Какво ще стане ако.....
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Какво ще стане ако.....
зад блока си оградя едно място малко по широко от готова бетонна клетка за гараж за кола?
какви може да са последствията?като гаража ще се използва за ли4ната ми кола?
какви може да са последствията?като гаража ще се използва за ли4ната ми кола?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Добри съседи почти веднага ще те обадат на "милицията" която ще доиде да види как ограждаш въпросното място,може да получиш и някоя глобичка
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
ми то на тоя принцип ще се обадят като видят и бетонната клетка,аз бих си зел такава но ми е малко тяснаScott написа:Добри съседи почти веднага ще те обадат на "милицията" която ще доиде да види как ограждаш въпросното място,може да получиш и някоя глобичка

- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
Винаги ще се намери на кой да пречи, все пак сме в България ! Кфо беше - може на мен да не ми е добре, ама и на Вуте няма да му е добре ! 

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
В Пловдив тия бетонните просто ги вдигнаха с кран
и то без никой да се оплаква никъде.Просто един ден кмета казва тия гаражи трябва да са само еди къде си и да се плаща еди колко си.Ако сам не си го пренесеш те пристигат с крана.Та мисълта ми е ,че ако сложиш гараж най много да олекнеш с някой лев.Това се води незаконно стротелсто и заграбване на общински площи.Освен ако двора не си е твой-личен.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
bavareca_86 написа:ми то на тоя принцип ще се обадят като видят и бетонната клетка,аз бих си зел такава но ми е малко тяснаScott написа:Добри съседи почти веднага ще те обадат на "милицията" която ще доиде да види как ограждаш въпросното място,може да получиш и някоя глобичкаа и блока ми е на такова място 4е няма да пре4и на абсолютно никой
Съседите веднага ще пуснат жалба, но не до полицията а до общината, защото това се води общинска собственост (не частна) след което ще ти направят една глоба (мисля че от 500 лв. почват)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ми да като видат бетонната клетка ще си кажат,ние по ли сме балъци от този,ако земята е собственост на хората живеещи в блока всеки има равна част от двора.А иначе е общинска земя и общината ще доиде да те пита "а сега кво правиме"
С 2 думи не се занимавай с глупости
С 2 думи не се занимавай с глупости

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- borislav
- младши ентусиаст
-
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
ми работата е там 4е зад блока ми а и саседните е пълно с такива клетки,проверено е в общината и за сега няма никакво решение за тях дали ще се махат или ще остават.при положение 4е за 6 блока има над 100клетки и има място за още знам ли,аз имам един фургон "фриго"зад блока и нито наем ми искат нито ме зака4ат от общината,ама е от бая време там
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Ако си на Щросмайер, където ти седи колата, се си мислим, че скоро никви проблеми няма да създадът по този въпросbavareca_86 написа:ми работата е там 4е зад блока ми а и саседните е пълно с такива клетки,проверено е в общината и за сега няма никакво решение за тях дали ще се махат или ще остават.при положение 4е за 6 блока има над 100клетки и има място за още знам ли,аз имам един фургон "фриго"зад блока и нито наем ми искат нито ме зака4ат от общината,ама е от бая време там

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
то4но там,само 4е отзадната страна на блока искам да еmartost написа:Ако си на Щросмайер, където ти седи колата, се си мислим, че скоро никви проблеми няма да създадът по този въпросbavareca_86 написа:ми работата е там 4е зад блока ми а и саседните е пълно с такива клетки,проверено е в общината и за сега няма никакво решение за тях дали ще се махат или ще остават.при положение 4е за 6 блока има над 100клетки и има място за още знам ли,аз имам един фургон "фриго"зад блока и нито наем ми искат нито ме зака4ат от общината,ама е от бая време там
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
на този вапрос ще отговоря утре,след като отида до общината да разбера там какво ставаBMWALPINA написа:А ако си плащаш в общината?
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3