Дребни хулиганчета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Дребни хулиганчета

Мнение от ///M3 » 17 Фев 2009, 23:08

Обяснете ми, колеги, моля ви се, че явно аз не разбирам, за какво им е на наркоманчетата нещастни емблема от БМВ??? :evil: :evil: И то от тези турските, дет съм броил 4лв за нея, ама понеже лъскава, още само на 1 седмица... Добре бе, поне като я крадат не може ли да я свалят по-културно, а трябва да ми дерат капака до ламарината??! Обаче задната, понеже е присаждана и е лепена яко, не са успели да я свалят и/или някой ги е видял и са си тръгнали. Тва е бах ти тъпото чувство да си тръгнеш от работа и да си намериш колата с изкормена /буквално така изглежда/ емблема отпред. Сигурен съм, че не съм единствен, ама човек като си излее мъката и уж му поолеква. :roll:

На предния капах се виждаха отпечатъци от пръсти, ама след разговор с полицията се оказа, че няма кой да се занимава оттам да търси дребни хулиганчета. :(

Моля, споделете и вие вашия "опит" с дребните хулигани.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 17 Фев 2009, 23:18

Моята я откраднаха пред вратата на двора на къщата на нашите,докато им бях на гости.Наркоманчетата спиране нямат,освен да дебнеш с пушка.На никой полицай не му се занимава с това.Въпреки,че това им е работата,няма значение дали е емблема за 3лв. или огледало за 250лв.Въпросът е принципен.Но следващия път като ходя при родителите си ще си взема и пушката,за мен друго решение няма.

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 17 Фев 2009, 23:18

същата тъпотия ни се случи на паркинга пред техномаркет в Пловдив,пълни боклуци а им еба маиката ама наще са били маистори и капака небеше одраскан

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БАГЕР
Детайли за колата: 4 ВРАТА

бмв

Мнение от m3 metanoviq » 17 Фев 2009, 23:22

докаде сетигна българия :++
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 17 Фев 2009, 23:36

Една вечер на колегата ми му откраднаха стъклото на страничното огледало на аудито на другата вечер му звънят двама от СОТ и го питат да ти липсва нещо по колата и му го връщат.Хванали мизерниците точно като го свалят,но явно ти си нямал този късмет колега
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 17 Фев 2009, 23:45

Моята също я свиха и то привечер около 17 ч., по-късно вечерта ми свиха и емблемата от единия тас... какво да ви кажа, не мисля, че са наркоманчета, по-скоро дечурлига...
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 18 Фев 2009, 0:08

Май се стигна до там че да се молим да са майстори поне да не нанасят допълнителни щети :confused:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 18 Фев 2009, 0:09

И мойта я свиха миналата година през деня около 16:00 докато бях на уроци по математика :mhihi: Точно на руски паметник там по уличките... може и да не са наркоманчета... няма и на кой да я продадат.. може други като нас с бмв-та .... тяхната емблема обаче я няма... защо да дават пари като може да си гепят ;)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Re: Дребни хулиганчета

Мнение от datcho » 18 Фев 2009, 0:19

///M3 написа:Обяснете ми, колеги, моля ви се, че явно аз не разбирам, за какво им е на наркоманчетата нещастни емблема от БМВ??? :evil: :evil: И то от тези турските, дет съм броил 4лв за нея, ама понеже лъскава, още само на 1 седмица... Добре бе, поне като я крадат не може ли да я свалят по-културно, а трябва да ми дерат капака до ламарината??! Обаче задната, понеже е присаждана и е лепена яко, не са успели да я свалят и/или някой ги е видял и са си тръгнали. Тва е бах ти тъпото чувство да си тръгнеш от работа и да си намериш колата с изкормена /буквално така изглежда/ емблема отпред. Сигурен съм, че не съм единствен, ама човек като си излее мъката и уж му поолеква. :roll:

На предния капах се виждаха отпечатъци от пръсти, ама след разговор с полицията се оказа, че няма кой да се занимава оттам да търси дребни хулиганчета. :(

Колега, разбирам ти мъката , но мислиш ли, че тая ТУРСКА емблема за 4лв. заслужава цяла тема?
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 18 Фев 2009, 0:21

datcho написа:
///M3 написа:Обяснете ми, колеги, моля ви се, че явно аз не разбирам, за какво им е на наркоманчетата нещастни емблема от БМВ??? :evil: :evil: И то от тези турските, дет съм броил 4лв за нея, ама понеже лъскава, още само на 1 седмица... Добре бе, поне като я крадат не може ли да я свалят по-културно, а трябва да ми дерат капака до ламарината??! Обаче задната, понеже е присаждана и е лепена яко, не са успели да я свалят и/или някой ги е видял и са си тръгнали. Тва е бах ти тъпото чувство да си тръгнеш от работа и да си намериш колата с изкормена /буквално така изглежда/ емблема отпред. Сигурен съм, че не съм единствен, ама човек като си излее мъката и уж му поолеква. :roll:

Колега, разбирам ти мъката или яростта, но мислиш ли, че тая ТУРСКА емблема за 4лв. заслужава цяла тема?

Аз мисля че въпросът е принципен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 18 Фев 2009, 0:39

Естествено, че въпроса е принципен!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 18 Фев 2009, 0:51

Аз мога да се похваля с най-културно откраднатата емблема :)
Моята предна, една вечер миналата зима, я свалиха и на нейно място ми сложиха стара изтъркана. Европейска работа!

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 18 Фев 2009, 0:59

someone написа:Аз мога да се похваля с най-културно откраднатата емблема :)
Моята предна, една вечер миналата зима, я свалиха и на нейно място ми сложиха стара изтъркана. Европейска работа!
хахаха късметлия

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 18 Фев 2009, 1:07

Garribaldi написа:И мойта я свиха миналата година през деня около 16:00 докато бях на уроци по математика :mhihi: Точно на руски паметник там по уличките... може и да не са наркоманчета... няма и на кой да я продадат.. може други като нас с бмв-та .... тяхната емблема обаче я няма... защо да дават пари като може да си гепят ;)

Ето това е грозно друг колега да ти оскверни колата, като му се свидят 4 лева за емблема, пък била тя и турска. Като няма 4 лв, да слиза от БМВ-то и да се мята на някоя дето емблемата и е в магазините за 1 лев
Има много коли и ....BMW
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 18 Фев 2009, 1:13

datcho написа:

Колега, разбирам ти мъката , но мислиш ли, че тая ТУРСКА емблема за 4лв. заслужава цяла тема?

Пич, първо въпросът е принципен - днес емблемата, утре цялата кола. А и надали колегата го боли за една емблема за 4 лв., а по-скоро, че заради тия 4 лв. сега ще трябва да кихне около 300 за пребоядисване на капака, понеже е на трътка!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Следваща

Назад към Извън Темата