Моторите и моторджиите
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Моторите и моторджиите
Здравейте колеги, времето се позатопли и моторджиите вече са доста активни.
Пиша тази тема за да напомня на всички да се оглеждат двапъти повече в огледалата,
провокиран съм от нещо което ми се случи в петък вечер.
Минавах си както обикновенно по околовръстното в посока от бул.България към Черни връх, необичайно беше, че на ОМВ имаше доста БМВ-та, нали збирката е в четвъртък, та затова се очудих, позагледах се дали няма да видя накой познат и си продължих.Както си карах с около стотина, вече след Шел-а почти без трафик и от нищото покрай мен профуча един Малоумник без включен фар
, 100% без никакви светлини, видях го чак като ме подмина.
Караше с поне 200км/ч.
Айде неговия си живот може да не му е мил, но другите какво са му виновни?,че трябва да го лежат после
А на задната седалка с мен жена ми с бебешонката...
Та така внимавайте да не ви отнесе някой повярвал си, много бързо забравиха какво се случи миналата година
Пиша тази тема за да напомня на всички да се оглеждат двапъти повече в огледалата,
провокиран съм от нещо което ми се случи в петък вечер.
Минавах си както обикновенно по околовръстното в посока от бул.България към Черни връх, необичайно беше, че на ОМВ имаше доста БМВ-та, нали збирката е в четвъртък, та затова се очудих, позагледах се дали няма да видя накой познат и си продължих.Както си карах с около стотина, вече след Шел-а почти без трафик и от нищото покрай мен профуча един Малоумник без включен фар

Караше с поне 200км/ч.

Айде неговия си живот може да не му е мил, но другите какво са му виновни?,че трябва да го лежат после

А на задната седалка с мен жена ми с бебешонката...
Та така внимавайте да не ви отнесе някой повярвал си, много бързо забравиха какво се случи миналата година

Re: Моторите и моторджиите
Бате колкото и да се трепят, кретени винаги ще има!
P.S.
И аз съм морист, но не ги оправдавам говедата които карат като безсмъртни.
P.S.
И аз съм морист, но не ги оправдавам говедата които карат като безсмъртни.
Довечера ще напускам малко снимки на добри мотористчета с несправедлива съдба 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ма то и аз карам, не ме рабирайте погрешно, даже малко ми е празна главата като се кача на мотор и много обичам да давам газ,затова като се затопли съм с повишено внимание просто знам какво е да те удари адреналина, но чак пък толкова... дойде ми в повече.
Неможах да го рабера, геройство ли е, вързал се е с някой че ше мине с висока скорост без светлини по отсечката ли
абсолютно безмозъчна постъпка.
Неможах да го рабера, геройство ли е, вързал се е с някой че ше мине с висока скорост без светлини по отсечката ли

Сътбата не е несправедлива по принцип 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
на входа на зоологическата срещу мен оня ден един с кросарка се беше качил прав с краката на седалката . разминахме се на косъм,свирнах му да внимава-тоя ми показа пръст. жив и здрав,ма ако се изчаластри ше земе да влезе през предното стъкло при мене и ше ме батиса и мене с твърдата си тиква....!
аз ги внимавам ако ги видя. ако не ги видя -да си се внимават сами!
аз ги внимавам ако ги видя. ако не ги видя -да си се внимават сами!
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Пак се почна сезона на малоумниците
... пожелавам на всички безаварийно шофиране...

---
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Е в петъка ходихме с бащами до КАТ Плевен да си взима новава книжка че му беше изтекъл срока и отидохме да видим катострофиралите коли. Тъкмо бяха докарали една не малка пистарка. Рамата се беше огънъла
,ауспуха се беше скъсал от удара
, задната вилка беше на части
. Катастрофата беше станала преди 2 часа на детелината на Ясен. Някакъв джип се сетил в последния момент да свие в ляво,разбирасе бил с ДЕСЕН ВОЛАН
и моториста се блъснал странично.. Каската беше спукана
и сложена на огледалото на мотора и имаше мозък в нея
. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Младоците с мотори , на моята възраст карат неразумно и рисковано , кантари от 160 до 200 на задна едно друго ,то си е готино де , но дасе кара на писта като е решил да прави такива експерименти.Иначена на моята приятелка чичой е моторист повече от 15 години и хората около него те са си една групичка към 20-тина мотористи са си доста разумни и карат внимателно.Сега започват съборите им и е много приятно да ги засичаш по магистралата. А отделно колегиалноста им е наниво
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- BuLdwAiZeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 93 BMW 325 TD
- Мечтае да кара: BMW E30 ///M3
Тази тема е разисквана сектирнайсе хиляди пъти....Повечето хора казват следното:ми те сами не се пазят, че ние ли да ги пазим, или аз на донори път не правя и много други.Почти всички ни обвиняват ,че караме безразсъдно, че сме били келеши и ред други глупости.ДА има и мотористи без грам мозък в главата,които карат бързо и неразумно .Но на кого му пука....дай да сложим всички под общ знаменател.ДА и аз карам своя мотор бързо, и сега знам че ще бъда наричан донор, камиказдзе, самоубиец и прочие но вече не ми пука.А истината е там че много,много повече мотористи умират в катастрофи причинени от автомобили отколкото от собствени грешки.Сега ще кажете ми той се движи с 300км/ч, как да го видя.Ами то аз с 80 се движех и пак не ме видяха.Пича като спре на СТОП-а (ако спре) се оглежда само за коли и в пове4ето случаи ВЪОБщЕ не ни виждат.А знаете ли мили колеги каква е тръпката да излизаш от завой със 150-160км/ч и да видиш как AUDI Q7 изпреварва VW TOUAREG.На мен лично ми спря тока.После 30 минути стоях в канавката и не можех да повярвам че съм жив. 

Защо излизаш от завой с такава скорост ? И второ купи си по-широко возило, което не се слива с обстановката.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
alexand написа:Защо излизаш от завой с такава скорост ? И второ купи си по-широко возило, което не се слива с обстановката.
Е това за по-широкото возило, сам ли го измисли?
Дай тогава всички да се метнем на по един рейс.
Kris написа:alexand написа:Защо излизаш от завой с такава скорост ? И второ купи си по-широко возило, което не се слива с обстановката.
Рейса не е достатъчно аграрно, по-добре комбайн

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
dimithur написа:Kris написа:alexand написа:Защо излизаш от завой с такава скорост ? И второ купи си по-широко возило, което не се слива с обстановката.
Рейса не е достатъчно аграрно, по-добре комбайн
неее, е това е перфектно и устройчово на мотористи, кисели дупета с коли и тн

40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3