Да се построят ли писти за гонки?!
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Да се построят ли писти за гонки?!
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=145796
Странно как някои с повечко пари не го е направил вече
Странно как някои с повечко пари не го е направил вече

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Хич не е странно. Построяването на една писта е сериозна инвестиция, която няма да се изплати в обозримо бъдеще. Иначе би било много хубаво.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Ми аз мисля че доста бързо ще се избие такава инвестиция
И не говориме за държавата ами за някое частно лице да я направи
Държавата е ясно че няма да се заеме с нещо полезно 

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
ДА!!! Определено трябва да се направи нещо по въпроса , дори минимален вход от 5 лева да има примерно , парите ще се избият доста бързо както казаха преди мен, идва проблема обаче с оговарянето на срещите ,че не е една беля BMW , VW, HONDA , TUNING.BG 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Feanor
- ентусиаст
-
(bubsa) написа:Ми аз мисля че доста бързо ще се избие такава инвестиция
...защото?

Трябва да привлечеш достатъчно хора, че да има кой да се навие да рекламира там и да ти дава достатъчно пари, които да ти покрият поддръжката на пистата, плюс заплати на персонала. И да остане нещо отгоре, което да ти изплаща строежа. Който хич не е евтин. Има хляб в тая работа, няма съмнение, но не виждам как ще стане "доста бързо".
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Feanor написа:(bubsa) написа:Ми аз мисля че доста бързо ще се избие такава инвестиция
...защото?
Трябва да привлечеш достатъчно хора, че да има кой да се навие да рекламира там и да ти дава достатъчно пари, които да ти покрият поддръжката на пистата, плюс заплати на персонала. И да остане нещо отгоре, което да ти изплаща строежа. Който хич не е евтин. Има хляб в тая работа, няма съмнение, но не виждам как ще стане "доста бързо".
Колега,помниш ли събота и няделя на Божурище колко хора идваха?Ако се направи като хората да става са дрифт,драг италянско и други си е доста изгоден бизнес

Ако както каза колегата по-гора се направи и срещите на клубовете да са тамоще по-добре и т.н.
Направи си сметка ако входа е 5лв

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
знаеш ли колко декара трябват и колко хасфалт 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Feanor
- ентусиаст
-
(bubsa) написа:Направи си сметка ако входа е 5лв
Направи сметка колко струва строежа и поддръжката на една писта. 5 лв вход са капка в морето.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Не съм казал че е ефтино,но и също така мисля че има доста хора за които тази инвестиция няма да е нищо особенно като пари и ще могат да изчакат известно време да се изплати.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ми по принцип така както сме 20000 потребители на този форум, ако съберем по 10 лева ще са що годе достатъчни за да започнем такъв проект и за да си я направим за нас
пък нищо не ни пречи да се покажем като организиран и голям форум, който може да се заеме с нещо толкова голямо.
Инвестицията съвсем лесно може да се избие като се отдава на други форуми за сбирки и подобни
пък нищо не ни пречи да се покажем като организиран и голям форум, който може да се заеме с нещо толкова голямо.
Инвестицията съвсем лесно може да се избие като се отдава на други форуми за сбирки и подобни

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:ми по принцип така както сме 20000 потребители на този форум, ако съберем по 10 лева ще са що годе достатъчни за да започнем такъв проект и за да си я направим за нас
С тея пари и място няма да може да се купи

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и после всеки ще драпа,че е негово и щe се прави на ощипан за 5лв вход като някои индивиди на бмв-събор 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
За една истински професионална писта с асфалт дето няма да се отвори след 2 сезона един квадратен метър струва доста доста пари и с тези 200 000 хиляди си баш за никъде 

Последна промяна add1cted на 02 Юни 2009, 14:10, променена общо 1 път
There is no replacement for displacement
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3