Концерта на Слави в Бургас

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Концерта на Слави в Бургас

Мнение от Vasko » 13 Авг 2009, 1:07

КОлеги, случайно някой да знае утре вечер в колко започва концерта на СЛАВИ в Бургас и на кой стадион и дали е възможно да се вредим за места ? Тези който не сме оттук и сме за малко -само за лятото нека ни бъде обяснено от знаещите .Предварително благодаря !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 13 Авг 2009, 2:10

Концерта е от 20:30 за стадион не мога да ти кажа билети предполагам, че ще има(винаги има и на място иначе знам, че се продават и в Домо и Технополис). Бях на 03.08 в Плевен беше УНИКАЛНО супер шоу. Даже ще ходя и в Пловдив на концерта не е за изпускане. Няма да съжеляваш ако отидеш.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Авг 2009, 2:40

Както е казал djДамян-"[url=http://www.vbox7.com/play:471fce71&start=158]аз бях на Слави на турнето-
беше тъпо-барах си парчето..
Викам му-що са праиш с тоз' смешния мАтор..."[/url]
ИзображениеИзображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 13 Авг 2009, 3:05

jordanov написа:Концерта е от 20:30 за стадион не мога да ти кажа билети предполагам, че ще има(винаги има и на място иначе знам, че се продават и в Домо и Технополис). Бях на 03.08 в Плевен беше УНИКАЛНО супер шоу. Даже ще ходя и в Пловдив на концерта не е за изпускане. Няма да съжеляваш ако отидеш.

Благодаря колега за инфото.Да, мислим да направим групово посещение - повече заради колежките тука иначе моето време отдавна отмина когато му ходех на концертите на Слави и се кефех ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 13 Авг 2009, 8:13

Bogat-Beden написа:Както е казал djДамян-"[url=http://www.vbox7.com/play:471fce71&start=158]аз бях на Слави на турнето-
беше тъпо-барах си парчето..
Викам му-що са праиш с тоз' смешния мАтор..."[/url]
ИзображениеИзображение

А аз на село имам 2 декара двор! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Назад към Извън Темата