Ехх.. пак интриги... какво искат жените?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Ехх.. пак интриги... какво искат жените?

Мнение от acer » 17 Авг 2009, 13:28

Направих една ревизия тука и нещо па си викам аз ли съм виновен, че не съм доволен от резултата..

Мацките предпочитат секс, бицепси, коли, пари или секс, бицепси, пари, коли?!? нали разбира се като прибавим доза непукизъм по-голяма от тази на слон пред мравка и всичко си идва на мястото...??
Обаче, заобичаш ли ги, дори да можеш да имаш всяка друга, май им ставаш безинтересен?!? Вече почнах да си мисля какви ли не глупости, направо ще изперкам маниаци... Не съм я глезил, не съм мухльо, а така да ма нерви... а и пишката ми става :mhihi: Вярна ли е легендата, че като заобичаш момата и тя си обръща главата?!

- Няма изневяра, ама някви безцелеви лъжи, била на кафенце с някъв преди камара месеци (разбрах като свалих хисторито на скайп) и лъже и лъже, докато доказах противното - цел нулева. На кафе що са ходили не знам, но ебань не е имало, личи си по чата по-нататък интереса е само от негова страна, а и му звъннах на пича, че ме гонеше параноята да потвърди - наистина беше така... Ама, защо да ме лъже така бе... и си представете идеалната мацка, която не е капризна и прави разлика между 20 и 200лв... Там, където е текло пак ще потече... пак ще ме излъже, а кво е ебано чувството да знаеш, че докато тя е спала до теб и си бил искрен с нея, тя е таила тайни в нея, които никога си нямал да разбереш и в това време да си мислиш, че познаваш "стоката си"
Обидно ми е пичове, чувствам се като пълен идиот..
Последна промяна acer на 17 Авг 2009, 13:35, променена общо 1 път

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Авг 2009, 13:31

Нали не се опитваш да разбереш жените? :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Re: Ехх.. пак интриги... какво искат жените?

Мнение от flame » 17 Авг 2009, 13:33

acer написа:Вярна ли е легендата, че като заобичаш момата и тя си обръща главата?!

Не ;) Много зависи обаче как я обичаш ;)

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 17 Авг 2009, 13:41

Щом те е излъгала веднъж ще повтори.Едно куче научи ли се веднъж да си яде л.....а ще го прави винаги.А и според мен не си заслужава да си с човек който те гледа в очите и те лъже.Мога с ръка на сърцете че свестните жени вече почти ги няма или ако ги има са със сигурност над 26-27 год.Друго което мога да ти кажа със сигурност а и много жени могат да го потвърдят е,че една жена разбере ли че има някаква власт над теб било то от чувствата които изпитваш към нея тя малко или много губи интерес особено ако и угаждаш и я глезиш.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 17 Авг 2009, 13:44

Bogat-Beden написа:Нали не се опитваш да разбереш жените? :mhihi: :mhihi:

:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
Мечтае да кара: M5

Мнение от Pesho_1 » 17 Авг 2009, 13:51

Абе колега тва жената не е човек,я я пускай да бере гъби свиркай си и си гледай напред!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 17 Авг 2009, 14:33

да се влюбиш,означава здраво ДА СИ ГО НАбИЕШ :idea: :!: :idea:това и наркоманите вече не го прават
Последна промяна EBEEMVACIA на 17 Авг 2009, 14:34, променена общо 1 път
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 17 Авг 2009, 14:34

И аз бях на твоето място преди година. Според мен разкарвай я,след време ще ти мине.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 17 Авг 2009, 14:46

LiTtLeRoCk написа:...една жена разбере ли че има някаква власт над теб било то от чувствата които изпитваш към нея тя малко или много губи интерес особено ако и угаждаш и я глезиш.

EBEEMVACIA написа:да се влюбиш,означава здраво ДА СИ ГО НАбИЕШ :idea: :!: :idea:...

Хич не е приятно, ама :roll: Не, че ние мъжете не мислим за цици и дупета, ама сме далеч по-слаби играчи в социосредата от жените ми се струва :roll: Може би по-неопитните поне.
BMW only!

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Е46 M47N20

Мнение от Ludmil » 17 Авг 2009, 15:05

djvisage написа:....... Според мен разкарвай я,след време ще ти мине.

:yes:
... _______
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 17 Авг 2009, 15:17

кажи честно?!

Ти сериозно ли се ядосваш, че е отишла с някой на кафенце и не ти е казала?!?!? Ако е така имаш голям проблем и той е в теб. Всеки има право на личен живот, колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре за всички. ;) :idea:

Освен това, долкото разбрах си и чел в скайпа, не, че нещо ама това е много долно, НАИСТИНА! :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 17 Авг 2009, 15:22

vicho написа:кажи честно?!

Ти сериозно ли се ядосваш, че е отишла с някой на кафенце и не ти е казала?!?!? Ако е така имаш голям проблем и той е в теб. Всеки има право на личен живот, колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре за всички. ;) :idea:

Освен това, долкото разбрах си и чел в скайпа, не, че нещо ама това е много долно, НАИСТИНА! :idea:

Мдаааааа..... колегата е мноооого прав :confused:
А пък и това ако си го сътворил наистина да звъннеш на момъка....... незнам ама май найстина имаш кофти проблем :confused:
Дано и аз и Вичо да не сме прави......
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 17 Авг 2009, 15:23

Има една песен на хиподил Жените са за педерасти ;) Разкарвай я нема смисъл си тровиш живота с глупости...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID

Мнение от divna_ » 17 Авг 2009, 15:23

:yes: Евала Колега, много точно си го казал :)

acer, ако мацката ти е имала нещо по-така и е искала да остане скрито повярвай ми, че ще си последния човек , който ще разбере! А това със Скайпа и звъненето на момчето......... направо ме разби :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Авг 2009, 15:30

Кажи и ти честно... Ти сериозно ли няма да се ядосаш, ако разбереш, че приятелката ти е излязла тайно на кафе с някой супол, без да ти каже ?! Личен живот... Нищо против, ама нали за това са заедно, за да си споделят и т.н. ... Нека излезе, ама нека поне му каже, че ще излиза... Що проблема да е в него ?! Той какво е виновен :roll: Тя сливи ли има в устата, че не може да каже "Излизам с Пешо..." , а трябва той сам да разбира и то като й чете скайп-а... Нали именно като не му каже, значи ще има за какво да крие... Ако няма нищо между неговата и Пешо, за кво да не му каже... Така лека-полека се губи вярата на един-друг и връзката става еднаааа.... мнооого сложна работа, която се крепи именно на доверието м/у партньорите... Тя ще иска утре да отиде на дискотека "с приятелки", ама колегата ще почне да си блъска главата дали Пешо ще е там и дали не отива заради него... Ето заради това се ядосва колегата... Доста позната ситуация и го разбирам напълно... С една дума :arrow: жени......
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Следваща

Назад към Извън Темата