Фото навигация???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Фото навигация???

Мнение от X-citer » 28 Дек 2008, 14:39

Колеги, от сутринта се мъча тук нещо с моя навигатор ( Garmin nuvi 205) и не мога да се оправя. Някой от вас работи ли с фото навигация? Влезнах в google panoramio намирам си снимките, които ми трябват, но като ги сейвна на навигатора излиза само картинката без данни за местоположението. Разрових се доста из навигатора и упътванията, но така и не постигнах напредък :confused: Официалната страница на Гармин за фото навигация е тази http://connect.garmin.com/photos Влезнах и там, но за да сейвна картинка ми иска юзер нейм и парола. Паролата я имам в мейла за регистрация на устройството, но юзера от къде да го взема, като никъде не съм регвал юзернейм :roll:
Дайте идея как да си качвам снимките на навигатора и да си излизат с данни за местоположение за да мога да ги задавам като маршрут :help:
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 28 Дек 2008, 15:29

юзъра случайно да не ти е серииния номер ?
също така прегледай майла внимателно дали там не ти е написан и юзъра..
Tux0 Ca !
Изображение

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 28 Дек 2008, 15:45

Прегледах внимателно, няма никъде юзър. Пробвах за юзър да не би да мейл адреса ми, но не е. Пробвах само с името, пак не става... :roll:
Серийния номер би трябвало да е паролата, аз поне там го слагам, но нищо не се получава
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 28 Дек 2008, 15:55

Като гледам има функция "Forgot Username" :)

Аватар

Мнение от X-citer » 28 Дек 2008, 16:33

Направих си нова регистрация и всичко е ОК. Явно когато регистрираш продукта в БГ представителството Геотрейд, не се регистрира към официалния сайт. Сега обаче друго ме тормози. Търся даден обект в http://connect.garmin.com/photos - да кажем Дряновкия манастир. Изкарва ми десетина снимки на манастира, но те са с различни местоположения, като разстоянията между тях не са малки. Как да разбера кое местоположение е точното за да му задам маршрут?
Изображение

Назад към Извън Темата