Моторите и моторджиите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Моторите и моторджиите

Мнение от vld » 29 Мар 2010, 10:31

Здравейте колеги, времето се позатопли и моторджиите вече са доста активни.
Пиша тази тема за да напомня на всички да се оглеждат двапъти повече в огледалата,
провокиран съм от нещо което ми се случи в петък вечер.
Минавах си както обикновенно по околовръстното в посока от бул.България към Черни връх, необичайно беше, че на ОМВ имаше доста БМВ-та, нали збирката е в четвъртък, та затова се очудих, позагледах се дали няма да видя накой познат и си продължих.Както си карах с около стотина, вече след Шел-а почти без трафик и от нищото покрай мен профуча един Малоумник без включен фар :shock: , 100% без никакви светлини, видях го чак като ме подмина.
Караше с поне 200км/ч. :shock:
Айде неговия си живот може да не му е мил, но другите какво са му виновни?,че трябва да го лежат после :bang:
А на задната седалка с мен жена ми с бебешонката...

Та така внимавайте да не ви отнесе някой повярвал си, много бързо забравиха какво се случи миналата година :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Моторите и моторджиите

Мнение от Kris » 29 Мар 2010, 10:36

Бате колкото и да се трепят, кретени винаги ще има!

P.S.
И аз съм морист, но не ги оправдавам говедата които карат като безсмъртни.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 29 Мар 2010, 10:39

Довечера ще напускам малко снимки на добри мотористчета с несправедлива съдба :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 29 Мар 2010, 10:44

Ма то и аз карам, не ме рабирайте погрешно, даже малко ми е празна главата като се кача на мотор и много обичам да давам газ,затова като се затопли съм с повишено внимание просто знам какво е да те удари адреналина, но чак пък толкова... дойде ми в повече.
Неможах да го рабера, геройство ли е, вързал се е с някой че ше мине с висока скорост без светлини по отсечката ли :roll: :?: :kuku: абсолютно безмозъчна постъпка.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 29 Мар 2010, 10:45

Сътбата не е несправедлива по принцип ;)
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Мар 2010, 10:53

на входа на зоологическата срещу мен оня ден един с кросарка се беше качил прав с краката на седалката . разминахме се на косъм,свирнах му да внимава-тоя ми показа пръст. жив и здрав,ма ако се изчаластри ше земе да влезе през предното стъкло при мене и ше ме батиса и мене с твърдата си тиква....!
аз ги внимавам ако ги видя. ако не ги видя -да си се внимават сами!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 29 Мар 2010, 10:56

Пак се почна сезона на малоумниците :| ... пожелавам на всички безаварийно шофиране...
---

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 29 Мар 2010, 11:12

Те ако се пазят и ние ще ги пазим :clap:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 29 Мар 2010, 11:21

Е в петъка ходихме с бащами до КАТ Плевен да си взима новава книжка че му беше изтекъл срока и отидохме да видим катострофиралите коли. Тъкмо бяха докарали една не малка пистарка. Рамата се беше огънъла :shock: ,ауспуха се беше скъсал от удара :shock: , задната вилка беше на части :shock: . Катастрофата беше станала преди 2 часа на детелината на Ясен. Някакъв джип се сетил в последния момент да свие в ляво,разбирасе бил с ДЕСЕН ВОЛАН :bang: и моториста се блъснал странично.. Каската беше спукана :shock: и сложена на огледалото на мотора и имаше мозък в нея :shock: . :(
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 29 Мар 2010, 11:30

Младоците с мотори , на моята възраст карат неразумно и рисковано , кантари от 160 до 200 на задна едно друго ,то си е готино де , но дасе кара на писта като е решил да прави такива експерименти.Иначена на моята приятелка чичой е моторист повече от 15 години и хората около него те са си една групичка към 20-тина мотористи са си доста разумни и карат внимателно.Сега започват съборите им и е много приятно да ги засичаш по магистралата. А отделно колегиалноста им е наниво
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 93 BMW 325 TD
Мечтае да кара: BMW E30 ///M3

Мнение от BuLdwAiZeR » 29 Мар 2010, 14:00

Тази тема е разисквана сектирнайсе хиляди пъти....Повечето хора казват следното:ми те сами не се пазят, че ние ли да ги пазим, или аз на донори път не правя и много други.Почти всички ни обвиняват ,че караме безразсъдно, че сме били келеши и ред други глупости.ДА има и мотористи без грам мозък в главата,които карат бързо и неразумно .Но на кого му пука....дай да сложим всички под общ знаменател.ДА и аз карам своя мотор бързо, и сега знам че ще бъда наричан донор, камиказдзе, самоубиец и прочие но вече не ми пука.А истината е там че много,много повече мотористи умират в катастрофи причинени от автомобили отколкото от собствени грешки.Сега ще кажете ми той се движи с 300км/ч, как да го видя.Ами то аз с 80 се движех и пак не ме видяха.Пича като спре на СТОП-а (ако спре) се оглежда само за коли и в пове4ето случаи ВЪОБщЕ не ни виждат.А знаете ли мили колеги каква е тръпката да излизаш от завой със 150-160км/ч и да видиш как AUDI Q7 изпреварва VW TOUAREG.На мен лично ми спря тока.После 30 минути стоях в канавката и не можех да повярвам че съм жив. :angel:
Изображение

eVerY NiGhT In mY DrEaMs i tOuCH yOu i fEeL YoU- mY BMW ///M3 http://vbox7.com/play:9acbe8bb

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 29 Мар 2010, 14:43

Защо излизаш от завой с такава скорост ? И второ купи си по-широко возило, което не се слива с обстановката.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 29 Мар 2010, 14:47

alexand написа:Защо излизаш от завой с такава скорост ? И второ купи си по-широко возило, което не се слива с обстановката.

Е това за по-широкото возило, сам ли го измисли?

Дай тогава всички да се метнем на по един рейс.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 29 Мар 2010, 15:02

Kris написа:
alexand написа:Защо излизаш от завой с такава скорост ? И второ купи си по-широко возило, което не се слива с обстановката.

Рейса не е достатъчно аграрно, по-добре комбайн :weed:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Мар 2010, 16:35

dimithur написа:
Kris написа:

Рейса не е достатъчно аграрно, по-добре комбайн :weed:

неее, е това е перфектно и устройчово на мотористи, кисели дупета с коли и тн
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата