ДЪЖД в момента и по-късно през деня. !ВНИМАНИЕ!
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
ДЪЖД в момента и по-късно през деня. !ВНИМАНИЕ!
Моля всеки който го прочете това да си вземе бележка!!!
На вън вали дъжд и пътищата из столицата са в изключително ОПАСНО за шофиране състояние , аз лично преди 15 минути се завъртях с 110 км/ч по Бул. България посока Бояна и господ ми беше на помощ че нямаше други автомобили около мен.
Много моля всеки от вас който цени малко или много себе си и останалите водачи да карате с изключително повишено внимание докато този ад премине. По-хлъзгаво НЯМА и как да стане , отвратително е и просто нямам думи какво е това чудо Януари месец да вали...
Лек и успешен ден на всички
На вън вали дъжд и пътищата из столицата са в изключително ОПАСНО за шофиране състояние , аз лично преди 15 минути се завъртях с 110 км/ч по Бул. България посока Бояна и господ ми беше на помощ че нямаше други автомобили около мен.
Много моля всеки от вас който цени малко или много себе си и останалите водачи да карате с изключително повишено внимание докато този ад премине. По-хлъзгаво НЯМА и как да стане , отвратително е и просто нямам думи какво е това чудо Януари месец да вали...
Лек и успешен ден на всички
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
мдааа,всичко е покрито с дебел слой лед,пътища,коли...
ужасТ

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Автора най-добре да си редактира първия пост, че ще предизвика доста уживена "дискусия " 

MatriX_Fucked написа:Кофтито е, че във форума има и бая народ - сектанти. Сектанта, другари, признава само неговото виждане, отрича всичко друго! Сектанта е човек, готов да признае, че Е36 316i е по-спортна кола от примерно Ланча Делта Интеграле, щот видиш ли, Ланчата е сглобено от италиански цигани с по една парализирана ръка. Това са хора, отричащи цялото италианско спортно наследство! От 131-та титли в моторния спорт на Алфа Ромео, до Италианското спупер спортно наследство! Това са хора, за който 1993-та година не фигурира в календара им (Годината в която 155-цата триумфира в DTM).
Това са хора, носещи ми вода от 99 кладенца, само и само да докажат, че БМВ са спортна марка!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
В 7 часа сутринта върху колата имаше 2мм ледена покривка,която нямаше стъргане
.Но по главните улици ставаше за каране,явно са хвърляли луга и нещата не са безкрайно трагични... 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...направо е некъвм ужас! има ледени коловози и може спокойно да пуснеш кормилото....колата си върви само по тях.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
..
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 2:05, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Re: ДЪЖД в момента и по-късно през деня. !ВНИМАНИЕ!
m525i24v написа: аз лично преди 15 минути се завъртях с 110 км/ч
Аз преди 20 минути минах по улицата зад КАТ и като я пусна на трета на самоход и дам газ малко по-рязко тръгва с вратите - Е30 320 комби без шпер - какви са тия скорости с които карате в това време не знам.
THE ONE & ONLY E30
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
SummonedToDIe написа:ВНИМАНИЕТова е основното нещо
![]()
Пътищата са лед, пълно е с ламери...и с летни гуми има...све...
на този лед, с летни със зимни или само по джанти е все тая
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Колеги в Сливен всичко е лед! ВНИМАВАЙТЕ!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
има пръскачки за леда-размръзват стъклото за секунди-ползвайте!
опасното е ,че някои улици са обработени,но други не са и се подлъгва човек....! внимание му е майката!!!!
опасното е ,че някои улици са обработени,но други не са и се подлъгва човек....! внимание му е майката!!!!
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
в Стара Загора е ледена епоха
-размразих си колата,изчистих си стъклата и след 15 минутен опит да излеза от паркинга разбрах,че съм станал 500hp+
-пиша го дъждовен и сядам на топло пред компа

-размразих си колата,изчистих си стъклата и след 15 минутен опит да излеза от паркинга разбрах,че съм станал 500hp+

-пиша го дъждовен и сядам на топло пред компа

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4