Импийчмънтът се проваля? РЗС оттегли подкрепата си

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: bmw е46

Импийчмънтът се проваля? РЗС оттегли подкрепата си

Мнение от vladuicho » 31 Мар 2010, 13:11

офффффф тоя овчар ако пък знае на коя страна е :confused:

http://news.ibox.bg/news/id_921703352

старши ентусиаст
Аватар

Re: Импийчмънтът се проваля? РЗС оттегли подкрепата си

Мнение от porostorm » 31 Мар 2010, 13:17

аз ще съм от тас, която е на влаС :mhihi:
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 31 Мар 2010, 13:26

Скоро време маи ще има акция "обратните"

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 31 Мар 2010, 13:36

Като фурнаджийска лопата е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 31 Мар 2010, 13:44

Янев, мъж ли си или п**** - той мълчи.
Мъж ли си или п**** - той пак мълчи.
А ся кажете вие къф е според вас :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 31 Мар 2010, 13:55

bioz написа:Скоро време маи ще има акция "обратните"

е той ще е първия арестуван :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 31 Мар 2010, 14:07

И като съборим президента, какво?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Мар 2010, 14:12

Elesar74 написа:И като съборим президента, какво?

па нищо,зрелища да има,то друго няма да се промени

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 31 Мар 2010, 14:17

Например ще им стане ясно, че не са недосегаеми

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 31 Мар 2010, 14:26

Тука наистина или има човек, който вярва, че Конституционния съд, в който половината съдии са от президентската квота, ще гласува за отстраняването на Георги Първанов от длъжност? И наистина какво решава това, дори и да се случи? Да ви кажа ли какво мисля? Бай ви Гоце, хич не е глупав. Човека си точи зъбите за своя си проект и само треба да го изкарат мъченик и стой, та гледай. Той като че ли нарочно предизвика целия този цирк, услуга ще му направят май. Вместо да изпишат вежди, ще извадят очи, нашите управляващи. За мен лично не е важен този импийчмънт, а много по-важно е, че само 8 мес. от началото на управлението на ГЕРБ, здравния министър подава оставка, със съмнение за корупционни практики и повдигнато обвинение.

P.S. Кои "ТЕ"?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 31 Мар 2010, 14:26

Е.Димитров написа:
Elesar74 написа:И като съборим президента, какво?

па нищо,зрелища да има,то друго няма да се промени

А за какъв ни е тоя левак, при положение, че само харчи наши пари с огромната си администрация и 4 години се кри в миша дупка.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 31 Мар 2010, 14:40

Пфуу гейче нещестно, аз предлагам да импичнат янето, да го вкарат в дранголник да го опнат в дирника манафите да пищи с нежното си гласче там. И да го направят във формат биг брадър, мисля че ще има голям интерес :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 31 Мар 2010, 16:18

Elesar74 написа:Тука наистина или има човек, който вярва, че Конституционния съд, в който половината съдии са от президентската квота, ще гласува за отстраняването на Георги Първанов от длъжност? И наистина какво решава това, дори и да се случи? Да ви кажа ли какво мисля? Бай ви Гоце, хич не е глупав. Човека си точи зъбите за своя си проект и само треба да го изкарат мъченик и стой, та гледай. Той като че ли нарочно предизвика целия този цирк, услуга ще му направят май. Вместо да изпишат вежди, ще извадят очи, нашите управляващи. За мен лично не е важен този импийчмънт, а много по-важно е, че само 8 мес. от началото на управлението на ГЕРБ, здравния министър подава оставка, със съмнение за корупционни практики и повдигнато обвинение.

P.S. Кои "ТЕ"?

Мдаа :yes:
Бат ви Първанчо си гласи нова партиика , която да е отделна от на Станишев, и ще е нещо като комунисти - идеалисти , или нещо такова.
И затова са се заяжда , за да може да се докаже пред хората си като истински комунист и незнам си още кво.
Та за това е целия цирк.
Само чакаите да му изтече мандата и ще видите кви ше почне да ги готеви Парванката :banghead:

А иначе и да го свалят , все тая , нали ще качат вицето и то е все едно Първанов :banghead:
Изобщо картинката е грозна :(
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 31 Мар 2010, 18:22

Elesar74 написа:Тука наистина или има човек, който вярва, че Конституционния съд, в който половината съдии са от президентската квота, ще гласува за отстраняването на Георги Първанов от длъжност? И наистина какво решава това, дори и да се случи? Да ви кажа ли какво мисля? Бай ви Гоце, хич не е глупав. Човека си точи зъбите за своя си проект и само треба да го изкарат мъченик и стой, та гледай. Той като че ли нарочно предизвика целия този цирк, услуга ще му направят май. Вместо да изпишат вежди, ще извадят очи, нашите управляващи. За мен лично не е важен този импийчмънт, а много по-важно е, че само 8 мес. от началото на управлението на ГЕРБ, здравния министър подава оставка, със съмнение за корупционни практики и повдигнато обвинение.

P.S. Кои "ТЕ"?

:yes: Точно казано.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 31 Мар 2010, 18:53

На крива ракета и космоса и пречи(на криво управление и президента му пречи). Че Гоце си комунистче омразно няма спор, ама това ли е най-важното в момента. Бойко всичко оправи в държавата та само му остана проблема, какво казал и какво направил президента. Поправете ме ако греша, но за 8 месеца нищо свестно не се случи. Няколко показни акцийки, никакви икономически реформи и много рев колко са лоши били комунистите. Е оценката за правителството от международните инстиуции е супер, но това не направи стандарта ни по-висок. И ни карат да се радваме когато хванат някой престъпник. Ами нали това им е работата на тези служби, защо трябва да им ръкопляскаме постоянно. Когато някой от вас си свърши работата получва ли медийно внимание и оовации. Та честно не ми дреме за президента в момент в който по-голямата част от приятелите ми не са вземали заплата от три месеца и когато гледам че фирмите които наистина извършват дейност са го закъсали, а Дянката им готви допълнителни капани. Като се оправи икономиката и заживеем по-добре ще започна да се вълнувам за свалянето на президента.

Следваща

Назад към Извън Темата