Дясен волан
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Дясен волан
По стечение на обстоятелствата трябва спешно да се вземе някъв бус за работа, но има и други разходи и финансите стигат за някъв гаден от рода на mitsybishy L400. За същите пари спокойно от англия се взима vito 2003-2004 обаче с дясен волан... Свиква ли се? Опасно? Може ли да се обърне кормилото на вито?
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
ми аз карам сега с десен волан,нищо особенно,много бързо свикнах а изпреварванията не са ми никав проблем,ако си намериш нужните 4асти можеш да обарнеш волана
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Вземай смело Вито-то и няма да съжеляваш! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Напоследък започвам да се притеснявам, че в някакъв момент ще обърнат движението заради всички коли с десен волан дето се навъдиха
Иначе по темата - при нас има две служебни БМВ-та с десен волан. Говорил съм с шофьорите им много по този въпрос, но и двамата казват, че не им е никакъв проблем и се свиква бързо. Още повече, че те през деня карат десен волан, а след работа си карат техните коли с нормален.

Иначе по темата - при нас има две служебни БМВ-та с десен волан. Говорил съм с шофьорите им много по този въпрос, но и двамата казват, че не им е никакъв проблем и се свиква бързо. Още повече, че те през деня карат десен волан, а след работа си карат техните коли с нормален.
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Абе, може да ви прозвучи смешно, ама да ви кажа на бащата един колега какво направил. Купи си Ленд Роувър Фриилендър от Острова и понеже много пътува извънградско и му е малко тегавко с изпреварването, та бяхме седнали една вечер у нас и му предложих на майтап една системка, а той взе, че я наррави
Залепи до огледалото за обратно виждане едно по-голямо огледало, а на тавана над лявото място сложи едно друго огледало...и така се получава система от огледала и фактически като погледнеш огледалото, което ти е на предния джам, до това за задно, и виждаш какво става отпред...все едно си имаш камера отпред на левия калник и виждаш дали идват коли отсреща
Малко побългарихме джипката, ама по-добре, отколкото да ядеме жито после!

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Pitbull_Germany написа:Абе, може да ви прозвучи смешно, ама да ви кажа на бащата един колега какво направил. Купи си Ленд Роувър Фриилендър от Острова и понеже много пътува извънградско и му е малко тегавко с изпреварването, та бяхме седнали една вечер у нас и му предложих на майтап една системка, а той взе, че я нарравиЗалепи до огледалото за обратно виждане едно по-голямо огледало, а на тавана над лявото място сложи едно друго огледало...и така се получава система от огледала и фактически като погледнеш огледалото, което ти е на предния джам, до това за задно, и виждаш какво става отпред...все едно си имаш камера отпред на левия калник и виждаш дали идват коли отсреща
Малко побългарихме джипката, ама по-добре, отколкото да ядеме жито после!

- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
с десния волан се свиква, но иzванградско е опасно иzпреварването. тряя да не иzпреварва6.
Освен това имай в предид 4е буса е голям, и по тесни паркинги е малко кофти с десния волан ако не си свикнал. аz веднаж така zамалко да се zакле6тя на един паркинг с една S-класа с десен волан
и zакво 6е zима6 Вито??? Туй е егати и раждясалиа кенеф според мен. Дори и 2002г ве4е са по4нали да раzдиасват. Много кофти им е ка4еството. Според мен Фолксваген Транспортер или Мерцедес Спринтер, но не Вито!!!
Освен това имай в предид 4е буса е голям, и по тесни паркинги е малко кофти с десния волан ако не си свикнал. аz веднаж така zамалко да се zакле6тя на един паркинг с една S-класа с десен волан

и zакво 6е zима6 Вито??? Туй е егати и раждясалиа кенеф според мен. Дори и 2002г ве4е са по4нали да раzдиасват. Много кофти им е ка4еството. Според мен Фолксваген Транспортер или Мерцедес Спринтер, но не Вито!!!

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Абе и аз съм чувал от няколко души, които карат англичанки, че въобще не се свиквало трудно...даже за няколко дни и вече си готов. Извънградско вече не знам...мойто откритие ми казаха, че работело перфектно...стига тоя до теб да не е много висок 

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Не, наистина, имам приятели с коли десен волан и викат че за два-три дни се свиква. При изпреварване понякога Евгени като е зад камион например и няма видимост се изнася надясно и гледа дали има кола.
А Вито-то е супер, върви перфектно и не създава никакви ядове.
А Вито-то е супер, върви перфектно и не създава никакви ядове.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
Абе я не се занимавай с глупости.
Хич не ги слушай, свиквало се дрън, дрън.
Кой се минал минал хайде стига с тоя автоджамбазки мит за евтините хубави британки. Евтини са щото само ние българите като най-големите баламурници купуваме за каране отсам Ламанша.
Първо купуваш кола за бизнес от която освен надеждност очакваш и сигурност за себе си или персонала. Със сигурност ще пътува доста по пътищата, а на извънградско при днешното натоварено високоскоростно движение си е жива мъка да дебнеш за насрещни, а от дясно си е приключение.
Замисли се дали си струва за икономисани 3-4хил. лв да рискуваш своя живот, на своите близки или живота на чужди непознати хора.
Баси цената на живота!
Хич не ги слушай, свиквало се дрън, дрън.
Кой се минал минал хайде стига с тоя автоджамбазки мит за евтините хубави британки. Евтини са щото само ние българите като най-големите баламурници купуваме за каране отсам Ламанша.
Първо купуваш кола за бизнес от която освен надеждност очакваш и сигурност за себе си или персонала. Със сигурност ще пътува доста по пътищата, а на извънградско при днешното натоварено високоскоростно движение си е жива мъка да дебнеш за насрещни, а от дясно си е приключение.
Замисли се дали си струва за икономисани 3-4хил. лв да рискуваш своя живот, на своите близки или живота на чужди непознати хора.
Баси цената на живота!
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3