Въпроси за iPod touch
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Въпроси за iPod touch
Здрасти
Влюбих се в тази джаджа. Буквално. Решил съм да си я взема, имам няколко въпросчета.
Първо, има ли нещо, което би ме накарало да се откажа от този модел и да предпочета Класик, примерно? Някакъв дефект?
Второ-откъде е най-оферта в България да се закупи? В Apple пише, че количествата са изчерпани.
Говорим за 8 гигабайтовата версия, където е 4хх лева.
Още нещо - идва ли със зарядно в комплекта?
Предварително благодаря.

Влюбих се в тази джаджа. Буквално. Решил съм да си я взема, имам няколко въпросчета.
Първо, има ли нещо, което би ме накарало да се откажа от този модел и да предпочета Класик, примерно? Някакъв дефект?
Второ-откъде е най-оферта в България да се закупи? В Apple пише, че количествата са изчерпани.
Говорим за 8 гигабайтовата версия, където е 4хх лева.
Още нещо - идва ли със зарядно в комплекта?
Предварително благодаря.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
ако наистина искаш да си го вземаш вземай.. аз имам и съм много доволен, ползваш си и WIFI, игрички, и всекви тем подобни 

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
имах за около 5 дена тъч ipod и това което видях е че пада батерията доста бързо като си играе човек с него което е неизбежно (: а и е малко досадно че всеки път ползваш софта на епъла 

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Абе зимай си touch-a..!
Сестрите ми са с такива, 8 гигабайтови от Америка и са супер доволни..! Зарядно в комплекта няма! За съжаление трябва да си го вземеш отделно...! А и друга подробност-ако искаш да качваш и съответно играеш кракнати игри-на iPod Touch 2G няма как да стане все още..! Може би до 1-2 месеца ще излезне начин за jailbreak-ване на iPod-a 

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
И аз имам тъч от миналата Коледа, много съм доволна, супер удобен е за подреждане/търсене/слушане на музика. Хубав органайзер. Можеш да си шариш и в нета. Качила съм си и снимки и видео и си гледкам...Много гот! Зарядно и аз нямам има само един кабел, който свързва под-а с ПЦ-то, и аз карам с него за зареждане... Въврзвам го за лафтопа за малко и е заредено
Дефекти до сега не съм открила и проблеми не съм имала

Дефекти до сега не съм открила и проблеми не съм имала

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Много ли викаш му е хубав органайзера ? Че аз досега само с еквалайзер съм виждал 

I'm slowly drifting

- vesko06
- старши ентусиаст
-
DirtySouth написа:Много ли викаш му е хубав органайзера ? Че аз досега само с еквалайзер съм виждал
Виж си поста

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
vesko06 написа:Абе зимай си touch-a..!Сестрите ми са с такива, 8 гигабайтови от Америка и са супер доволни..! Зарядно в комплекта няма! За съжаление трябва да си го вземеш отделно...! А и друга подробност-ако искаш да качваш и съответно играеш кракнати игри-на iPod Touch 2G няма как да стане все още..! Може би до 1-2 месеца ще излезне начин за jailbreak-ване на iPod-a
глупости!Аз лично си jailbreak-нах моя iPOD 16GB, и си работеше с абсолютно всички крактнати приложения!Някой ако иска отключване на iPhone или iPOD да пише ЛС!

- vesko06
- старши ентусиаст
-
simple_man написа:vesko06 написа:Абе зимай си touch-a..!Сестрите ми са с такива, 8 гигабайтови от Америка и са супер доволни..! Зарядно в комплекта няма! За съжаление трябва да си го вземеш отделно...! А и друга подробност-ако искаш да качваш и съответно играеш кракнати игри-на iPod Touch 2G няма как да стане все още..! Може би до 1-2 месеца ще излезне начин за jailbreak-ване на iPod-a
глупости!Аз лично си jailbreak-нах моя iPOD 16GB, и си работеше с абсолютно всички крактнати приложения!Някой ако иска отключване на iPhone или iPOD да пише ЛС!
Говоря за новия iPod Touch...! Правиш ли разлика..!?
- Azrail
- UFO Pilot
-
Почети по специализираните форуми, никога не е излишно.
От личен опит ти казвам - недей да му слагаш калъфче
Отгоре ако е - прецакват се топлинните сензори и половината дисплей започва да не работи, отдолу ако е - загрява твърде много и пак си е ... мамата.
С други думи - гъзарска и готина за боравене техника, но все още твърде недомислена и адски чувствителна.
От личен опит ти казвам - недей да му слагаш калъфче

Отгоре ако е - прецакват се топлинните сензори и половината дисплей започва да не работи, отдолу ако е - загрява твърде много и пак си е ... мамата.
С други думи - гъзарска и готина за боравене техника, но все още твърде недомислена и адски чувствителна.
MORE BEER!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
А като стана въпрос за калъфи- аз на iPhone, и на сестрите съм сложил това - Invisible Shield - пълен комплект..! Mного е добро..! Никакви драскотини нямам, а телефона ми седи в джоба с стотинки, и ключове..! А ако не искаш това, а калъф- слагаш си задължително Screen Protector..! Ето един примерен 

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
МОЛЯ ви, някой да ми каже откъде в София мога да си го купя, днес обиколих половината град и го няма никъде...
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- vesko06
- старши ентусиаст
-
14 мнения