Проблеми с Мтел
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Проблеми с Мтел
Идеята е следната - искам да се прехвърля към друг оператор. Позната картинка, нали? Но, се оказва че Мтел иска да ме шибка лекичко. Когато през лятото отидох да ги питам как става номера ми беше обяснено, че договора ми изтича през януари и през декември трябва да ги уведомя предварително за това. В противен случай трябвало да плащам неустойка. Подчертавам, че имах договор от януари 2007 до януари 2008, който бил автоматично продължен до януари 2009 без мое знание и без да бъда уведомен от Мтел. Отивам днес да направя това предупреждение и ми излизат с номера, че е трябвало да подам заявлението 1 месец предварително, т.е. на 7-ми декември. А, това никой не беше ми го казал предварително. Действието се развива в офиса на Мтел в Овча Купел на бул. Монтевидео.
Е, как да постъпя в този случай?
Е, как да постъпя в този случай?

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
обърни се към някой по-висш от тия в офиса и им обясни ,това е...управител ли ще да е /.....
в договора пише ли че автоматично преди изтичане на договора могат да си го продължават?пише ли че един месец преди изтичане за прекратяване трябва да се подаде заявление,ако не ги пише тия неща,наемаш адвокат и ето ти едни бързи 3 бона в джеба
в договора пише ли че автоматично преди изтичане на договора могат да си го продължават?пише ли че един месец преди изтичане за прекратяване трябва да се подаде заявление,ако не ги пише тия неща,наемаш адвокат и ето ти едни бързи 3 бона в джеба

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
KIM написа:обърни се към някой по-висш от тия в офиса и им обясни ,това е...управител ли ще да е /.....
Пише да го ева

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
rado_rf написа:KIM написа:обърни се към някой по-висш от тия в офиса и им обясни ,това е...управител ли ще да е /.....
Пише да го ева
Четете....ти си се подписал там, не някой друг

euroto написа:Не се занимавай с глупости ... отиди в някой от офисите замери управителя с картата и си тръгни .... щом се отнасят с теб по тоя начин .... отвърни подобаващо
Няма смисъл... да им прави евала дето се вика. Шефа го боли чепа - нали има договор пак ще си плаща с или без карта. За това моя вариант е пробвай човешки, ако не стане... ползвай си картата още 1 година и приключвай историята с тях. Шибана история, ама си с вързани ръце...

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Споки
можеш да я спреш, можеш и със същия номер да преминеш на друг оператор
Звънни на Оператор, ще ти обяснят каква е процедурата
Ако попаднеш на някой бавноразвиващ олигофрен, потърси ме в Скайп - ludia80, да ми дадеш нужната ми информация, ще ти направя една сверка и ще ти обясня цялата процедура....
Весели Празници

Весели Празници

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

st.George написа:Спокиможеш да я спреш, можеш и със същия номер да преминеш на друг оператор
Звънни на Оператор, ще ти обяснят каква е процедурата
Ако попаднеш на някой бавноразвиващ олигофрен, потърси ме в Скайп - ludia80, да ми дадеш нужната ми информация, ще ти направя една сверка и ще ти обясня цялата процедура....
Весели Празници![]()
Благодаря

Ще те потърся.
Весели празници

радо без подпис никой не продължава договор те от мтел много яко те излъгаха..аз съм в глобул от както компанията съществува и то от яд заради тези тъпанари от мтел..тяхната билинг система от 1999 до 2001 не знам какво правеше но случваше се да съм в чужбина за един месец и сметката ми да е около 100 лв и то на някви номер които не знаех и впоследствие като им звънях и те не ме познаваха...накрая им изтеглих една и съм в глобул където наистина си плащам каквото съм изговорил без една издънка досега...даже това лято изтече договора ми но не съм го подновил даже се прехвърлих на друга тарифа без да подписвам нов договор..никой не може да те задължи така че да го духат тия от мтел
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Мтел е най-фалшивия оператор!!!
Преди 3 вече 4 години имах карта на сметка към Мтел със 20 безплатни минути към абонатите на Мтел.
Отивам аз да си плащам сметката и кво да видя на фактурата - 90 лева роуминг минути - ейтака
Помолих за разпечатка,подавах молби(представете си на Глобул си идва със сметката) занимавах се с глупости и така и не ми дадоха разпечатка.И как така имам разговори с чужбина при положение,че даже роуминг не съм активирал!!!!
И така тази сметка още чака да си се плати!
Но съветът ми е да не оставяш нередени сметки,че после ти ставаш виновен ако започнат да се заяждат.

Преди 3 вече 4 години имах карта на сметка към Мтел със 20 безплатни минути към абонатите на Мтел.
Отивам аз да си плащам сметката и кво да видя на фактурата - 90 лева роуминг минути - ейтака

Помолих за разпечатка,подавах молби(представете си на Глобул си идва със сметката) занимавах се с глупости и така и не ми дадоха разпечатка.И как така имам разговори с чужбина при положение,че даже роуминг не съм активирал!!!!
И така тази сметка още чака да си се плати!
Но съветът ми е да не оставяш нередени сметки,че после ти ставаш виновен ако започнат да се заяждат.

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
euroto написа:Не се занимавай с глупости ... отиди в някой от офисите замери управителя с картата и си тръгни .... щом се отнасят с теб по тоя начин .... отвърни подобаващо
Пича си е виновен.
Щом там седи неговия подпис..
14 мнения
• Страница 1 от 1