Дребни хулиганчета
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Дребни хулиганчета
Обяснете ми, колеги, моля ви се, че явно аз не разбирам, за какво им е на наркоманчетата нещастни емблема от БМВ???
И то от тези турските, дет съм броил 4лв за нея, ама понеже лъскава, още само на 1 седмица... Добре бе, поне като я крадат не може ли да я свалят по-културно, а трябва да ми дерат капака до ламарината??! Обаче задната, понеже е присаждана и е лепена яко, не са успели да я свалят и/или някой ги е видял и са си тръгнали. Тва е бах ти тъпото чувство да си тръгнеш от работа и да си намериш колата с изкормена /буквално така изглежда/ емблема отпред. Сигурен съм, че не съм единствен, ама човек като си излее мъката и уж му поолеква.
На предния капах се виждаха отпечатъци от пръсти, ама след разговор с полицията се оказа, че няма кой да се занимава оттам да търси дребни хулиганчета.
Моля, споделете и вие вашия "опит" с дребните хулигани.

На предния капах се виждаха отпечатъци от пръсти, ама след разговор с полицията се оказа, че няма кой да се занимава оттам да търси дребни хулиганчета.

- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
Моята я откраднаха пред вратата на двора на къщата на нашите,докато им бях на гости.Наркоманчетата спиране нямат,освен да дебнеш с пушка.На никой полицай не му се занимава с това.Въпреки,че това им е работата,няма значение дали е емблема за 3лв. или огледало за 250лв.Въпросът е принципен.Но следващия път като ходя при родителите си ще си взема и пушката,за мен друго решение няма.
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
същата тъпотия ни се случи на паркинга пред техномаркет в Пловдив,пълни боклуци а им еба маиката ама наще са били маистори и капака небеше одраскан
- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
- borislav
- младши ентусиаст
-
Една вечер на колегата ми му откраднаха стъклото на страничното огледало на аудито на другата вечер му звънят двама от СОТ и го питат да ти липсва нещо по колата и му го връщат.Хванали мизерниците точно като го свалят,но явно ти си нямал този късмет колега

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Моята също я свиха и то привечер около 17 ч., по-късно вечерта ми свиха и емблемата от единия тас... какво да ви кажа, не мисля, че са наркоманчета, по-скоро дечурлига...
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Май се стигна до там че да се молим да са майстори поне да не нанасят допълнителни щети 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
И мойта я свиха миналата година през деня около 16:00 докато бях на уроци по математика
Точно на руски паметник там по уличките... може и да не са наркоманчета... няма и на кой да я продадат.. може други като нас с бмв-та .... тяхната емблема обаче я няма... защо да дават пари като може да си гепят 

- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
Re: Дребни хулиганчета
///M3 написа:Обяснете ми, колеги, моля ви се, че явно аз не разбирам, за какво им е на наркоманчетата нещастни емблема от БМВ???![]()
И то от тези турските, дет съм броил 4лв за нея, ама понеже лъскава, още само на 1 седмица... Добре бе, поне като я крадат не може ли да я свалят по-културно, а трябва да ми дерат капака до ламарината??! Обаче задната, понеже е присаждана и е лепена яко, не са успели да я свалят и/или някой ги е видял и са си тръгнали. Тва е бах ти тъпото чувство да си тръгнеш от работа и да си намериш колата с изкормена /буквално така изглежда/ емблема отпред. Сигурен съм, че не съм единствен, ама човек като си излее мъката и уж му поолеква.
![]()
На предния капах се виждаха отпечатъци от пръсти, ама след разговор с полицията се оказа, че няма кой да се занимава оттам да търси дребни хулиганчета.![]()
Колега, разбирам ти мъката , но мислиш ли, че тая ТУРСКА емблема за 4лв. заслужава цяла тема?
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
datcho написа:///M3 написа:Обяснете ми, колеги, моля ви се, че явно аз не разбирам, за какво им е на наркоманчетата нещастни емблема от БМВ???![]()
![]()
На предния капах се виждаха отпечатъци от пръсти, ама след разговор с полицията се оказа, че няма кой да се занимава оттам да търси дребни хулиганчета.![]()
Колега, разбирам ти мъката или яростта, но мислиш ли, че тая ТУРСКА емблема за 4лв. заслужава цяла тема?
Аз мисля че въпросът е принципен.
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Аз мога да се похваля с най-културно откраднатата емблема
Моята предна, една вечер миналата зима, я свалиха и на нейно място ми сложиха стара изтъркана. Европейска работа!

Моята предна, една вечер миналата зима, я свалиха и на нейно място ми сложиха стара изтъркана. Европейска работа!
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
хахаха късметлияsomeone написа:Аз мога да се похваля с най-културно откраднатата емблема
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Garribaldi написа:И мойта я свиха миналата година през деня около 16:00 докато бях на уроци по математикаТочно на руски паметник там по уличките... може и да не са наркоманчета... няма и на кой да я продадат.. може други като нас с бмв-та .... тяхната емблема обаче я няма... защо да дават пари като може да си гепят
Ето това е грозно друг колега да ти оскверни колата, като му се свидят 4 лева за емблема, пък била тя и турска. Като няма 4 лв, да слиза от БМВ-то и да се мята на някоя дето емблемата и е в магазините за 1 лев
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
datcho написа:///M3 написа:Обяснете ми, колеги, моля ви се, че явно аз не разбирам, за какво им е на наркоманчетата нещастни емблема от БМВ???![]()
![]()
Колега, разбирам ти мъката , но мислиш ли, че тая ТУРСКА емблема за 4лв. заслужава цяла тема?
Пич, първо въпросът е принципен - днес емблемата, утре цялата кола. А и надали колегата го боли за една емблема за 4 лв., а по-скоро, че заради тия 4 лв. сега ще трябва да кихне около 300 за пребоядисване на капака, понеже е на трътка!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2