Работа
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Работа
Колеги някой може ли да ми каже нещо за тази фирма
http://www.driverbg.net/cgi-bin/joboffer?n=48&w=1227433680&ser=
Измамници ли са ?
http://www.driverbg.net/cgi-bin/joboffer?n=48&w=1227433680&ser=
Измамници ли са ?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Заплатата в лева ли е? Имай в предвид че Норвегия е невероятно скъпа страна! Бях там през 2000 - 2002г, малка наливна бира в заведение беше над 10лв! 

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
delete post
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- kubica
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 318i 143PS
- Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят
това е тип обява резачка (телефона е импулсен) обаждаш се, мотат те 10-15 минути и се оказва че са ти дръпнали по 3 евро на минута за разговора, а често се стига и до 2-ри разговор ако клъвнеш...сега е много модерно така да се изкарват пари...
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
@kubica как разбра, че точно тази обява е такава? От номера на телефона ли си направи извода?
004799282633
004799282633
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
хммм,наистина защо не провериш първо по мейл,или да се обадиш на тоя номер от поща или кабинка,където виждаш колко ти струва,който си е норвежки като гледам кода ..
Обявата може да е толкова мизерна щото фирмата е малка примерно..кой знае?
Истината е ,че там търсят открай време шофьори,и заплатата би трябвало да е там някъде ,или около 20-25 еур/час
И както каза колегата,поркане по заведения е скъпо,цигарките също,във всеки град има само един единствен магазин за алкохол(държавен),по магазини и бензиностанции най-силният алкохол е бира 3,5 процента
.Иначе храната,дрехи,наеми не са по-скъпи от Сф например..Не знам последно как стои номера с разрешението за работа,миналата година беше с работна виза,но сега може да е облекчен,а и за шоферите може да се прилагат други правила,има си начини предполагам
Та пробвай,поне проучи за какво става дума 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Бе и аз си мисля че има тука нещо .. кат видях заплатата 2500-3000 Евро... тва как е написана обявата не ме притеснява и разговора и той не ме притеснява стига да стане.. само ,си търся работа и то ше е шофер но международен.. кой ше ми даде хубави пари тука у наша кочина.. ако някой чуе нещо или има нещо под ръка става въпрос за свястна фирма градът не е от значение и работата не ме плаши стига да плащат.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
проверявай jobs.bg ,понякога изскача нещоklisky написа:Бе и аз си мисля че има тука нещо .. кат видях заплатата 2500-3000 Евро... тва как е написана обявата не ме притеснява и разговора и той не ме притеснява стига да стане.. само ,си търся работа и то ше е шофер но международен.. кой ше ми даде хубави пари тука у наша кочина.. ако някой чуе нещо или има нещо под ръка става въпрос за свястна фирма градът не е от значение и работата не ме плаши стига да плащат.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
15 мнения