Иначе балканския манталитет не може да се изкорени. Евала и на двете държави. Дано и тук някой ден стане така.
+1

Едно малко уточнение.В Гърция глобата от 2000 евро за радар детектор или антирадар не е само за монтиран такъв,а изобщо нямаш право да е в колата дори и в багажника.Не се успокоявайте че сте го скрили защото имат гадния навик като видат кола с български табли да тарашат за дрога и после да нема хър мър.

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Ебре аз карах по магистралите в Сърбия с 140-150.
А в Гърция са ме возили с 200-210
Бати късмета.

Бати късмета.

- Демирев
- ентусиаст
-
Toneloker написа:Ебре аз карах по магистралите в Сърбия с 140-150.
130 км в час е максимална разрешена скорост на магистрала в целия ЕС - важи и за Сърбия.
140 км в час е съвсем нормална скорост за магистрала /без дупки/, не си заслужа да спират такъв за 10 км/ч, като има стотици летящи с 230-250 км/ч.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
dimithur написа:Doberman_vas написа:Bella написа:Тия сърбите не си играят ,не че 2000 евра са малко ,ама па 15 дни затвор некък си
+1Съзтезателите да си карат по пистите
Де ги тия писти да ходя да покарам, че аз се сещам за една дето ако дигнеш 200 значи караш драгстер

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Sharo написа:dimithur написа:Doberman_vas написа:Bella написа:Тия сърбите не си играят ,не че 2000 евра са малко ,ама па 15 дни затвор некък си
+1Съзтезателите да си карат по пистите
Де ги тия писти да ходя да покарам, че аз се сещам за една дето ако дигнеш 200 значи караш драгстер
ТамЪн и аз тУй щяУ да питам

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Демирев написа:Започва великото преселение през 4-те почивни дни и почти всеки ще тръгне на дълъг път днес, а някой може би вече са тръгнали.
Е така е като си имат осови линии

Иначе наще тука вадят камерите от колите и ги слагат върху нещо ниско да не се виждат до пътя и прикриват с кашони ала бала ... после те спират и ти викат.. . видиш ли ония кашон ей там .. ей там имаме камера, дай са данните ти вземем ехеххе
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3