Какво ще стане ако.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Какво ще стане ако.....

Мнение от bavareca_86 » 03 Фев 2009, 1:10

зад блока си оградя едно място малко по широко от готова бетонна клетка за гараж за кола?
какви може да са последствията?като гаража ще се използва за ли4ната ми кола?
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 03 Фев 2009, 1:20

Добри съседи почти веднага ще те обадат на "милицията" която ще доиде да види как ограждаш въпросното място,може да получиш и някоя глобичка
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 03 Фев 2009, 1:26

Scott написа:Добри съседи почти веднага ще те обадат на "милицията" която ще доиде да види как ограждаш въпросното място,може да получиш и някоя глобичка
ми то на тоя принцип ще се обадят като видят и бетонната клетка,аз бих си зел такава но ми е малко тясна :confused: а и блока ми е на такова място 4е няма да пре4и на абсолютно никой
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
Мечтае да кара: e30 monster

Мнение от tZv3t0zAr » 03 Фев 2009, 1:29

Винаги ще се намери на кой да пречи, все пак сме в България ! Кфо беше - може на мен да не ми е добре, ама и на Вуте няма да му е добре ! :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 03 Фев 2009, 1:31

В Пловдив тия бетонните просто ги вдигнаха с кран ;) и то без никой да се оплаква никъде.Просто един ден кмета казва тия гаражи трябва да са само еди къде си и да се плаща еди колко си.Ако сам не си го пренесеш те пристигат с крана.Та мисълта ми е ,че ако сложиш гараж най много да олекнеш с някой лев.Това се води незаконно стротелсто и заграбване на общински площи.Освен ако двора не си е твой-личен.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 03 Фев 2009, 1:31

bavareca_86 написа:
Scott написа:Добри съседи почти веднага ще те обадат на "милицията" която ще доиде да види как ограждаш въпросното място,може да получиш и някоя глобичка
ми то на тоя принцип ще се обадят като видят и бетонната клетка,аз бих си зел такава но ми е малко тясна :confused: а и блока ми е на такова място 4е няма да пре4и на абсолютно никой

Съседите веднага ще пуснат жалба, но не до полицията а до общината, защото това се води общинска собственост (не частна) след което ще ти направят една глоба (мисля че от 500 лв. почват)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 03 Фев 2009, 1:31

Ми да като видат бетонната клетка ще си кажат,ние по ли сме балъци от този,ако земята е собственост на хората живеещи в блока всеки има равна част от двора.А иначе е общинска земя и общината ще доиде да те пита "а сега кво правиме"
С 2 думи не се занимавай с глупости :D
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 03 Фев 2009, 1:33

ако имаш готини съседи нищо няма да се случи,но ако е напротив уви,много проблеми :winky:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 03 Фев 2009, 1:41

ми работата е там 4е зад блока ми а и саседните е пълно с такива клетки,проверено е в общината и за сега няма никакво решение за тях дали ще се махат или ще остават.при положение 4е за 6 блока има над 100клетки и има място за още знам ли,аз имам един фургон "фриго"зад блока и нито наем ми искат нито ме зака4ат от общината,ама е от бая време там

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 03 Фев 2009, 1:57

Според мен както и казаха колегите 100% ще ти направят някой проблем и може и някоя глоба да отнесеш. Все пак сме в България и дори на никой да не пречи просто затова ,че ти имаш а другите не хората ще се оплачат...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 03 Фев 2009, 2:00

Циганска работа е тва за мене...

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 03 Фев 2009, 2:09

bavareca_86 написа:ми работата е там 4е зад блока ми а и саседните е пълно с такива клетки,проверено е в общината и за сега няма никакво решение за тях дали ще се махат или ще остават.при положение 4е за 6 блока има над 100клетки и има място за още знам ли,аз имам един фургон "фриго"зад блока и нито наем ми искат нито ме зака4ат от общината,ама е от бая време там
Ако си на Щросмайер, където ти седи колата, се си мислим, че скоро никви проблеми няма да създадът по този въпрос 8)
Изображение

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 03 Фев 2009, 2:14

martost написа:
bavareca_86 написа:ми работата е там 4е зад блока ми а и саседните е пълно с такива клетки,проверено е в общината и за сега няма никакво решение за тях дали ще се махат или ще остават.при положение 4е за 6 блока има над 100клетки и има място за още знам ли,аз имам един фургон "фриго"зад блока и нито наем ми искат нито ме зака4ат от общината,ама е от бая време там
Ако си на Щросмайер, където ти седи колата, се си мислим, че скоро никви проблеми няма да създадът по този въпрос 8)
то4но там,само 4е отзадната страна на блока искам да е

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 03 Фев 2009, 2:20

А ако си плащаш в общината?

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 03 Фев 2009, 2:21

BMWALPINA написа:А ако си плащаш в общината?
на този вапрос ще отговоря утре,след като отида до общината да разбера там какво става

Следваща

Назад към Извън Темата