Колко често боледувате?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Колко често боледувате?

Всеки месец
7
6%
На 2-3 месеца веднъж
11
9%
Есента и пролетта когато се сменят сезоните
30
26%
Най-много веднъж годишно
44
38%
През няколко години
16
14%
Не съм боледувал от 10 години и повече
9
8%

Общо гласове : 117
младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Колко често боледувате?

Мнение от ineedmoney » 15 Фев 2009, 12:48

Колеги ще ви помиля за малко съдействие.Целта на анкетата е чисто статистическо проучване, което ни е като задача по "Социална медицина", но може да го подкараме и на дискусия кой как се пази от най-честите инфекции.
Ся някои ще кажат "стига с тия безсмислени анкети" но мисля че информацията е ценна дори за самите нас...да се замислим как сме със здравето! Защото обикновено се сещаме да отидем на лекар след като чайовете, парацетамола и плодовете не помагат.

под боледуване нека ограничим състоянието когато се нуждам от болничен и пиете някакви лекарства, а не някое леко изтиване което минава за 1 ден (днес малко ме боли гърлото ама утре нищо ми няма)
;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 15 Фев 2009, 12:57

Дадох му веднъж годишно(стаа въпрос за яко разболяване), иначе постоянно хрема, гърло, махмурлукИзображение.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 15 Фев 2009, 12:58

Е неее, тая анкета ме разби :mhihi: Следващата дано да не е,колко често ходите до тоалетна.
Аз постоянно съм си болен ....по една марка
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 15 Фев 2009, 13:05

Абе нещо ЕГН-то взе да се обажда и все нещо ме боли, амо то с това изнежване-от колата на работа, там-пак в кола, после на масата....Трябват разходки Събота и Неделя поне и чист въздух, ама пуст мързел...!:uups:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 15 Фев 2009, 13:39

biberon4o написа:Е неее, тая анкета ме разби :mhihi: Следващата дано да не е,колко често ходите до тоалетна.
Аз постоянно съм си болен ....по една марка

:mhihi: :mhihi: чак до там няма да стигаме ....
все пак тая анкета има цел. не е като да питам колко често си миете колата или мандръсате жената ;) :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 15 Фев 2009, 14:34

От грип/тежка настинка не съм се разболявала от три години. Гласувах веднъж годишно, но да уточня, че става въпрос само за лека хрема. Повече спорт и противогрипна ваксина от две години насам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 15 Фев 2009, 14:51

1 път годишно, но сериозно, а през другите дни - я настинка, я хрема, я гърло ме боли...! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 15 Фев 2009, 15:31

Серизно не съм боледувала от няколко години / за последно от бронхопневмония и в болница стоях/, иначе някаква настинка рядко ме хваща, предвид това, че последните 2 месеца ги прекарах в болницата за всякакви инжекции....и сега съм бронирана отвсякъде :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Фев 2009, 16:21

Доста често,тази зима 4та настинка карам...А иначе спортувам 4 пъти седмично,не пуша,пия доста малко и..балимумамата вече :ranting: :ranting: :censored:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 15 Фев 2009, 16:50

Мдаа както е тръгнало ,т'ва ще ми дойде най-статистическия подфорум от всякъкво естество.Мисля,че би било удачно да има анкета :миришат ли ви краката и да последва дискуся с цел борба срещу гъбичкитеИзображение

онтопик: Не се разболявам често и не си спомням в близките години да съм бил сериозно болен(за частие).Маркирам "Най-много веднъж годишно" заради синузита,който имам и се чувства длъжен поне веднъж в годината да ми подскаже,че съществува в мен :evil:....Сега като се замисля,даже нямам и личен лекар :roll: .Не че има голям ефект от джи-питата,ама все пак...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 15 Фев 2009, 17:04

От 1989г, не съм боледувал от нищо по-сериозно от хрема, да чукна на дърво. Точно 1989 изкарах тежък хипатит, като го приборих си създадох такъв имунитет че сега дори да се целувам със грипно болен (скъпата), нямам проблеми. Ако някой трябва да влезе при заразно болен, аз поемам инициативата, за да не пострада някой
Последна промяна dinkomg на 15 Фев 2009, 17:24, променена общо 1 път
Има много коли и ....BMW
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

Мнение от Изрода » 15 Фев 2009, 17:09

Ами не съм боледувал -под боледуване разбирам болничен и антибиотици от около 5-6 години(да чукам на дърво),затова гласувах през няколко години.Иначе настивам от време на време но за по 1-2 дена и съм 6 Изображение

ПП. А всички които го хранят момчето-тои в първият пост е обяснил че му трябва наистина тази статистика за нещо,а не му е хрумнала еи така.Така че даваите по кротко,и с квото можеме да му помогнем :!:
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 15 Фев 2009, 17:30

Изрода написа:ПП. А всички които го хранят момчето-тои в първият пост е обяснил че му трябва наистина тази статистика за нещо,а не му е хрумнала еи така :!:

;) :arrow: :yes:

има и друг интересен момент....ваксинирате ли се?а децата си? забелязали ли сте да има ефект от ваксините?
аз лично съм повече против...
дайте да я раздвижим тая дискусия ;)
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 15 Фев 2009, 18:22

Този сезон нещо не ми върви... Вече 4-ти път съм болна, като 2 от тях по-сериозно със лежане 2-3 дена и т.н.

Като цяло всичко започва от гърло и болящи мускули.. Не знам какво ми става, по принцип съм доста здрава.

Мисля че е време да си махна сливиците :mhihi:

Ваксини не ползвам защото съм забелязала тенденция, че с ваксина или без ако трябва да се разболея си се разболявам и не виждам причина да се бода и тъпча с ваксини, като така или иначе ще се разболея...

Стискайте ми палци да не боледувам повече до края на зимата ;)

На колегата успех с проучването и верно не го хранете, все пак поне има смислена причина да Ви пита, не просто защото няма какво да прави... ;)
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 15 Фев 2009, 21:02

ineedmoney написа:
Изрода написа:

;) :arrow: :yes: има и друг интересен момент....ваксинирате ли се?а децата си? забелязали ли сте да има ефект от ваксините?
аз лично съм повече против...
дайте да я раздвижим тая дискусия ;)

Не се ваксинирам и съм против ваксините срещу грип.
Рядко боледувам...тази година за първи път пих антибиотик ,от мнооого години не бях стигала чак до там..Всъщност колкото повече се пазя,толкова по-болнава ставам...
Напоследък дори като ме боли гърлото пия една студена кола и да видиш как бързо се оправям :mhihi:

(за разлика от това пък ме гони една алергия на пролет от цъфтящите дръвчета и с всяка изминала година,все по-зле я изкарвам)

Следваща

Назад към Извън Темата