Импийчмънтът се проваля? РЗС оттегли подкрепата си
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Импийчмънтът се проваля? РЗС оттегли подкрепата си
Като фурнаджийска лопата е.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Янев, мъж ли си или п**** - той мълчи.
Мъж ли си или п**** - той пак мълчи.
А ся кажете вие къф е според вас

Мъж ли си или п**** - той пак мълчи.
А ся кажете вие къф е според вас

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
bioz написа:Скоро време маи ще има акция "обратните"
е той ще е първия арестуван

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
И като съборим президента, какво?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Elesar74 написа:И като съборим президента, какво?
па нищо,зрелища да има,то друго няма да се промени
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Например ще им стане ясно, че не са недосегаеми
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Тука наистина или има човек, който вярва, че Конституционния съд, в който половината съдии са от президентската квота, ще гласува за отстраняването на Георги Първанов от длъжност? И наистина какво решава това, дори и да се случи? Да ви кажа ли какво мисля? Бай ви Гоце, хич не е глупав. Човека си точи зъбите за своя си проект и само треба да го изкарат мъченик и стой, та гледай. Той като че ли нарочно предизвика целия този цирк, услуга ще му направят май. Вместо да изпишат вежди, ще извадят очи, нашите управляващи. За мен лично не е важен този импийчмънт, а много по-важно е, че само 8 мес. от началото на управлението на ГЕРБ, здравния министър подава оставка, със съмнение за корупционни практики и повдигнато обвинение.
P.S. Кои "ТЕ"?
P.S. Кои "ТЕ"?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Elesar74 написа:И като съборим президента, какво?
па нищо,зрелища да има,то друго няма да се промени
А за какъв ни е тоя левак, при положение, че само харчи наши пари с огромната си администрация и 4 години се кри в миша дупка.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Пфуу гейче нещестно, аз предлагам да импичнат янето, да го вкарат в дранголник да го опнат в дирника манафите да пищи с нежното си гласче там. И да го направят във формат биг брадър, мисля че ще има голям интерес 

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Elesar74 написа:Тука наистина или има човек, който вярва, че Конституционния съд, в който половината съдии са от президентската квота, ще гласува за отстраняването на Георги Първанов от длъжност? И наистина какво решава това, дори и да се случи? Да ви кажа ли какво мисля? Бай ви Гоце, хич не е глупав. Човека си точи зъбите за своя си проект и само треба да го изкарат мъченик и стой, та гледай. Той като че ли нарочно предизвика целия този цирк, услуга ще му направят май. Вместо да изпишат вежди, ще извадят очи, нашите управляващи. За мен лично не е важен този импийчмънт, а много по-важно е, че само 8 мес. от началото на управлението на ГЕРБ, здравния министър подава оставка, със съмнение за корупционни практики и повдигнато обвинение.
P.S. Кои "ТЕ"?
Мдаа

Бат ви Първанчо си гласи нова партиика , която да е отделна от на Станишев, и ще е нещо като комунисти - идеалисти , или нещо такова.
И затова са се заяжда , за да може да се докаже пред хората си като истински комунист и незнам си още кво.
Та за това е целия цирк.
Само чакаите да му изтече мандата и ще видите кви ше почне да ги готеви Парванката

А иначе и да го свалят , все тая , нали ще качат вицето и то е все едно Първанов

Изобщо картинката е грозна

Elesar74 написа:Тука наистина или има човек, който вярва, че Конституционния съд, в който половината съдии са от президентската квота, ще гласува за отстраняването на Георги Първанов от длъжност? И наистина какво решава това, дори и да се случи? Да ви кажа ли какво мисля? Бай ви Гоце, хич не е глупав. Човека си точи зъбите за своя си проект и само треба да го изкарат мъченик и стой, та гледай. Той като че ли нарочно предизвика целия този цирк, услуга ще му направят май. Вместо да изпишат вежди, ще извадят очи, нашите управляващи. За мен лично не е важен този импийчмънт, а много по-важно е, че само 8 мес. от началото на управлението на ГЕРБ, здравния министър подава оставка, със съмнение за корупционни практики и повдигнато обвинение.
P.S. Кои "ТЕ"?

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
На крива ракета и космоса и пречи(на криво управление и президента му пречи). Че Гоце си комунистче омразно няма спор, ама това ли е най-важното в момента. Бойко всичко оправи в държавата та само му остана проблема, какво казал и какво направил президента. Поправете ме ако греша, но за 8 месеца нищо свестно не се случи. Няколко показни акцийки, никакви икономически реформи и много рев колко са лоши били комунистите. Е оценката за правителството от международните инстиуции е супер, но това не направи стандарта ни по-висок. И ни карат да се радваме когато хванат някой престъпник. Ами нали това им е работата на тези служби, защо трябва да им ръкопляскаме постоянно. Когато някой от вас си свърши работата получва ли медийно внимание и оовации. Та честно не ми дреме за президента в момент в който по-голямата част от приятелите ми не са вземали заплата от три месеца и когато гледам че фирмите които наистина извършват дейност са го закъсали, а Дянката им готви допълнителни капани. Като се оправи икономиката и заживеем по-добре ще започна да се вълнувам за свалянето на президента.
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2