Автоборсите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Автоборсите...

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 11 Яну 2009, 14:00

Колеги до се га обикалях няколко борси за коли тука наблизао в Драгичево и Перник... направо се потресох от хората които са там да те консултират относно покупката на автомобил. Гледам си аз едно компактче 316 за 4 бона обаче го гледам под лупа всеки един детайл всяко едно нещо и стигам до предния капак и решетката на едно място се личи че е мазано с кит, нали боядисано е но е кита е издул и аз викам на баща ми гледай тука кито е издул и има луфт между капака и решетката.. и тоя въпросния като почна "какво се правиш на разбирач? какви глупости говориш щеше да ме изхвърли от борсата вика не виждаш ли че е ударана и не е правена некакви такива противоречащи си твърдения. Аз му викам как че не е правена бе човек виж че е боядисана просто не е направена както требва. Още малко ме беше забил. Иначе колицата беше добра 96та с клима шибедах халогенки черна на цвят с хубавото воланче седалки на 125 хиляди с джанти... ама отпреде е удряна и лошо са я направили иначе ми покриваше критериите. От няколко борси само тя ми хвана окото ама ей го на и тя излезна некачествена :( Търсененто продължава... :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 11 Яну 2009, 14:27

да беше я снимал да я видим
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 11 Яну 2009, 14:37

павката написа:да беше я снимал да я видим

Дам щех ама приятелката ми спеше и не исках да я будим за фотоапарата :) ве1е като гледам нещо ще я снимам да я видите и вие в форума. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 11 Яну 2009, 14:47

МА ти кво искаш не мога да съзная аз за 4 бона ако искаш от магазинада е извадена :mhihi: хаха направо не мога аз ако бях си излетял направо от салона :mhihi: :lol: шега си правя , ма наистина кво като е правена тва не зна4и 4е е 4елосвана до средата гледайте по-отгоре бе хора тва са тенекии , на мене ми се слу4вало заради надирания с клю4 да вкарвам кола в камерата и после некви такива разбира4и да ми кажат тя е въртян направо полудявам а както е примерно надрана няма никъв смисъл да я оставям за продаване защото пък некой друг разбира4 ще каже пък 4е е надрана , :mhihi: така ако се вживяваш толкова много ка4и се на един самолет заминаваш за германия и сиготов само дет малко отгоре трябва да приготвиш и така ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 11 Яну 2009, 15:31

И аз това винаги съм си го мислил и вече ако се случи нещо леко с моита Бима, ще правя снимки които ще приложа към документацията при бъдеща продажба.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 11 Яну 2009, 17:06

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А бе човек, ти за 4 бона какво очакваш? Извади 6-7 и ще си намериш.

Един приятел си взе за 7800 преди 1 година 318-ка която дори нямаше кожен салон - със стандатните ел стъкла и климатроник. Нищо друго като екстри. По това време средната цена вече беше 5к.
Обаче става само с виждане - вътре миришеше на ново ......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 11 Яну 2009, 17:15

Hugo Boss написа:И аз това винаги съм си го мислил и вече ако се случи нещо леко с моита Бима, ще правя снимки които ще приложа към документацията при бъдеща продажба.

Аз за тва си снимам щетите, за да няма после тая кола е с челен удар и пр., а иначе по добре зле китосана но за 4 бона отколкото добре китосана за 5 :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 11 Яну 2009, 17:58

Кви 125 хиляди бе мен :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 11 Яну 2009, 18:03

ja написа:Кви 125 хиляди бе мен :)

е как кви - нереални :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 11 Яну 2009, 18:07

мислех че върху мене ще ско4ите ма явно мисля трезво , едната 39-ка има едно петънце на предния капак олюпен лак еми кажете ми как да се боядисва цял преден капак за едно петънце 1см ама дойдоха едно разбира4и тая кола тва ,тая кола онова изпъдих ги кат мръсни котки за 8500лв 39-ка бензинова в очудващо свежио състояние казвам го в подкрепа на твърдението си 4е нашенеца е много тъп 4овек -бай-ганьо , еми може ли кола на 12 год да няма и една то4ка по нея кажете тва нещо възможно ли е , според мене абсолютно не е аз като гледм кола с о4укано леки4ко около бъбреците мед ми капе на душата вси4ко автенти4но и тн ама не оня идва с 7 бона и ми вика тва много скъпо- 8500 :mhihi: :mhihi: е затва вси4ки реват от тдс-и и тн или ще вземат некоя цялостно пребоядисна лъска4ка на реални 100 000км па тя дизел спукана в италия или германия и така тоя народ никва оправия няма просто не е за вярване :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Иван Стоянов » 11 Яну 2009, 18:12

Кола за 1000-1100 евро гледаш,готов си да дадеш 4000 бона и си се захванал за кита!Теб проблема ти е много по сериозен.А 125хиляди за 12 години ти добре ли си?Та да не са я карали само от хола до детската? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 11 Яну 2009, 18:22

Опф, нещо много насериозно ме взехте, просто споделих мнение, а и не сте я видяли затва така си говорите :) хахах по-спокойно не съм искал да убидя никой просто ви казвам какво видях... Най добре изтрийте темичката ми че почна да става страшно :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 11 Яну 2009, 18:46

не бе глупости и ние споделяме впе4атления ама стан лошо тука в бг , вноса нарасна малко и българина взе да си мисли 4е едва ли не търговците са му длужни и ще му дадат за без пари нова кола без то4ка и тва взе да става смешно ве4е вси4ки много отворени ма никой не се грабва да ско4и до германия да си намери оттам да мине с избора си едни 2000км и ако слу4айно нещо съсвсем дребни4ко по пътя стане и спре колата в средата на нищото та тогава тариката да си каже'' абе мама му.... да бех си взел с 1000лв по скъпа и да не бера ядове поне'' :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SvetlyoSvetlyo » 11 Яну 2009, 18:52

Миналата година се прецаках много лошо с един фят а уж беше от приятел, затова сега гледам и най малкия детайл и даже направо съм се вманиачил на тема забележки :shock: ама така по-добре като нищо не ми харесва ще събера пари и по натам все нещо читаво ще се покаже :) :) :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 11 Яну 2009, 19:03

JANI написа:не бе глупости и ние споделяме впе4атления ама стан лошо тука в бг , вноса нарасна малко и българина взе да си мисли 4е едва ли не търговците са му длужни и ще му дадат за без пари нова кола без то4ка и тва взе да става смешно ве4е вси4ки много отворени ма никой не се грабва да ско4и до германия да си намери оттам да мине с избора си едни 2000км и ако слу4айно нещо съсвсем дребни4ко по пътя стане и спре колата в средата на нищото та тогава тариката да си каже'' абе мама му.... да бех си взел с 1000лв по скъпа и да не бера ядове поне'' :mhihi:

:mhihi: Да бе,там в Германия под път и над път "перфектни" коли.Айде стига глупости,дараци има навсякъде па ако искаш и от Австралия да я купуваш.Не си мислете ,че като е от Германия колата е много свет,хубавата кола навсякъде е скъпа.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата