Ударено БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Ударено БМВ

Мнение от maxpayne » 24 Юли 2009, 21:28

Тази вечер, около 20ч. видях как удариха леко едно паркирано БМВ, 3-те серия, на цвят нещо като турско синьо, не знам как да го обясня съвсем. Беше паркирано на ул. Цар Асен в София (успоредна на Витоша дето е). Закачиха го отпред около левия калник и около левия фар.

Пиша тук, защото тъпотата на този, дето го удари беше безкрайна - на място, където дори и смарт не можеш да вкараш, при това съвсем очевидно оня се опита да вкара един сребрист ситроен, номер C 9293 XX

Той по-скоро го жулна, та едва ли има някакви големи щети, ама нахалното малко копеленце дори се развика на една жена наблизо, дето му направи забележка, та с един приятел за малко да излезем да му зашием 2 шамара.

Ако собственика на въпросното БМВ случайно чете тук - да знае какво се е случило. За допълнителна информация ще ме намерите във форума на VW със същия ник

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 24 Юли 2009, 22:28

Евала за инфото колега!:yes:

Трябваше да оставиш бележка на БМВ-то с рег.№на виновника, в случай, че му е оставил спомен-драскотина по колицата после да си го търси!
Един приятел си намери колата с одраскана пр.броня, но за негово учудване на чистачката имаше бележка-"Съжалявам, че Ви причиних това, обадете се на тел.-........да покрия щетите!" :shock: Наистина малко са хората в БГ, които ще се отнесат така към ситуация като тази!!!Моят човек му стана кеф за човечноста и се обади само за да благодари за постъпката с бележката и си мина щетата "на паркинг" !
Преди време една пи.ка с не каква да е кола, а Астън Мартин отпра пред мен огледалото на една Корса и леко и одра вратата в тясна уличка зад Съдебната палата, слезна, огледа си лъскачката, подритна огледалото под Корсата и си би камшика! :evil: Беше с немска рег., та и по-големи щети да беше причинила, ходи я търси! :confused:Какво и пречеше да си остави тел.и по късно да даде 20-30 лв. на човечеца дето сигурно е спестявал за тая Корса....!??Какво са за тая 25 г.кифла тия пари, дето сигурно за един(половин) маникюр ги оставя на "Витошка"!?? :( :twisted:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 24 Юли 2009, 23:39

Браво колега! Регистрирал си се само за да ни споделиш тази информация,а дори и не караш от съответната марка. Евала :arrow:
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fiont » 25 Юли 2009, 0:47

EcLipSeR написа:Браво колега! Регистрирал си се само за да ни споделиш тази информация,а дори и не караш от съответната марка. Евала :arrow:

:yes:
boo

Потребител
Аватар

Мнение от maxpayne » 25 Юли 2009, 1:04

Пак съм аз. Колата беше е46 според мен, двувратка. Цвета беше ето такъв:

Изображение

Доста характерен за БМВ, но не знам как се води точно

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Юли 2009, 1:10

titto написа:Преди време една пи.ка с не каква да е кола, а Астън Мартин отпра пред мен огледалото на една Корса и леко и одра вратата в тясна уличка зад Съдебната палата, слезна, огледа си лъскачката, подритна огледалото под Корсата и си би камшика! :evil: Беше с немска рег., та и по-големи щети да беше причинила, ходи я търси! :confused:Какво и пречеше да си остави тел.и по късно да даде 20-30 лв. на човечеца дето сигурно е спестявал за тая Корса....!??Какво са за тая 25 г.кифла тия пари, дето сигурно за един(половин) маникюр ги оставя на "Витошка"!?? :( :twisted:
Тази кака ако е същата кара астъна кабрио и през зимата и забележет с летни :idea: гуми...Имам го снимано..Понякога е и с Г55,абе все интересни трошки...Ама така е.. :bgflag:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 25 Юли 2009, 1:32

Bogat-Beden написа:
titto написа:Преди време една пи.ка с не каква да е кола, а Астън Мартин отпра пред мен огледалото на една Корса и леко и одра вратата в тясна уличка зад Съдебната палата, слезна, огледа си лъскачката, подритна огледалото под Корсата и си би камшика! :evil: Беше с немска рег., та и по-големи щети да беше причинила, ходи я търси! :confused:Какво и пречеше да си остави тел.и по късно да даде 20-30 лв. на човечеца дето сигурно е спестявал за тая Корса....!??Какво са за тая 25 г.кифла тия пари, дето сигурно за един(половин) маникюр ги оставя на "Витошка"!?? :( :twisted:
Тази кака ако е същата кара астъна кабрио и през зимата и забележет с летни :idea: гуми...Имам го снимано..Понякога е и с Г55,абе все интересни трошки...Ама така е.. :bgflag:

ми на тея сивото вещество им стига до толко, че да лапа и да гълта... всяка вечер ги гледам на Буда и планет.... а и тати бати или чичко паричко ше я опраат

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 25 Юли 2009, 12:07

EcLipSeR написа:Браво колега! Регистрирал си се само за да ни споделиш тази информация,а дори и не караш от съответната марка. Евала :arrow:

Наистина браво.
Скоро така одраха колата на баща ми Опел Астра 2001 год.,и когато си тръгвал хората от близкия магазин му казали кой го е одрал и номера на колата.Намерихме колата и след нея и собственика,но той се направи на ни лук ял ни лук мирисал,и се наложи отвертката да поиграе малко на колата му,но малко.Да знае за другия път
:driving: :dunno: :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 25 Юли 2009, 12:32

Браво колега,дано хванете мръсника и си получи заслуженото

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 25 Юли 2009, 12:38

:clap: :clap:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 25 Юли 2009, 13:31

Евала :yes:
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Мнение от narcosan » 25 Юли 2009, 17:30

pantzer3 написа:

+1 :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
Мечтае да кара: само BMW

Мнение от Ivan_BMW » 26 Юли 2009, 11:24

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Re: Ударено БМВ

Мнение от xerial » 26 Юли 2009, 12:21

maxpayne написа:Тази вечер, около 20ч. видях как удариха леко едно паркирано БМВ, 3-те серия, на цвят нещо като турско синьо, не знам как да го обясня съвсем. Беше паркирано на ул. Цар Асен в София (успоредна на Витоша дето е). Закачиха го отпред около левия калник и около левия фар.

Пиша тук, защото тъпотата на този, дето го удари беше безкрайна - на място, където дори и смарт не можеш да вкараш, при това съвсем очевидно оня се опита да вкара един сребрист ситроен, номер C 9293 XX

Той по-скоро го жулна, та едва ли има някакви големи щети, ама нахалното малко копеленце дори се развика на една жена наблизо, дето му направи забележка, та с един приятел за малко да излезем да му зашием 2 шамара.

Ако собственика на въпросното БМВ случайно чете тук - да знае какво се е случило. За допълнителна информация ще ме намерите във форума на VW със същия ник

Има надежда че може и да се оправиме нкой ден!!!
Бравооо! :bowdown:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 26 Юли 2009, 12:45

браво за постъпката :yes:

и на мен ми се беше случило подобно нещо: някаква влиза в паркинга с някакъв Ровър (не е голяма кола...) и ще се паркира. Място имаше поне за 3 коли обаче тая кат са засили да паркира и директно във вратата на един съсед. Едвам успях да запиша номера защото оная веднага са издуха от паркинга... После викнах съседа, ходихме в КАТ и ей такива...

Следваща

Назад към Извън Темата