Подарък за рожден ден ???
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Подарък за рожден ден ???
Колеги сиромашки години настъпиха...
На 20 съм студент и за лятото бачкам на бензиностанция... Приятелката ми има рожден ден в Събота, а аз имам 60 лева в джоба да и купа нещо...
Тя намекна, че не иска подарък, а ако може да отидеме някъде с колата за една вечер ( тя много обича патуванията )... От седмица си бия главата, какво бих могъл да направа с 60 лева за да направя този рожден ден незабравим за нея ( това ще и е първия рожден ден откакто сме заедно)... Къде бих могъл да я заведа за 60 лева
Пък и да намеря къде да я заведа са нищо да не и купя някак си не върви
Чудя се и се мая какво да направа и как да го направя с ограничените ми финансови възможности... Някакви нестандартни и оригинални предложения ?? Гледах Алексиевата къща в с. Гурголят ( апартамента е 50 лева и 10 лева гориво ще ме оправат ), ама няма как да и купя нещо ( в смисъл да говоря с хората там да и спретнат нещо да се зарадва ), да и купя нещо няма как... Другия вариянт е да е в нас и да се опитам аз да измисля нещо , ама какво да е за да я зарадвам ... Моля ви помагайте, че в чудо се виждам ?? Темата е напълно сериозна

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: Подарък за рожден ден ???
BMW_325 TDS написа:Колеги сиромашки години настъпиха...На 20 съм студент и за лятото бачкам на бензиностанция... Приятелката ми има рожден ден в Събота, а аз имам 60 лева в джоба да и купа нещо...
Тя намекна, че не иска подарък, а ако може да отидеме някъде с колата за една вечер ( тя много обича патуванията )... От седмица си бия главата, какво бих могъл да направа с 60 лева за да направя този рожден ден незабравим за нея ( това ще и е първия рожден ден откакто сме заедно)... Къде бих могъл да я заведа за 60 лева
Пък и да намеря къде да я заведа са нищо да не и купя някак си не върви
Чудя се и се мая какво да направа и как да го направя с ограничените ми финансови възможности... Някакви нестандартни и оригинални предложения ?? Гледах Алексиевата къща в с. Гурголят ( апартамента е 50 лева и 10 лева гориво ще ме оправат ), ама няма как да и купя нещо ( в смисъл да говоря с хората там да и спретнат нещо да се зарадва ), да и купя нещо няма как... Другия вариянт е да е в нас и да се опитам аз да измисля нещо , ама какво да е за да я зарадвам ... Моля ви помагайте, че в чудо се виждам ?? Темата е напълно сериозна
купуваш досва свещи и малко пилешко месо ( филе ) аз ще ти обясня на лично как да го сготвиш, а пък свещите си ги подреди сам

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Можеш да и подариш пюшена играчка и букет цветя - покания във вас и сготви нещо както каза колегата а после се отдайте на романтика
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Ти пак можеш да я заведеш и с това да и направиш страхотен подарък, ама трябва да вкараш много романтика. Много зависи какъв тип е тя. И не става да играеш роля, а да си естествен. Може и в Мак Доналдс да я заведеш, и да и подариш цветя, и тя да се чувства най- щастливата. Импровизирай без да се притесняваш и дори да се обърка нещо, вкарай го в сценария. Направи го като на игра- лесно и без да се напрягаш, щото жените усещат напрежението. Пък и да те усети напрегнат, да знае, че го правиш за нея. Успех!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Не човек, във всеки случай няма да е Мак Доналдс... Точно това е, че тя по София не обича да излиза.. Не обича кръчмите, заведенията, кафетата- хич не иска да ходиме там !!! Тя иска една хижичка примерно ( ама да не е мизерия ( хотелче ) ), абе каквото и да е, ама да е извън шумната и пренаселена София и ако може да сме си само двамата, да в спокойно ,романтично и с възможно по- малко хора...
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
BMW_325 TDS написа:Не човек, във всеки случай няма да е Мак Доналдс... Точно това е, че тя по София не обича да излиза.. Не обича кръчмите, заведенията, кафетата- хич не иска да ходиме там !!! Тя иска една хижичка примерно ( ама да не е мизерия ( хотелче ) ), абе каквото и да е, ама да е извън шумната и пренаселена София и ако може да сме си само двамата, да в спокойно ,романтично и с възможно по- малко хора...
имаше някъде в хипермаркетите промоция на палатки.. към 25лв.. тъкмо и ще имаш някой лев за едно хубаво вино и мезе

Колега,не е толкова важно дали ще и купиш подарък и какъв ще е тои,според мен трябва да я накараш да се чувства специална,незнам направи го по някакъв свои начин,едвали приятелката ти струва 60лв,невярвам и 600 да струва, така че каквото и да и купиш губи смисъл ако ти си като тапет,покажи и че това е неиният ден и че ти си неиния човек,както казаха и други колеги импровизираи и бъди естествен
Поздрави и успех

Поздрави и успех

boo
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
колега, има едни сребърни сърца (не са никак скъпи, мисля, че варират между 10 и 20 лева). На тях пише Best Friend. Чупят се през средата. Вземаш едно такова, като се осамотите, чупиш го пред нея, даваш й едната половинка, другата за тебе, измисляш нещо, което да й кажеш (без да я лъжеш) и да знаеш, че ще я зарадва много този жест. По Метро и/или Практикер има промоция на палатки за под 30 лева (щом пък имаш кола, може и там да пренощувате - на по-уединено, пак е тръпка, кво толкова). София не я познавам, ама може да отскочите до Витоша. Така де - схвана идеята: подарък със сантиментална стойност и малко дива природа или както тя иска - хижичка (виж тук http://bghotelite.com/hotels.html?key=7 )
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Добър подарък се прави с чувсто и от сърце не толкова с пари.Защо не и обясниш ,че нямаш финанси да и осигуриш кой знае какво,така тя ще приеме всичко с много по голямо признание ,защото ще си го направил с последните си пари.Не е срамно ,че имаш 60 лева тя ще те разбере.Другия вариант да и вземеш нещо на изплащане а другите пари да осигуриш вечерта.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
не е важно какъв ще е подаръка, а как ще го подариш
купи й цветя.
такива кончета, мечета, прасета и така нататък според мен е много тъпо.
вземи и 2 бутилки смазка на дюрекс и към хотела
не забравяй да си вържеш панделка на хобота

купи й цветя.
такива кончета, мечета, прасета и така нататък според мен е много тъпо.
вземи и 2 бутилки смазка на дюрекс и към хотела

не забравяй да си вържеш панделка на хобота

Казваш колегата да е спейшъл изненадата аStanchev написа:не забравяй да си вържеш панделка на хобота

Купи й червени рози братле...всичко друго е бошлаф според мен - мечета,скъпи дрънкулки... пък и да не говорим,че бюджета е ограничен

...ПП: и знай,че каквото и да й купиш я накарай да се усмихва другото няма толкова значение

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Сега в тая криза цените на хотели и всичко падна много... миналата седмица едни приятели си бяха взели цяла къща до софия за 20 лв... но тази оферта вече не важи... разрови се из интернет, или някой от тук ако се сети за нещо евтино, да го предложи, и да е близо до София/Перник
, за да не се хаби много гориво...
Ако не намериш друго, във вас/тях можете да си направите една прекрасна вечер...нещо свещи, цветя, бутилка вино... а като подаръче може някакво малко сребърно бижу например.
Успех, приятелю! След някоя година ти пожелавам да ни попиташ какво да направиш с 600000 лева.

Ако не намериш друго, във вас/тях можете да си направите една прекрасна вечер...нещо свещи, цветя, бутилка вино... а като подаръче може някакво малко сребърно бижу например.
Успех, приятелю! След някоя година ти пожелавам да ни попиташ какво да направиш с 600000 лева.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Братле, жените не се трогват от лъскави хотели и големи джанти...
Купи (или отрежи от някоя розова леха) една роза... само една.
Отиди в първата книжарница за красива хартия... и красива лента.
Купи една картичка без сълзливи послания по нея. Нещо просто и красиво... да кажем с детска рисунка на слънце на нея. Направи едно мини букетче с една роза. Нещо наистина малко и красиво.
Купи една бутилка Мартини... или ако искаш вино розе... каквото и да е (около 10лв. в Billa бяха аржентинските и са страхотни) за вечерта.
Хвани я за ръка и се разходете из града. Някой парк, ако искаш центъра дори... просто се разхождайте... виж какво хубаво време е навън привечер. Хванете си трамвая ако искаш. Просто направи нещо различно, което не правиш обикновено, за да го запомни.
Сготви нещо елементарно и просто бъди до нея. Не ти трябват хотели, лъскави басейни и темподобни. И на тях ще им дойде времето, чак ще се преситиш от тези комплексарски избиващини.
Гарантирам ти, че ако тази жена те обича, ще оцени всеки един малък жест. То нали знаеш... всички сме много добри акъл да даваме, ама и ние колко сме цъфнали и вързали е друга тема
Бъди себе си, еби им майката на парите.
Купи (или отрежи от някоя розова леха) една роза... само една.
Отиди в първата книжарница за красива хартия... и красива лента.
Купи една картичка без сълзливи послания по нея. Нещо просто и красиво... да кажем с детска рисунка на слънце на нея. Направи едно мини букетче с една роза. Нещо наистина малко и красиво.
Купи една бутилка Мартини... или ако искаш вино розе... каквото и да е (около 10лв. в Billa бяха аржентинските и са страхотни) за вечерта.
Хвани я за ръка и се разходете из града. Някой парк, ако искаш центъра дори... просто се разхождайте... виж какво хубаво време е навън привечер. Хванете си трамвая ако искаш. Просто направи нещо различно, което не правиш обикновено, за да го запомни.
Сготви нещо елементарно и просто бъди до нея. Не ти трябват хотели, лъскави басейни и темподобни. И на тях ще им дойде времето, чак ще се преситиш от тези комплексарски избиващини.
Гарантирам ти, че ако тази жена те обича, ще оцени всеки един малък жест. То нали знаеш... всички сме много добри акъл да даваме, ама и ние колко сме цъфнали и вързали е друга тема

Колега , според мен за до около 60 лв. , та дори и за по малко можеш да и купиш от някой цветарски магазин една кошница с естествени цветя , която според мен много ще я изненада , а и изглежда много добре. Стига само да ти се дават толкова пари за цветя.
Все пак масово се подаряват букети /които също са много хубави/ пред кошници и може да се изненада много от подаръка и да и остане много хубав спомен от тази изненада.
Все пак масово се подаряват букети /които също са много хубави/ пред кошници и може да се изненада много от подаръка и да и остане много хубав спомен от тази изненада.
стига с тая салата де... Кошница с цветя... какво да я прави, да я полива или... За 7 дни и помен няма да остане от какъвто и да е било букет. Тук се търси спомена,... романтиката.
ако много си я харесва, не пречи да и купи сребърни обеци за около 30-на лева, че и по-евтини има или гривничка за ръката, верижките за вратле вървят около 25 лева, пак от хубаво и чисто сребро, буквичката отделно.
Свещички, торта, шампанско или печено пиле, в градинката на "Кристал" и каквото и да било - изненада, става с останалите пари. Едно хубаво и ярко цвете, с атрактивна панделка е достатъчно да трогне една дама, дари и най-голямата фенка на цветя.
Другия вариант е да я изненада с билети за мечтан от нея филм, или просто дискретно да я бъзне, какво много си е харесала в последните дни, без тя да се усети. Ако е до 30-40 или 50 лева, отива с нея, купува и го и те ти подарък от сърце. После китка, цуни*гуни, и тя ще помни рождения си ден с него, докато е жива.
Ще ти дам пример... направих си рождения ден, като станах на 21 г. в градинката пред Кристал с едно печено пиле и една дузина приятели и няколко бири на една пейка. Още го помня.
За хотел и подарък тия 60 лева определено няма да ти стигнат. Намери друг вариант - заведи я някъде на разходка за няколко часа. И я изненадай с подаръче, на принципа на пикник.
Или нещо също сантиментално, за което също се сещам. Правила съм го... заведи я в сладкарница. Поръчай по едно парче торта, кажи дискретно на персонала, че тя има рожден ден. Сложи бързо свещичките /цифри е най-добре/ върх парчето и като ги запалите, кажи на по-висок глас "Честит рожден ден" - всички в сладкарницата, ще ти ръкопляскат. За нея определено ще бъде затрогващо.
Абе с други думи...
Идеята е, да се запомни жеста, не цветята. Да има тръпка, която, като я види или сложи, да се сеща. "Ааа, Той! От Него... ?

Свещички, торта, шампанско или печено пиле, в градинката на "Кристал" и каквото и да било - изненада, става с останалите пари. Едно хубаво и ярко цвете, с атрактивна панделка е достатъчно да трогне една дама, дари и най-голямата фенка на цветя.
Другия вариант е да я изненада с билети за мечтан от нея филм, или просто дискретно да я бъзне, какво много си е харесала в последните дни, без тя да се усети. Ако е до 30-40 или 50 лева, отива с нея, купува и го и те ти подарък от сърце. После китка, цуни*гуни, и тя ще помни рождения си ден с него, докато е жива.
Ще ти дам пример... направих си рождения ден, като станах на 21 г. в градинката пред Кристал с едно печено пиле и една дузина приятели и няколко бири на една пейка. Още го помня.

Или нещо също сантиментално, за което също се сещам. Правила съм го... заведи я в сладкарница. Поръчай по едно парче торта, кажи дискретно на персонала, че тя има рожден ден. Сложи бързо свещичките /цифри е най-добре/ върх парчето и като ги запалите, кажи на по-висок глас "Честит рожден ден" - всички в сладкарницата, ще ти ръкопляскат. За нея определено ще бъде затрогващо.
Абе с други думи...
Идеята е, да се запомни жеста, не цветята. Да има тръпка, която, като я види или сложи, да се сеща. "Ааа, Той! От Него... ?
Да караш Peugeot е страст!
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2