Ударено БМВ
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ударено БМВ
Тази вечер, около 20ч. видях как удариха леко едно паркирано БМВ, 3-те серия, на цвят нещо като турско синьо, не знам как да го обясня съвсем. Беше паркирано на ул. Цар Асен в София (успоредна на Витоша дето е). Закачиха го отпред около левия калник и около левия фар.
Пиша тук, защото тъпотата на този, дето го удари беше безкрайна - на място, където дори и смарт не можеш да вкараш, при това съвсем очевидно оня се опита да вкара един сребрист ситроен, номер C 9293 XX
Той по-скоро го жулна, та едва ли има някакви големи щети, ама нахалното малко копеленце дори се развика на една жена наблизо, дето му направи забележка, та с един приятел за малко да излезем да му зашием 2 шамара.
Ако собственика на въпросното БМВ случайно чете тук - да знае какво се е случило. За допълнителна информация ще ме намерите във форума на VW със същия ник
Пиша тук, защото тъпотата на този, дето го удари беше безкрайна - на място, където дори и смарт не можеш да вкараш, при това съвсем очевидно оня се опита да вкара един сребрист ситроен, номер C 9293 XX
Той по-скоро го жулна, та едва ли има някакви големи щети, ама нахалното малко копеленце дори се развика на една жена наблизо, дето му направи забележка, та с един приятел за малко да излезем да му зашием 2 шамара.
Ако собственика на въпросното БМВ случайно чете тук - да знае какво се е случило. За допълнителна информация ще ме намерите във форума на VW със същия ник
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Евала за инфото колега!:yes:
Трябваше да оставиш бележка на БМВ-то с рег.№на виновника, в случай, че му е оставил спомен-драскотина по колицата после да си го търси!
Един приятел си намери колата с одраскана пр.броня, но за негово учудване на чистачката имаше бележка-"Съжалявам, че Ви причиних това, обадете се на тел.-........да покрия щетите!"
Наистина малко са хората в БГ, които ще се отнесат така към ситуация като тази!!!Моят човек му стана кеф за човечноста и се обади само за да благодари за постъпката с бележката и си мина щетата "на паркинг" !
Преди време една пи.ка с не каква да е кола, а Астън Мартин отпра пред мен огледалото на една Корса и леко и одра вратата в тясна уличка зад Съдебната палата, слезна, огледа си лъскачката, подритна огледалото под Корсата и си би камшика!
Беше с немска рег., та и по-големи щети да беше причинила, ходи я търси!
Какво и пречеше да си остави тел.и по късно да даде 20-30 лв. на човечеца дето сигурно е спестявал за тая Корса....!??Какво са за тая 25 г.кифла тия пари, дето сигурно за един(половин) маникюр ги оставя на "Витошка"!??

Трябваше да оставиш бележка на БМВ-то с рег.№на виновника, в случай, че му е оставил спомен-драскотина по колицата после да си го търси!
Един приятел си намери колата с одраскана пр.броня, но за негово учудване на чистачката имаше бележка-"Съжалявам, че Ви причиних това, обадете се на тел.-........да покрия щетите!"

Преди време една пи.ка с не каква да е кола, а Астън Мартин отпра пред мен огледалото на една Корса и леко и одра вратата в тясна уличка зад Съдебната палата, слезна, огледа си лъскачката, подритна огледалото под Корсата и си би камшика!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Браво колега! Регистрирал си се само за да ни споделиш тази информация,а дори и не караш от съответната марка. Евала 

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Тази кака ако е същата кара астъна кабрио и през зимата и забележет с летниtitto написа:Преди време една пи.ка с не каква да е кола, а Астън Мартин отпра пред мен огледалото на една Корса и леко и одра вратата в тясна уличка зад Съдебната палата, слезна, огледа си лъскачката, подритна огледалото под Корсата и си би камшика!Беше с немска рег., та и по-големи щети да беше причинила, ходи я търси!
Какво и пречеше да си остави тел.и по късно да даде 20-30 лв. на човечеца дето сигурно е спестявал за тая Корса....!??Какво са за тая 25 г.кифла тия пари, дето сигурно за един(половин) маникюр ги оставя на "Витошка"!??
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Bogat-Beden написа:Тази кака ако е същата кара астъна кабрио и през зимата и забележет с летниtitto написа:Преди време една пи.ка с не каква да е кола, а Астън Мартин отпра пред мен огледалото на една Корса и леко и одра вратата в тясна уличка зад Съдебната палата, слезна, огледа си лъскачката, подритна огледалото под Корсата и си би камшика!Беше с немска рег., та и по-големи щети да беше причинила, ходи я търси!
![]()
гуми...Имам го снимано..Понякога е и с Г55,абе все интересни трошки...Ама така е..
ми на тея сивото вещество им стига до толко, че да лапа и да гълта... всяка вечер ги гледам на Буда и планет.... а и тати бати или чичко паричко ше я опраат
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
EcLipSeR написа:Браво колега! Регистрирал си се само за да ни споделиш тази информация,а дори и не караш от съответната марка. Евала
Наистина браво.
Скоро така одраха колата на баща ми Опел Астра 2001 год.,и когато си тръгвал хората от близкия магазин му казали кой го е одрал и номера на колата.Намерихме колата и след нея и собственика,но той се направи на ни лук ял ни лук мирисал,и се наложи отвертката да поиграе малко на колата му,но малко.Да знае за другия път

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
EcLipSeR написа:Браво колега! Регистрирал си се само за да ни споделиш тази информация,а дори и не караш от съответната марка. Евала
Евала

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
pantzer3 написа:EcLipSeR написа:Браво колега! Регистрирал си се само за да ни споделиш тази информация,а дори и не караш от съответната марка. Евала
Евала
+1

- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Ударено БМВ
maxpayne написа:Тази вечер, около 20ч. видях как удариха леко едно паркирано БМВ, 3-те серия, на цвят нещо като турско синьо, не знам как да го обясня съвсем. Беше паркирано на ул. Цар Асен в София (успоредна на Витоша дето е). Закачиха го отпред около левия калник и около левия фар.
Има надежда че може и да се оправиме нкой ден!!!
Бравооо!

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
браво за постъпката
и на мен ми се беше случило подобно нещо: някаква влиза в паркинга с някакъв Ровър (не е голяма кола...) и ще се паркира. Място имаше поне за 3 коли обаче тая кат са засили да паркира и директно във вратата на един съсед. Едвам успях да запиша номера защото оная веднага са издуха от паркинга... После викнах съседа, ходихме в КАТ и ей такива...

и на мен ми се беше случило подобно нещо: някаква влиза в паркинга с някакъв Ровър (не е голяма кола...) и ще се паркира. Място имаше поне за 3 коли обаче тая кат са засили да паркира и директно във вратата на един съсед. Едвам успях да запиша номера защото оная веднага са издуха от паркинга... После викнах съседа, ходихме в КАТ и ей такива...
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2