Дали ще има проблем ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Дали ще има проблем ...

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Фев 2009, 2:43

Такаа. Значи одеве в Пловдив ме спряха на слизане от тепето, на забраненото с кола която няма гражданска , преглед и е загубен малкия талон на колата големия в лизинга. Оделно имах само лична карта и талон в мене. И аз простака бях излезнал за 1 мак доналдс и не носех и пари в мене . Та след разни расправии с полицаите се разбрахме да им дам пари след 15 мин на една бензиностанция иначе щяли да кажат че не съм спрял на стоп палка и щели да ме пуснат за издирване. То добре , звъннах на тоя на ония да дадат пари , ама то неделя и или никои не вдига щото спи или тези хора които вдигнаха не бяха в града и се наложи да се прибера до нас , а аз живея в Марково и за 15 мин е невъзможно да се прибера и даа се върна. И се върнах аз , не знам някаде 25 да са минали , ама ги нямаше. Пообиколих там раиона да ги търса така и не ги намерих. Дали могат да ми отворят проблем и да звъна утре сутринта рано рано да ме опрявят или да не се занимавам. Според думите на ушеви щяли да ме пуснат за издирване и да кажат че не съм спрял на стоп палка. Добре ама ако не съм спрял как знаят кои е карал и от къде ми имат данните , които ми записаха на някъв лист. !?!?
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 16 Фев 2009, 3:12

"Тоя мач сме го играли вече",нямаш никакви проблеми приятелю,хапвай си спокоино Биг Мак-а.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 16 Фев 2009, 3:14

ако са те пуснали до са да са та намерили,и аз сам имал подобни слу4еи
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Фев 2009, 3:16

то хуу ама каде да са ме намерили , като аз не живея там където съм по лична карта. Сега звънях на един приятел които е доста криминален и тои каза че нищо немогат да ми направят. Все пак ще е интеренсо да чуя и други мнения , може да има и други такива нередовни :Д
It`s party time !

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 16 Фев 2009, 3:22

забравяш ги,нема как да имаш ядове
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 16 Фев 2009, 3:47

Не се вкарвай във филми, бе мен...
Тука некви криминални приятели, некви ушеви, пък се разбираме с тях за среща на бензиностанции..
Ти на бензиностанцията не се ли сещаш, че има камери между другото?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Фев 2009, 3:59

а и другото което говореха е , че след като няма гражданска акта е от 500 до 1500 лева само за гражданската :mhihi: това ми се вижда доста нереален акт :)
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Archangel » 16 Фев 2009, 4:06

Evelin Cotsev написа:а и другото което говореха е , че след като няма гражданска акта е от 500 до 1500 лева само за гражданската :mhihi: това ми се вижда доста нереален акт :)

500лв. е за гражданската май.
А имай и предвид, че за ГТП е 350лв., плюс спиране на колата от движение. И като ги насмяташ тия работи - вашите по Пловдив не ги знам, но поне едно 30% от цялата стойност на актовете нямаше да ти мърда за "почерпка".
Както ми каза една полицайка, като им бутнах пари за липса на ГТП преди месец - "Колко ще дадеш, за да знам за колко си рискувам работата? И без това всички знаят какво прави българската полиция."
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Фев 2009, 4:12

наи ме е яд , че тая кола не е карана бая време и затва са и истекли гражданската и прегледа , имаше и други коли ама ме домързя да отворя гаража та излезнах с нея. Утре утивам и вадя всичко :mhihi: сега събудих и бащата , че тои право е завършил и полицаи е бил , та и тои каза , че могат само да ме хванат за дядовия , отделно , че един приятел беше с мен и мога да го ползвам като свидетел, че са ми искали пари и така нататък , та едва ли ще се занимават да ми правят мизерии.
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Archangel » 16 Фев 2009, 4:16

Щом не сте се срещнали на място с камери, които да те запишат как ти взимат парите - и хлябът, и ножът с в тях. Но поне ще имаш само акт за неспиране на палка.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Фев 2009, 10:53

Archangel написа:
Evelin Cotsev написа:а и другото което говореха е , че след като няма гражданска акта е от 500 до 1500 лева само за гражданската :mhihi: това ми се вижда доста нереален акт :)

500лв. е за гражданската май.
А имай и предвид, че за ГТП е 350лв., плюс спиране на колата от движение. И като ги насмяташ тия работи - вашите по Пловдив не ги знам, но поне едно 30% от цялата стойност на актовете нямаше да ти мърда за "почерпка".
Както ми каза една полицайка, като им бутнах пари за липса на ГТП преди месец - "Колко ще дадеш, за да знам за колко си рискувам работата? И без това всички знаят какво прави българската полиция."

Освен това мисля, че те спират и от движение :!:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Фев 2009, 11:02

хич нема и да се сетат за тебе! те чакат малко време ,за да не можеш да им спретнеш жмелче с белязани банкноти и като видат ,че те нема си ебават капаците!! тва листче с данните ти отдавна са го изяли!! не се коси...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Фев 2009, 11:06

Колега, извинявай, ама с толкова много нарушения да те пуснат...Сигурен ли си, че не ти казаха-"Иди до къщи и ги донеси документите" :winky:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 16 Фев 2009, 11:50

За без ГО, освен актове, колата се спира и от движение..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 16 Фев 2009, 12:18

цял гараж пълен с коли,ама мързела взема жертви
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Следваща

Назад към Извън Темата