Ехх.. пак интриги... какво искат жените?
Модератор: Общи модератори
Ехх.. пак интриги... какво искат жените?
Направих една ревизия тука и нещо па си викам аз ли съм виновен, че не съм доволен от резултата..
Мацките предпочитат секс, бицепси, коли, пари или секс, бицепси, пари, коли?!? нали разбира се като прибавим доза непукизъм по-голяма от тази на слон пред мравка и всичко си идва на мястото...??
Обаче, заобичаш ли ги, дори да можеш да имаш всяка друга, май им ставаш безинтересен?!? Вече почнах да си мисля какви ли не глупости, направо ще изперкам маниаци... Не съм я глезил, не съм мухльо, а така да ма нерви... а и пишката ми става
Вярна ли е легендата, че като заобичаш момата и тя си обръща главата?!
- Няма изневяра, ама някви безцелеви лъжи, била на кафенце с някъв преди камара месеци (разбрах като свалих хисторито на скайп) и лъже и лъже, докато доказах противното - цел нулева. На кафе що са ходили не знам, но ебань не е имало, личи си по чата по-нататък интереса е само от негова страна, а и му звъннах на пича, че ме гонеше параноята да потвърди - наистина беше така... Ама, защо да ме лъже така бе... и си представете идеалната мацка, която не е капризна и прави разлика между 20 и 200лв... Там, където е текло пак ще потече... пак ще ме излъже, а кво е ебано чувството да знаеш, че докато тя е спала до теб и си бил искрен с нея, тя е таила тайни в нея, които никога си нямал да разбереш и в това време да си мислиш, че познаваш "стоката си"
Обидно ми е пичове, чувствам се като пълен идиот..
Мацките предпочитат секс, бицепси, коли, пари или секс, бицепси, пари, коли?!? нали разбира се като прибавим доза непукизъм по-голяма от тази на слон пред мравка и всичко си идва на мястото...??
Обаче, заобичаш ли ги, дори да можеш да имаш всяка друга, май им ставаш безинтересен?!? Вече почнах да си мисля какви ли не глупости, направо ще изперкам маниаци... Не съм я глезил, не съм мухльо, а така да ма нерви... а и пишката ми става

- Няма изневяра, ама някви безцелеви лъжи, била на кафенце с някъв преди камара месеци (разбрах като свалих хисторито на скайп) и лъже и лъже, докато доказах противното - цел нулева. На кафе що са ходили не знам, но ебань не е имало, личи си по чата по-нататък интереса е само от негова страна, а и му звъннах на пича, че ме гонеше параноята да потвърди - наистина беше така... Ама, защо да ме лъже така бе... и си представете идеалната мацка, която не е капризна и прави разлика между 20 и 200лв... Там, където е текло пак ще потече... пак ще ме излъже, а кво е ебано чувството да знаеш, че докато тя е спала до теб и си бил искрен с нея, тя е таила тайни в нея, които никога си нямал да разбереш и в това време да си мислиш, че познаваш "стоката си"
Обидно ми е пичове, чувствам се като пълен идиот..
Последна промяна acer на 17 Авг 2009, 13:35, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Нали не се опитваш да разбереш жените?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Re: Ехх.. пак интриги... какво искат жените?
acer написа:Вярна ли е легендата, че като заобичаш момата и тя си обръща главата?!
Не

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Щом те е излъгала веднъж ще повтори.Едно куче научи ли се веднъж да си яде л.....а ще го прави винаги.А и според мен не си заслужава да си с човек който те гледа в очите и те лъже.Мога с ръка на сърцете че свестните жени вече почти ги няма или ако ги има са със сигурност над 26-27 год.Друго което мога да ти кажа със сигурност а и много жени могат да го потвърдят е,че една жена разбере ли че има някаква власт над теб било то от чувствата които изпитваш към нея тя малко или много губи интерес особено ако и угаждаш и я глезиш.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
- Pesho_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
- Мечтае да кара: M5
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
да се влюбиш,означава здраво ДА СИ ГО НАбИЕШ
това и наркоманите вече не го прават

Последна промяна EBEEMVACIA на 17 Авг 2009, 14:34, променена общо 1 път
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
И аз бях на твоето място преди година. Според мен разкарвай я,след време ще ти мине.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
LiTtLeRoCk написа:...една жена разбере ли че има някаква власт над теб било то от чувствата които изпитваш към нея тя малко или много губи интерес особено ако и угаждаш и я глезиш.
EBEEMVACIA написа:да се влюбиш,означава здраво ДА СИ ГО НАбИЕШ![]()
![]()
...
Хич не е приятно, ама

BMW only!
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
djvisage написа:....... Според мен разкарвай я,след време ще ти мине.

... _______
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
кажи честно?!
Ти сериозно ли се ядосваш, че е отишла с някой на кафенце и не ти е казала?!?!? Ако е така имаш голям проблем и той е в теб. Всеки има право на личен живот, колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре за всички.
Освен това, долкото разбрах си и чел в скайпа, не, че нещо ама това е много долно, НАИСТИНА!
Ти сериозно ли се ядосваш, че е отишла с някой на кафенце и не ти е казала?!?!? Ако е така имаш голям проблем и той е в теб. Всеки има право на личен живот, колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре за всички.

Освен това, долкото разбрах си и чел в скайпа, не, че нещо ама това е много долно, НАИСТИНА!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
vicho написа:кажи честно?!
Ти сериозно ли се ядосваш, че е отишла с някой на кафенце и не ти е казала?!?!? Ако е така имаш голям проблем и той е в теб. Всеки има право на личен живот, колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре за всички.![]()
![]()
Мдаааааа..... колегата е мноооого прав

А пък и това ако си го сътворил наистина да звъннеш на момъка....... незнам ама май найстина имаш кофти проблем

Дано и аз и Вичо да не сме прави......
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
Ти сериозно ли се ядосваш, че е отишла с някой на кафенце и не ти е казала?!?!? Ако е така имаш голям проблем и той е в теб. Всеки има право на личен живот, колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре за всички.![]()
![]()

acer, ако мацката ти е имала нещо по-така и е искала да остане скрито повярвай ми, че ще си последния човек , който ще разбере! А това със Скайпа и звъненето на момчето......... направо ме разби

![]()
Кажи и ти честно... Ти сериозно ли няма да се ядосаш, ако разбереш, че приятелката ти е излязла тайно на кафе с някой супол, без да ти каже ?! Личен живот... Нищо против, ама нали за това са заедно, за да си споделят и т.н. ... Нека излезе, ама нека поне му каже, че ще излиза... Що проблема да е в него ?! Той какво е виновен

Real.Eyes.Realize.Real.Lies