500 лв. глоба за този,който поправя кола на улицата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

500 лв. глоба за този,който поправя кола на улицата

Мнение от Stoicho » 29 Мар 2010, 13:01

Айдееее честито колеги...Бойко продължава...ето и статията от Дир.бг
http://dnes.dir.bg/2010/03/29/news6113787.html
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: 500 лв. глоба за този,който поправя кола на улицата

Мнение от bum_bum » 29 Мар 2010, 13:08

Ама що ревете? Тоя форум беше 80% за Герб. Не може да избереш едно правителство и след това да си недоволен от програмата му. Тия неща се мислят малко по-напред ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 29 Мар 2010, 13:15

А защо не въведат и 200-300 лева глоба евентуално за ремонт на велосипед или бебешка количка на тротоара...да се смееш ли, да плачеш ли...някои хора цял месец работят за тези пари.
Последна промяна saleen на 29 Мар 2010, 13:17, променена общо 2 пъти
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wpb19 » 29 Мар 2010, 13:15

500лв тия съвсем превъртеха. :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Мар 2010, 13:17

bum_bum написа:Ама що ревете? Тоя форум беше 80% за Герб. Не може да избереш едно правителство и след това да си недоволен от програмата му. Тия неща се мислят малко по-напред ;)

По скоро хората, които не са гласували за тях имат право да реват...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 29 Мар 2010, 13:26

bum_bum написа:Ама що ревете? Тоя форум беше 80% за Герб. Не може да избереш едно правителство и след това да си недоволен от програмата му. Тия неща се мислят малко по-напред ;)

Мислех, че сме тръгнали към Европата, а не към Африка...
Следващия път обещавам да гласувам за станишката, па белким си направи ремонт на кабинета за 3 мил. не 300 хил

http://www.novinar.net/news/stanishev-broil-300-bona-za-remont-na-kabineta-si_MzIzMDs0Mw==.html

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 29 Мар 2010, 13:28

това доколкото знам го има и в Германия и всички бели държави. Не виждам какво ревете ;) Са пак знам ще почнете - ама ние не сме бяла държава. Еми нема и да станеме, ако продължаваме да се теглим като магерета на мост и да си искаме да сме абсурдистанци ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 29 Мар 2010, 13:30

dimithur написа:това доколкото знам го има и в Германия и всички бели държави. Не виждам какво ревете ;) Са пак знам ще почнете - ама ние не сме бяла държава. Еми нема и да станеме, ако продължаваме да се теглим като магерета на мост и да си искаме да сме абсурдистанци ;)

Aбе нека ми осигурят заплатата на средностатистическия германец, пък тогава да ме глобяват ;) Не може цял народ да я пълни тая продънена каца, наречена бюджет, пък щепа олигарси да точат.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Мар 2010, 13:33

dimithur написа:това доколкото знам го има и в Германия и всички бели държави.

Да не се окаже като данъците за автомобили, дето ги имало във всички бели държави,а после се оказа, че наща държава е най-бяла, щот е най-висок :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 29 Мар 2010, 13:42

да в Германия я има глобата, ама не е, ако те види някой, че ремонтираш, а ако видат, че докат ремонтираш и отдолу има 50см локва масло :mhihi: Тогава даже не можеш да си представиш кво се случва. Вика се пожарна, агенция по защита на природата и не знам си още колко служби и се почва копане в почвата с багер, докато не се установи, че вече няма засегната почва от маслото/бензина и след тва те глобяват и ти връчват разходите по копането и по пожарни и всичко дето е било заето да изяснява проблема и от там спокойно отиваш на една глобичка от минимум 3000 евро. Тва ми е информация от първа ръка, запознах се тука с един немец, на който майка му работи към тази служба по тези проблеми и ми е разказвал такива случаи, така че нема кво да ревете и да ми се сравнявате със западните страни :wave:

П.С. В Германия е разрешено да си миеш колата на пътя, нооо има уникални условия в това, трябва водата да не е чешмяна, колата да ти се намира на незнам си колко милиметра от дадена шахта и т.н. и т.н.

..ииии ДА спазват хората, не са Ганьовци да се оплакват само и да се чудят как да излъжат държавата, че да спестят 2лв.

..ииии ДА ще ви хванат, щото тука комшията види ли кви ги вършиш се е обадил не секундата на нужната институция, а те пък са пристигнали още преди да е затворил телефона :mhihi:

Има толерантност, но закона си е закон, модел, на който аз само мога да се възхищавам и тва го виждам всеки ден дори в най малките подробности, след тва влизам в тоя форум и ми се разбиват всички представи и всчко дето съм видял. Кат се почне от някви дето си писали колата на починал човек да спестят 100лв данък, докато се стигне до милиони подкуп на премиера на страната :mhihi: :mhihi:

Изобщо няма кво да ми сравнявате 2те понятия Германия и България, има още много леб да ядат немците докат стигнат бай ти Ганя :mhihi:
Последна промяна BiTurbo на 29 Мар 2010, 13:50, променена общо 2 пъти
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///HAMANN/// » 29 Мар 2010, 13:46

Представям си как съм си извадил голямата тръба и си завивам болтовете и в следващия момент цъфва някъф зад мене и ми вика "глоба" :mhihi: Като го подбера ще забрави и за глоба и за све :ranting:

п.п. Времената в които събота или неделя се слизаше пред блока с комшиите да си ремонтирате колите отминаха , това означава че и контактите с хората намаляват , което е много лошо и се роботизираме :dummy:

п.п.2. Бойко няма ли да направи група в Фейсбук и там да си ремонтираме виртуално ... ше го ..... в ..... проста ..... ВОДЕН ПОЛИЦАЙ ще ме управлява :ranting: :banghead:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 29 Мар 2010, 13:46

saleen написа:
dimithur написа:това доколкото знам го има и в Германия и всички бели държави. Не виждам какво ревете ;) Са пак знам ще почнете - ама ние не сме бяла държава. Еми нема и да станеме, ако продължаваме да се теглим като магерета на мост и да си искаме да сме абсурдистанци ;)

Aбе нека ми осигурят заплатата на средностатистическия германец, пък тогава да ме глобяват ;) Не може цял народ да я пълни тая продънена каца, наречена бюджет, пък щепа олигарси да точат.

Kaзах ли аз :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 29 Мар 2010, 13:55

Алоууууууу
Пише сервизи и гумаджийници!
Аз съм за!
Писна ми като влезна в някой сервиз,да стъпя на масло или антифриз!
Нищо на казват за "пред блока",спете спокойни!
И все на Бойко ви е в устата :mrgreen:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 29 Мар 2010, 13:58

тука хора със сервизи се засегнаха, ама на всички им става тесно на гъза, така че всичко е шест :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: настрани
Мечтае да кара: M3 Power
Детайли за колата: BMW E36 320 coupe

Мнение от stef4o_BMW » 29 Мар 2010, 14:00

Браво на Бойко,твърдо съм за него :bchug:
В Америка е забранено и в двора ремонта на кола,правете си сметката вие :winky:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата