Къде живеем...
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Къде живеем...
Имаше едно много хубаво местенце близо до нас в Борисовата градина, където последните няколко месеца си ходех всяка сутрин..
Преди години е имало някой на който му се е занимавало да занесе там лостове, да ги монтира между дърветата. Много хора ходеха там, предимно вечер.. Е сега тва нещо го няма вече
Първо гепиха единия лост, а днес вече ги нямаше лостовете и на "успоредката". Опитвали са се и последния лост да махнат, но не са успели явно, дървото беше поиздълбано с брадва, но явно доста здраво се държи и не са успели. Що за олигофренясал народ в олигофренясала държава
за 10- 20лв скраб... Хората в нормалните държави имат паркове с десетки лостове, успоредки и кви ли не приспособления за "street fitness".. а тук..

Преди години е имало някой на който му се е занимавало да занесе там лостове, да ги монтира между дърветата. Много хора ходеха там, предимно вечер.. Е сега тва нещо го няма вече

даже няма 10-20лв, то желязото не е ли по 0.30лв? поне един мангал по телевизията така казваше. Тоя лост колко да тежи ? 20кг мах.... това са горе долу 6лв.
Да ги еба у мангалите. Те вече хартия не предават че била много евтина и нямало сметка и явно са почнали да прибират каквито и да е било железа. То не се живее вече
Да ги еба у мангалите. Те вече хартия не предават че била много евтина и нямало сметка и явно са почнали да прибират каквито и да е било железа. То не се живее вече
aygofan написа:Аз живея в Абсурдистан, не знам за Вас....
А това с лоста е най-малкото - имам снимки на парк, в който всичките еленчета и животинчета са орязани с флекс от дъното....просто не ми се играе да сканирам сега....Парка е огромен с езера, беседки,.....в гр.Димитровград....Сега е жалка картинка...
а ми в Сф на пъпа на софия срещу софииския университет, металната мечка е нашарена в черно и оранжево да прилича на тигър

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
е от такива дреболии му идва на човек до гуша... за това си стягам багажа и съм и е*ал майката на тая смешна държава. Който има нерви - да търпи, аз палим не с 200, а с 300 !!!

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Това не беше ли на една от по-долните алеи, точно над къщичките на баба Яга?
По-нагоре има още лостове, включително и успоредка -
в долният ъгъл на голямата градинка, или първата алея под основната.
По-нагоре има още лостове, включително и успоредка -
в долният ъгъл на голямата градинка, или първата алея под основната.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
И в нашата градинка е така-потрошени пейки, стъпалата от пързалката-начупени за скраб, капаци от шахти, капаци за оточни води-махнати, от време на време някой се пребива в тия зейнали дупки
За лозята на хората просто не ми се говори-откакто спряха енергийните помощи на циганите не се търпи! 

Никой не мое ма връне на селу!
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Re: Къде живеем...
bum_bum написа:Имаше едно много хубаво местенце близо до нас в Борисовата градина, където последните няколко месеца си ходех всяка сутрин..
Преди години е имало някой на който му се е занимавало да занесе там лостове, да ги монтира между дърветата. Много хора ходеха там, предимно вечер.. Е сега тва нещо го няма вечеПърво гепиха единия лост, а днес вече ги нямаше лостовете и на "успоредката". Опитвали са се и последния лост да махнат, но не са успели явно, дървото беше поиздълбано с брадва, но явно доста здраво се държи и не са успели. Що за олигофренясал народ в олигофренясала държава
за 10- 20лв скраб... Хората в нормалните държави имат паркове с десетки лостове, успоредки и кви ли не приспособления за "street fitness".. а тук..
![]()
![]()
Ами кафявите хора са ви обрали лостовете, приятел! Аз съм от Хаджи Димитър и тука трябва да ти кажа, че не остана един баскетболен кош с ринг, сума лостове си бяхме окачили - няма ги...даже ни изпокрадоха и 2 футболни врати, бе! Лично съм гонил едно цигане, дето сви лоста зад блока и съм го гонил сигурно 1 км - пусна и лост и всичко, ама си го догоних и си го положиш...е, вярно тогава бяха други времена

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
А така чада мой, ходете да робувате на другите държави, а нашата я оставете да тъне в мизерия. Щото ако всимки си седяха на гъзовете и им дремеше за България, сега нямаше да са изкрадени лостовете, дори нямаше да има лостове по дърветата, а щеше да има истински между дърветата. А така като изчезвате по един по един, манго и комунчо си праат квот искат в тази западаща държавица и ни праат криви. Хвала вас умни хора, бягащи от майката земя.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3