Предложете Лап Топ ??
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Предложете Лап Топ ??
Колеги имам едно Лап Топче, Асусче, което обаче стана на 5 години и вече е морално остаряло - 40 гб хард и много слаби показатели, но най- сериозния проблем вече стана, че ми съсипва очите !! Явно му се е преебал монитора вече и като седим дори 1 час после изпитвам адска болка в очите и главата чак... Аз рекох да не съм си преебал очите вече, но имам и настолен с монитор LG и там седим с часове и няма проблеми - значи монитора на лап топа се е преебал!!! Викам на бащата " Тате дай да зимаме нов Лап Топ или настолен компютър, оти почнаха да ми се преебават очите, после и шофьор не мога да станем !!" То междодругото тва ми се работи !! Та на темата.. Предполагам знаете къде се предлагат хубави и евтини Лап Топи?? Гледах в ЖАР едни за 1000 лева не са лоши в сравнение с моя, но не знам дали някъде няма по добри?? Не съм наясно с пазара за това питам !! Или ако някой сред вас се замимава с това да ми предложи оферта ?Много ме е страх да не си разваля очите !! Или ще ме посъветвате да взема някоя ВЪРЛО Опасна машина ( Настолен ) за 1000 лева ? Кой е по добрия вариянт според вас ? Ама наще са повече за Лап Топ, та дори и с по слаба конфигурация ... Значи важно за мене е да има хубава звукова, понеже ще се ползва за музика и с DJ ски цели от време на време ... Надявам се да ме посъветвате
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ако няма да го разнасяш насам-натам,вземай настолен...Аз не виждам друго предимство на лаптопЪ
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Колега,мой роднина си взе Лаптоп на ACER Стара Загора.1000 и нещо му струваше ама лаптопа е идилия
Мене поне много ме изкефи.4ГБ рам 1ГБ видео мнгобройни слотове за УСБ,Картрийдъри харда е 360ГБ.Аз след като го ползвах няколко дни реших да си купя един такъв,наистина е мноо добър.
Новите игри вървят на Макс графика (Новото НФС).

Мене поне много ме изкефи.4ГБ рам 1ГБ видео мнгобройни слотове за УСБ,Картрийдъри харда е 360ГБ.Аз след като го ползвах няколко дни реших да си купя един такъв,наистина е мноо добър.

Абе незнам за настолните, ама на лаптопите по-бавно им пада цената, подвижни са и са као дадеш повече пари си се оборудвал за поне 3 години, а настолния след 5 месеца иска ъпгрейд. Това са му ++++ оттам нататък, е претенция, постоянно си вадиш кабела за да се пази батерията, постоянно го отваряш и затваряш, а новите не са кат старите, по-кекави са. Аз сега съм с ДЕЛЛ инспирон, а имам и дърт Ацер, ми Ацера е по-качествена изработка, ама мноу слаб, а дела кърти мивки на показатели, вървят игри излезнали преди 3 месеца, но го вардя постоянно.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Binev_OuT написа:Колега,мой роднина си взе Лаптоп на ACER Стара Загора.1000 и нещо му струваше ама лаптопа е идилия![]()
Тука се изказа малко неподготвен,за 1000 и нещо лева няма как да вървят новите игри на макс

Все пак става въпрс за лаптоп

Иначе по темата,ако си склонен да дадеш 2000-2200 лева вземай лаптоп, ако са ти много избирай настолен компютър

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
sambeto написа:Binev_OuT написа:Колега,мой роднина си взе Лаптоп на ACER Стара Загора.1000 и нещо му струваше ама лаптопа е идилия![]()
Тука се изказа малко неподготвен,за 1000 и нещо лева няма как да вървят новите игри на макс![]()
Все пак става въпрс за лаптоп![]()
Иначе по темата,ако си склонен да дадеш 2000-2200 лева вземай лаптоп, ако са ти много избирай настолен компютър
Колега,лаптопа го купиха за 1170лв и Undercover-a i GRID си вървят на макс без никакъв проблем.

Последна промяна Binev_OuT на 24 Дек 2008, 0:30, променена общо 1 път

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
sambeto написа:Binev_OuT написа:Колега,мой роднина си взе Лаптоп на ACER Стара Загора.1000 и нещо му струваше ама лаптопа е идилия![]()
Тука се изказа малко неподготвен,за 1000 и нещо лева няма как да вървят новите игри на макс![]()
И като е лаптоп какво?

Binev_OuT написа:sambeto написа:Binev_OuT написа:Колега,мой роднина си взе Лаптоп на ACER Стара Загора.1000 и нещо му струваше ама лаптопа е идилия![]()
И като е лаптоп какво?
По-скапу

Beautiful Mechanical Wonder
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз препоръчвам IBM-леново
Моя е само IBM и е на 8 години но нито очи ме болят нито нищо
батерията деяни 2 часа че и повече, прави диагностика на БМВ-вето, филми вървят, както и интернет и аз съм доволен от живота.
Но за някакви игри просто забрави, овсен Quake 3 Arena

Моя е само IBM и е на 8 години но нито очи ме болят нито нищо
батерията деяни 2 часа че и повече, прави диагностика на БМВ-вето, филми вървят, както и интернет и аз съм доволен от живота.
Но за някакви игри просто забрави, овсен Quake 3 Arena

ACER Aspire AS5535 мисля,че е към 1200 по магазините значи може да се намери и за 1100,че дори и 1000 от някой сайт,само дето мисля че е с вградена звукова карта,но иначе си заслужава парите
http://handybg.com/ACER-Aspire-AS5535---ТОП-ОФЕРТА-id1488.html

http://handybg.com/ACER-Aspire-AS5535---ТОП-ОФЕРТА-id1488.html
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Aз си поръчах този като дръпнеш ДДС-то ще ти дойде към 1000 и малко!
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09045774
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09045774
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
sonny написа:Абе незнам за настолните, ама на лаптопите по-бавно им пада цената, подвижни са и са као дадеш повече пари си се оборудвал за поне 3 години, а настолния след 5 месеца иска ъпгрейд.
Tва не е баш така... лаптопа го ползваш за различни неща и изискваш от него различни неща... затва така ти се струва... я направи идентични конфигурации лаптоп и десктоп и да видим как десктопа след 6 месеца ще иска ъпдейт, а лаптопа - не...

Аз на много хора го казвам... ако лаптопа го искаш САМО за носене... вземи си един нетбук и си джиткай, НО вкъщи си направи прилична десктоп машина... особено ако си геймър закупуването на мощен лаптоп за игри вкъщи си е яко неоправдано... и като ти потрябва да го ъпгрейднеш нещо и ще го пушиш...
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2