Малко смях за ограмотяване
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Малко смях за ограмотяване
чета си аз в един форум. и виждам обява за БМВ. Викам си я да я зърна. и се спуках от смях. Ето и обявата и първият пост след нея (няма да давам линк по понятни причини):

"продаве се бмв" Продавам Бмв 318 и 118 к. Ц, комби двигател М40 90 годин. Биало ел. Стукла, шибидакс, централно заклучване - добур вуншен вид цена 3200 лв. Тел 0897909***
От неграмотници бмв не копувам.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
"шибидакс" е номер едно.Ше влезе в употреба 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Azrail
- UFO Pilot
-
Хех... Аз лично най-много се смях на отговора - "От неграмотници БМВта не копувам" ... Яко 

MORE BEER!
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Azrail написа:Хех... Аз лично най-много се смях на отговора - "От неграмотници БМВта не копувам" ... Яко
И аз на това се посмях от сърце

Последна промяна Zik на 21 Яну 2005, 0:05, променена общо 1 път
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ма то е наи лесно да се смеете и какво като пише с грешки да не би да е по малко 4овек или кво ,даите да го убиеме с камани по този слу4аи понякои пак като по4нете да издребнявате имам предвид наи ве4е 4овека които го е пуснал поста направо е жалко да се 4ете аиде да по4неме да пускаме некви по хубави теми4ки нещо с образователна цел ,или смешни поне
не се 4увстваите задълже ни за вси4ко което про4ете те или вие направило неприятно впе4атление да го споделяте срамота е ве4е
тва нее офтопик ма пак се замислете малко
не се 4увстваите задълже ни за вси4ко което про4ете те или вие направило неприятно впе4атление да го споделяте срамота е ве4е
тва нее офтопик ма пак се замислете малко

dizelboy написа:...
Е за това говоря - да трагично е някой да се смее на нещо с което и той трябва да става за смях. Още повече, че постове написани на латиница или с много грешки тормозят останалите. Аз лично прочетох това което си написал 3 пъти с цел да те разбера. За тебе писане без грешки и препинателни знаци няма ли??? Опитах се да те разбера - но не ме разбирай погрешно - от толкова неграмотно написан пост не разбрах за какво говориш.

smoKing написа:уф, саму дазкъли карът беемветъ въф форумъ
Абе не е задължително, но от цитираната обява (пък и от отговора й) човек може да си помисли, че само неграмотници ги карат

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
audi V6 написа:Дизелбой, ще пораснеш и ще се научиш,

бухахаха... пич! утрепА всичката риба в Тихия океан с това изказване...
п.с. само се смея като вляза във форума, тук там нещо сериозно!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2