Крийте колите иде градушка !!!!
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Крийте колите иде градушка !!!!
Е сега в два часа започна да гърми после да пръска и чух как леко почва да чука викам крааай марш навънка и преместих колата под едно дърво сега започна да престава градушката и само дъжд обаче да ви предупредя щото кой знае накъде ще отиде действието се развива в Люлин,а топчетата беха малко по малки от орехи примерно лешници да кажеме
айде лека

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=164895 5 минути преди теб 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Важното е ,че сме преупредили макар и с риск гръмотевица да удари кабела за нета хахах смейте се...като тръгнах да местя колата без грам да помисля излезнах удариха ме 15-16 топчета прилоша ми и силно ми причерня едвам стигнах до колата преместих я и се хвърлих върху капака да ме бие мене,а не колата така или иначе бях ранен...
Айде лека и нека заключат някоя от темите

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
Spiro написа:Важното е ,че сме преупредили макар и с риск гръмотевица да удари кабела за нета хахах смейте се...като тръгнах да местя колата без грам да помисля излезнах удариха ме 15-16 топчета прилоша ми и силно ми причерня едвам стигнах до колата преместих я и се хвърлих върху капака да ме бие мене,а не колата така или иначе бях ранен...![]()
![]()
Баси, теб наистина яко те е треснала градушката.

5 мнения
• Страница 1 от 1