кои беше тоя маистор с ОВ44...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

кои беше тоя маистор с ОВ44...

Мнение от Мишу » 24 Дек 2008, 0:48

дето се усука в локалното на цариградцо посока пловдив адци тъпо го беше направил там ще асфалтират и е много прашно и маистора да се суче и аиде у лампата се беше усукал и куките му пишеха възхвалително писмо колата е черно е36 4врато :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 24 Дек 2008, 0:55

Случват се и такива неща :mhihi:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 24 Дек 2008, 0:56

Тихо се сипе белия прах галено щипе ноздрите пак... :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: кои беше тоя маистор с ОВ44...

Мнение от bmwfena » 24 Дек 2008, 1:17

Мишу написа:дето се усука в локалното на цариградцо посока пловдив адци тъпо го беше направил там ще асфалтират и е много прашно и маистора да се суче и аиде у лампата се беше усукал и куките му пишеха възхвалително писмо колата е черно е36 4врато :mhihi: :mhihi:
те на пясък и 316ките правят чудеса :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 24 Дек 2008, 7:22

А кое беше говедото с черното е36 купе,което в неделя към 16.30 се въртеше на моста на светофара на мария луйза и тодор александров?
Нищо лично,добре се получи...ма поне се съобразявай малко с околните,щото поне 4 коли щяха да се нацепят в теб :idea:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Дек 2008, 11:33

///MapTo написа:А кое беше говедото с черното е36 купе,което в неделя към 16.30 се въртеше на моста на светофара на мария луйза и тодор александров?
Нищо лично,добре се получи...ма поне се съобразявай малко с околните,щото поне 4 коли щяха да се нацепят в теб :idea:

Марто, то там има камери и те ще го изпедепцват :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 24 Дек 2008, 11:35

Penchev написа:Марто, то там има камери и те ще го изпедепцват :mhihi:

Георги Пенчев

Не съм много сигурен Жорка,Той нямаше 1 секунда праволинейно движение,че да му фиксират номера..то аз не можах да го видя ебаси...а и преди 1/2 година аз малко по погрешка реших да измета орлов мост и в последния момент констатирах,че ми е червено след левия завой продължаването напред към софийския и пак тръгнах нагоре към ндк,щоту иначе едно такси ми идваше на гости :lol: Та още не ми е дошла честитка...много глупаво беше това от моя страна тогава,ма и в моя случай нямаше праволинейно движение... :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Дек 2008, 12:34

Тоз с ловешкото, беше наместил стълба на пасажерското място :confused:

ПС Още нямаше сняг, беше станало вчера около обяд

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 24 Дек 2008, 12:39

sonny написа:Тоз с ловешкото, беше наместил стълба на пасажерското място :confused:

ПС Още нямаше сняг, беше станало вчера около обяд

да е професионално тъпу изпълнение ма така е без шпер и с немощна кола само запрашени места се търсят като го видехме паднхе :mhihi: :mhihi: :mhihi: да покажем как се носи там малко след спирката треа да сме нервни модерно е

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 24 Дек 2008, 13:04

нали знаете че на ударена кола и на е*ана жена не трябва да се смеете... незнаете и на вас кога ще ви се случи :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 24 Дек 2008, 13:29

аз на катастрофа не се смея ма да си изключа DSC И да се ударя в стълб е тогава треа да ме побъркат от базик аиде е36 нема DSC ма що го върти като неможе да кара беше го направил на пу.ка супер смешно е това не е станало поради ситуация а защото некакъф калъф е решил да се суче :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 24 Дек 2008, 13:38

Мишу написа:аз на катастрофа не се смея ма да си изключа DSC И да се ударя в стълб е тогава треа да ме побъркат от базик аиде е36 нема DSC ма що го върти като неможе да кара беше го направил на пу.ка супер смешно е това не е станало поради ситуация а защото некакъф калъф е решил да се суче :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

случва се и на най-добрите...

когато се престрашиш и ти да сучеш и не се удряш като се сучеш ела и му се смей...
най малкото от уважение че сигурно е потребител на този форум можеше да не го пишеш с толкова сърказам и надсмешка

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 24 Дек 2008, 14:04

Ogi написа:
Мишу написа:аз на катастрофа не се смея ма да си изключа DSC И да се ударя в стълб е тогава треа да ме побъркат от базик аиде е36 нема DSC ма що го върти като неможе да кара беше го направил на пу.ка супер смешно е това не е станало поради ситуация а защото некакъф калъф е решил да се суче :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

случва се и на най-добрите...

когато се престрашиш и ти да сучеш и не се удряш като се сучеш ела и му се смей...
най малкото от уважение че сигурно е потребител на този форум можеше да не го пишеш с толкова сърказам и надсмешка

пи4 аз също карам кола и чат пат си се хлъзгам гледам да няма коли и хора а наи наи голямата простотия е в големия прах в локалното дето е пълно с пешаходци какво демонстрираш че си карач или че имаш мощна кола простотия е хората да дъшат праха затова хората го правят на паркинги и писти ЗА МЕНЕ СИ Е НАИ ГОЛЕМИЯ ПОРЕДЕН НЕКАДЪРНИК ЗАщОТО АКО БЕшЕ В ОБРАТНАТА ПОСОКА СЕ ЗАНЕСЛА КОЛАТА щЕшЕ ДА СЕ КАчИ НА ТРОТОАРА И ................... АКО ИМАшЕ ТВОИ ПОЗАНТИ НЕМАшЕ ДА ГО ЗАщИТАВАш ПРЕЗ К.РА МИ Е ДЛИ ПИшЕ ТУКА :lol: :lol:
АЗ УВАЖАВАМ ХОРАТА ЗАРАДИ ДЕИСТВИЯТА ИМ НЕ ЗАРАДИ ТОВА КЪДЕ ПИшАТ :winky:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 24 Дек 2008, 15:35

донякъде си прав но не изцяло :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 24 Дек 2008, 16:58

тоя живее в Гео Милев, всеки ден минавам покрай колата му, преди малко минавам и я гледам сгъната на две :shock: :shock: :shock:
грозна гледка :roll:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата