Помощ
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Помощ
Колеги ,след като при лек инцидент миналата седмица на автомагистрала Тракия от един камион изпадна греда точно пред кабриолета шофиран от брат ми ,който пък едва е вкарал колата в пътя докато спре след удара и две строшени на парчета джанти от лявата страна станаха причина да се сблъскаме с проблем ,който за мен е просто непонятен до момента а именно ,че човек дори с цената много пари не може да си купи така желаното нещо
ме кара да започвам да се отчайвам
Първо за щастие на Дилян му няма нищо ,второ на кабриолета му няма абсолютно нищичко ,но третия проблем остава , джантите , които търся под камък и дърво до там дето стига интернета и се използва рационално от себеподобните ми ,до момента няма и няма намиране.
Днес както и предишните дни не бяха разговори по телефона и мейли с поне 5 Европейски държави и само един човек от компания занимаваща се точно с джанти ми каза ,че имат една единствена но 4 по 100 мм ,което изобщо не ни върши работа за кабриолета
Да ви кажа все пак за какви джанти става въпрос
http://www.barracuda-wheels.com/we-ba/g ... d=starform
Barracuda Starform EVO "hyper black chrome"
Фирмата е Швейцарска , намират се в един малък град на река Рейн , Щайн ам Райн е точното название на градчето ,винаги са си имали два каталога :
1.Европейски
2.Швейцария
Изключително леки ,вероятно някакви по-специални сплави са вложени при производството им , като те са избирани и поръчвани от Швейцарския каталог .Още при закупуването на колата собственичката прилежно беше събрала всички документи на автомобила в оригиналната кожена папка ,там и до сега са документите и паспорта на джантите ,с които тя е преминала Щрасенферкерзамт-а и още в началото ми каза ,че е дала доста сериозна сума за тях.Проблема в момента е ,че те вече не са в производство , от фабриката ми казаха ,че даже нямат една едничка останала в някой склад , втора ръка почти нямат намиране из всевъзможните Европейски сайтове ,ако тук-там излезе нещо то не е определено нашият размер (7,5/18 ЕТ32 5/120 мм)
С този размер джантите седят на колата невероятно , всичко е изстискано до последният милиметър без да опират при никакви положения ...
Разговарям в последните дни и със Sibille Blaser ,бившата собственичка на колата и тя доста усилия влага да ни помогне ,но засега без успех
Сега ще ви покажа три снимки ,който не знае и не е видял това за което казвам ,нека да види три позиции - първа когато автомобила е в покой ,втора ,когато е в движение и трета как седят по профила на каросерията (абстрахирайте се от девойката , не е за майтап повода ,по който ви поствам снимките - благодаря за разбирането :-(
Има едно нещо сигурно а то е ,че докато има някакви надежди поне за намиране на 2 броя джанти втора ръка няма да се откажем ! В Швейцария миналата седмица се продадоха светкавично същите джанти в същите тоналности и конфигурация на шестограмните болтове на бордовете им и ако не ни беше изпреварил новия собственик щяхме да купим 4 броя ,защото ситуацията е много деликатна и нямаме право на избор ...
За други модели джанти изобщо не се говори ,ако ще да са най-златните Мкови :!:
Другия въпрос със заварки на парчетата също категорично отпада :!:
Може ли някой от вас да ни помогне с търсенето ,както и в случаите когато не разбирам от езика на сайта ,в който съм попаднал ,като например този на Френски език
http://www.comptoirdutuning.fr/jantes-a ... age-1.html
Много Ви моля за помощ
Георги Пенчев

Първо за щастие на Дилян му няма нищо ,второ на кабриолета му няма абсолютно нищичко ,но третия проблем остава , джантите , които търся под камък и дърво до там дето стига интернета и се използва рационално от себеподобните ми ,до момента няма и няма намиране.
Днес както и предишните дни не бяха разговори по телефона и мейли с поне 5 Европейски държави и само един човек от компания занимаваща се точно с джанти ми каза ,че имат една единствена но 4 по 100 мм ,което изобщо не ни върши работа за кабриолета

Да ви кажа все пак за какви джанти става въпрос

Barracuda Starform EVO "hyper black chrome"
Фирмата е Швейцарска , намират се в един малък град на река Рейн , Щайн ам Райн е точното название на градчето ,винаги са си имали два каталога :
1.Европейски
2.Швейцария
Изключително леки ,вероятно някакви по-специални сплави са вложени при производството им , като те са избирани и поръчвани от Швейцарския каталог .Още при закупуването на колата собственичката прилежно беше събрала всички документи на автомобила в оригиналната кожена папка ,там и до сега са документите и паспорта на джантите ,с които тя е преминала Щрасенферкерзамт-а и още в началото ми каза ,че е дала доста сериозна сума за тях.Проблема в момента е ,че те вече не са в производство , от фабриката ми казаха ,че даже нямат една едничка останала в някой склад , втора ръка почти нямат намиране из всевъзможните Европейски сайтове ,ако тук-там излезе нещо то не е определено нашият размер (7,5/18 ЕТ32 5/120 мм)

Разговарям в последните дни и със Sibille Blaser ,бившата собственичка на колата и тя доста усилия влага да ни помогне ,но засега без успех

Сега ще ви покажа три снимки ,който не знае и не е видял това за което казвам ,нека да види три позиции - първа когато автомобила е в покой ,втора ,когато е в движение и трета как седят по профила на каросерията (абстрахирайте се от девойката , не е за майтап повода ,по който ви поствам снимките - благодаря за разбирането :-(
Има едно нещо сигурно а то е ,че докато има някакви надежди поне за намиране на 2 броя джанти втора ръка няма да се откажем ! В Швейцария миналата седмица се продадоха светкавично същите джанти в същите тоналности и конфигурация на шестограмните болтове на бордовете им и ако не ни беше изпреварил новия собственик щяхме да купим 4 броя ,защото ситуацията е много деликатна и нямаме право на избор ...
За други модели джанти изобщо не се говори ,ако ще да са най-златните Мкови :!:
Другия въпрос със заварки на парчетата също категорично отпада :!:
Може ли някой от вас да ни помогне с търсенето ,както и в случаите когато не разбирам от езика на сайта ,в който съм попаднал ,като например този на Френски език

Много Ви моля за помощ

Георги Пенчев
Пенчев във Е39 форума имаме един колега във Франция http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... le&u=20224
Пиши му на ЛС. Предполагам, че може да ти помогне все с нещо.
- Penchev
- Сватбаря
-
WALL написа:Пенчев във Е39 форума имаме един колега във Франция http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... le&u=20224
Колега ,много ти благодаря за информацията

Ще му пратя л.с. да видя дали ще може да ми помогне

Имаше колеги ,които живеят по Холандия ,някой имаше по Скандинавията ама кои бяха

Проблема е ,че не всичко излиза от търсачката а местни сайтове не знам
Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз пък мисля,че на тва кабрио ще му тичат едни 18' или 19' халпина...и матор 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Penchev
- Сватбаря
-
Не , Алпини под път и над път във всякакви размери ако и да знам и да съзнавам колко квалитетни джанти са
Колата си има едно страхотно излъчване с тях ,доста хора непознати ме разпитваха по светофари за тях и колата покрай другото ,но най-важното е ,че си ги харесваме
На Любака кабриото е с 18 цола Алпини ,много са хубави и колата му изглежда супер ,но нещо липсва за мен лично в сравнение
Георги Пенчев

На Любака кабриото е с 18 цола Алпини ,много са хубави и колата му изглежда супер ,но нещо липсва за мен лично в сравнение
Георги Пенчев
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
№24 е май нали!?
http://www.thegarage.me.uk/acatalog/sho ... atalogBody
Contact Details
The Garage
270 Portland Road
Hove
East Sussex
England.BN3 5QU
Telephone
(08700) 332477
Fax
(08700) 332478
Contact Details
The Garage
270 Portland Road
Hove
East Sussex
England.BN3 5QU
Telephone
(08700) 332477
Fax
(08700) 332478

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Penchev
- Сватбаря
-
titto написа:№24 е май нали!?
Contact Details
The Garage
270 Portland Road
Hove
East Sussex
England.BN3 5QU
Telephone
(08700) 332477
Fax
(08700) 332478
Не , №25 са

Сега им пратих мейл да видим утре какво ще кажат

Георги Пенчев
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Аз не мога да помогна с нищо, но съм сигурна, че ще преобърнете света и ще намерите същите джантоци... Това кабрио наистина изглежда уникално с тези
Успех! Колеги, помагайте... и добре, че няма други по-сериозни поражения по Красотата и Дилянчо е ОК 

http://www.keratech.dk/group.asp?group=20
още един резултат - но точно hyper black chrome нещо ми се мусят търсачките, а и в тоя сайт не видях къде им е магазина/как се поръчва
още един резултат - но точно hyper black chrome нещо ми се мусят търсачките, а и в тоя сайт не видях къде им е магазина/как се поръчва

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Не само, ще ги намерим, ами и ще ги домъкнем до БГ....!Apassionata написа:Аз не мога да помогна с нищо, но съм сигурна, че ще преобърнете света и ще намерите същите джантоци... Това кабрио наистина изглежда уникално с тезиУспех! Колеги, помагайте... и добре, че няма други по-сериозни поражения по Красотата и Дилянчо е ОК

Някъде по 1 Паунд на кг.е доставката!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5